sara_rokitnica Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 mało powiedziane :P ale przecież ostatnio na spacerze się do mnie cieszył i w ogóle :shake: musiałam coś nie tak zrobić... Quote
Mysia_ Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 do mnie sie jcieszył jak głupi, ale ostatnio coś mu odbiło...... Quote
sara_rokitnica Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 do mnie się jak głupi nie cieszył ale przynajmniej nie próbował mnie użreć... po prostu szczekał... nie wiem sama... musiał mieć "fajny" dom :/... Quote
Mysia_ Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 Ja już idę do schroniska, może uda mi się jakieś fotki zrobić :razz: Quote
Mysia_ Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 dzisiaj nie dałam rady.... :shake: Jak jestem sama to nie wyrabiam z czasem :roll: Quote
sara_rokitnica Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 ja się nie lenię- chyba że rano przed schroniskiem (nie chce mi się z łóżka wyjść) a później wszystko robie tak szybko że zapominam wziąć ze sobą połowy rzeczy (np. aparatu :P ) :evil_lol: Quote
zaba14 Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 to ja wam wkleję waszego psiaka [img]http://images25.fotosik.pl/21/852da4c82e315e3fmed.jpg[/img] Quote
Mysia_ Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 Braun :-( Musze mu wreszcie miejsce robic, ale co zrobie to się zaraz zapełnia :shake: Quote
ewu Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Cioteczki mam pilną sprawę:) Mam Panią zainteresowaną adopcją psiaka. Pani ma dziecko i chodziłoby o psinkę, który byłby mały i młody. Pani wspominała coś o piesku w typie Yorka, ale jeśli nie macie takiego kudlaczka to też nie jest problem. Głównie chodzi jej o niewielki rozmiar no i młody wiek. Macie może pieska w tym typie? A może jakiegoś szczeniaczka? Jeśli się uda;) to ja bym ją po tego pieska przywiozła. Dajcie mi prosze znać i trzymajcie kciuki:) a no i zdjecia mile widziane;) Quote
sara_rokitnica Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 mamy np. fajnego jamniora długowłosego- taki przytulaśny :loveu: może Mysia ma jakieś jego fotki... ja też poszukam bo chyba jakieś mam... Quote
ewu Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 o to super:lol: :multi: Może się spodobać.To czekam na fotki:) Ja tak sobie myślę, że może Maxa też jej podsunę...on jest taki fajny. Jakbyście mogły to mi wyślijcie parę psiaków - ja jej pokaże zdjęcia i mam nadzieję, że któregoś sobie wybierze. A tak patrzę jeszcze może Kennia albo Orin?? Sama nie wiem...:roll: Mam czas do środy bo w czwartek obiecałam jej coś odpowiedzieć. Jeśli Wam coś wpadnie do głowy to piszcie:) Quote
desdemona Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 biedactwa:( zadne z tych psow nie powinno byc w schronisku:( Quote
Mucha Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Na stronie schroniska jest "Bronek" 5296-Bronek [url]http://www.psitulmnie.pl/poznaj.php?cid=13&statusid=1&pid=1301[/url] Czy można się o nim coś więcej dowiedzieć? Słodki psiaczek, jak to się stało, że trafił do schronu :-( Quote
sara_rokitnica Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Orin pojechał do Niemiec a Kennia myślę że by była ok tylko że jest jakby większa od yorka :P taki średniak ;) Maksio zależy który bo mamy ich kilka :P może Labia?? to jest taka fajna, mała, wesoła, młodziutka sunia- chyba już była w domu z dzieckiem więc myślę że nie będzie z nią problemu jeśli o to chodzi... jej zdjęcie też wkleję... jeszcze może Neon albo Twix?? niestety fotosik znowu strajkuje więc zdjęcia dopiero jutro będą :( Quote
sara_rokitnica Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 ech... jedyne co wiem o Bronku to to że lubi się poprzytulać ale jest troszkę nieufny... i to tylko z własnych obserwacji więc może być nieprawda :P... Mysia pewnie powie o nim więcej... Quote
Mucha Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='sara_rokitnica']ech... jedyne co wiem o Bronku to to że lubi się poprzytulać ale jest troszkę nieufny... i to tylko z własnych obserwacji więc może być nieprawda :P... Mysia pewnie powie o nim więcej...[/quote] Dzięki :) Posłałam linka do Bronka znajomym, może by biedaka przygarnęli.... Quote
sara_rokitnica Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 mam nadzieję że się uda ;) :) dzięki za pomoc :) Quote
Patikujek Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [B][COLOR=darkorange]Wiem że z drugiej strony 1 pawilonu był ostatnio taki rudy kudłacz, w tym boksie inne psy trochę go gryzą a on tak bardzo się chce poprzytulać[/COLOR][/B] Quote
Recommended Posts