Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 17.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cioteczki mam pilną sprawę:) Mam Panią zainteresowaną adopcją psiaka. Pani ma dziecko i chodziłoby o psinkę, który byłby mały i młody. Pani wspominała coś o piesku w typie Yorka, ale jeśli nie macie takiego kudlaczka to też nie jest problem. Głównie chodzi jej o niewielki rozmiar no i młody wiek. Macie może pieska w tym typie? A może jakiegoś szczeniaczka? Jeśli się uda;) to ja bym ją po tego pieska przywiozła. Dajcie mi prosze znać i trzymajcie kciuki:) a no i zdjecia mile widziane;)

Posted

o to super:lol: :multi: Może się spodobać.To czekam na fotki:) Ja tak sobie myślę, że może Maxa też jej podsunę...on jest taki fajny.
Jakbyście mogły to mi wyślijcie parę psiaków - ja jej pokaże zdjęcia i mam nadzieję, że któregoś sobie wybierze.

A tak patrzę jeszcze może Kennia albo Orin?? Sama nie wiem...:roll: Mam czas do środy bo w czwartek obiecałam jej coś odpowiedzieć. Jeśli Wam coś wpadnie do głowy to piszcie:)

Posted

Na stronie schroniska jest "Bronek"

5296-Bronek
[url]http://www.psitulmnie.pl/poznaj.php?cid=13&statusid=1&pid=1301[/url]

Czy można się o nim coś więcej dowiedzieć?
Słodki psiaczek, jak to się stało, że trafił do schronu :-(

Posted

Orin pojechał do Niemiec a Kennia myślę że by była ok tylko że jest jakby większa od yorka :P taki średniak ;) Maksio zależy który bo mamy ich kilka :P może Labia?? to jest taka fajna, mała, wesoła, młodziutka sunia- chyba już była w domu z dzieckiem więc myślę że nie będzie z nią problemu jeśli o to chodzi... jej zdjęcie też wkleję... jeszcze może Neon albo Twix??

niestety fotosik znowu strajkuje więc zdjęcia dopiero jutro będą :(

Posted

[quote name='sara_rokitnica']ech... jedyne co wiem o Bronku to to że lubi się poprzytulać ale jest troszkę nieufny... i to tylko z własnych obserwacji więc może być nieprawda :P... Mysia pewnie powie o nim więcej...[/quote]

Dzięki :)
Posłałam linka do Bronka znajomym, może by biedaka przygarnęli....

Posted

[B][COLOR=darkorange]Wiem że z drugiej strony 1 pawilonu był ostatnio taki rudy kudłacz, w tym boksie inne psy trochę go gryzą a on tak bardzo się chce poprzytulać[/COLOR][/B]