Beatkaa Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 [quote name='Naklejka']ładnie, ładnie :loveu: Ten pręgus od Striełki był dzisiaj na spacerze, mama go prowadziła :P No i kuleje.... Mama zobaczyła co i jak, trzy spacerki i wracamy do domu, sił brak :P Pooglądała psiaczki a teraz przeżywa.... Terta nas się uczepiła gdy już wracałyśmy, gdyby nie to że miałam smaczki i mogłam ją odprowadzić, pewnie poszłaby z nami do domu ;) [B]hehe, kierowniczka wzięła mamę za nieletnią wolontariuszkę :lol: Jakie zdziwienie było, gdy powiedziała, że jest moją mamą :lol:[/B] Mama polubiła Nuno, strasznie jej się spodobał :P Taki wariat, ale co z tego :D[/QUOTE] O kurczę,no to ładnie :D Twoja mama młodo wygląda ;) Myszko miałam jeszcze zdjęcia Pipi na komputerze zrobione tak na wiosnę to wrzuciłam do jej albumiku,można też zmienić jej fotkę na głównej stronie bo to co ma to jeszcze zimowe ;) Quote
Mysia_ Posted July 23, 2011 Author Posted July 23, 2011 Dzisiaj do domku trafiły: Dżenis i Michaś ;) Co do psiaka z boksu Jupika to ona ma ugryzioną tą łapę - póki co dostaje antybiotyk i przeciwbólowo meloksam. Był zgłaszany jako po wypadku z Os. Helenka, ale chyba po prostu naraził się innemu psu, bo upierdliwy trochę jest :eviltong: Beatka jak nie zapomnę to jak będę działała na stronce to zmienię, teraz to już jestem padnięta :roll: Quote
Naklejka Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Właścicieli Dżenis widziałam, omal co nie wlazłabym im pod auto :lol: I po co ja Tertę odprowadzałam? Mogłam ją sobie zabrać, skora szła za mną :evil_lol: Quote
Sabina02 Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Poodnawialam wszystkie wygasle ogloszenia w Allegro. :) Quote
Mysia_ Posted July 24, 2011 Author Posted July 24, 2011 [quote name='Naklejka']Właścicieli Dżenis widziałam, omal co nie wlazłabym im pod auto :lol: I po co ja Tertę odprowadzałam? Mogłam ją sobie zabrać, skora szła za mną :evil_lol:[/QUOTE] ja też przez Tertę musiałam się wrócić :shake: i potem całą drogę biegłam na autobus, ale na szczęście się spóźnił chyba z 3 minuty i się udało... Z tą Tertą to sto Światów... Ciekawa jestem czy dzisiaj ona będzie w schronisku, bo wczoraj późnym wieczorem w Centrum widziałam (z daleka) psa, który wyglądał jak Terta i wchodził z jakimś chłopem do tramwaju "1" :roll::roll: Quote
Naklejka Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 O kurczę... Ja Terte też musiałam odprowadzić, zainteresowała się czymś i ja biegiem poleciałam na busa.. I co? Jest w schronisku? Quote
ania > Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 za późno wyciągnęłam aparat, ale to zapewne ostatnie zdjęcie i ostatnie sekundy Psotki w schronisku, w którym spędziła zdecydowanie zbyt wiele lat. powodzenia Psotko :) [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/--rY86nQDn7U/TivZP3uUc-I/AAAAAAAAOdY/XXrpmz6GZjU/DSCNO%252520075.jpg[/IMG] Quote
Bjuta Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Jestem szalenie ciekawa jak Sanrze i Psotce będzie się układać!!! Podpytujcie ją proszę i dawajcie znać. :) Sabinko02 - bardzo dziękuję!!!! :) :) :) Quote
riot Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Melinda chciała pozdrowić i pochwalić się... Spacer z nową koleżanką [IMG]http://img24.imageshack.us/img24/4834/dsc6108copy600.jpg[/IMG] i wspólna kąpiel... [IMG]http://img828.imageshack.us/img828/1571/dsc6117copy600.jpg[/IMG] Quote
Mysia_ Posted July 24, 2011 Author Posted July 24, 2011 [quote name='Naklejka']O kurczę... Ja Terte też musiałam odprowadzić, zainteresowała się czymś i ja biegiem poleciałam na busa.. I co? Jest w schronisku?[/QUOTE] oczywiście, że nie ma :shake: ja już na prawdę nie wiem co z nią robić :-( Cały dzień siedzi z nami, a potem daje nogę... Ostatnio ciągle uciekała na osiedle za laskiem, nawet jedni ludzie stwierdzili, że ją sobie zostawią... A już dwa dni później biegał po Centrum Zabrza... [QUOTE=ania >;17312046]za późno wyciągnęłam aparat, ale to zapewne ostatnie zdjęcie i ostatnie sekundy Psotki w schronisku, w którym spędziła zdecydowanie zbyt wiele lat. powodzenia Psotko :) [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/--rY86nQDn7U/TivZP3uUc-I/AAAAAAAAOdY/XXrpmz6GZjU/DSCNO%252520075.jpg[/IMG][/QUOTE] [quote name='Bjuta']Jestem szalenie ciekawa jak Sanrze i Psotce będzie się układać!!! Podpytujcie ją proszę i dawajcie znać. :) Sabinko02 - bardzo dziękuję!!!! :) :) :)[/QUOTE] Sandra może sama zdawać relacje :eviltong::evil_lol: w końcu jest zarejestrowana :lol: [quote name='Beatkaa']Myszko a kto jest w boksie z Riszo i Pipi?[/QUOTE] Undi i Kerso :) [quote name='riot']Melinda chciała pozdrowić i pochwalić się... Spacer z nową koleżanką [/QUOTE] piękne dziewczyny :loveu: dziękujemy i też pozdrawiamy :cool3: Quote
Naklejka Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Terta:mad: Wypadałby mi ruszyć dupsko, może gdzieś jest w okolicy? Melinda:loveu: Quote
Mysia_ Posted July 24, 2011 Author Posted July 24, 2011 czasem tak, a czasem nie... Kilka razy przyprowadzali ją ludzie, my parę razy ją przywoziliśmy.... Z adopcji wracała własnie z tego powodu :-( Quote
Beatkaa Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Oj Terta Terta...słyszałam też,że Szimy nie było całą noc :shake: Dziś przypadkowo można powiedzieć Fabek został sprawdzony na dzieci..jak szłam z nim na spacerze,przyjechali jacyś państwo z małymi dziećmi,Fabek - ten ciągnik :evil_lol: tak mnie pociągnął,że musiał dać buziaka dziewczynce i zadowolony z siebie ;) Quote
Mysia_ Posted July 24, 2011 Author Posted July 24, 2011 [quote name='Beatkaa']Oj Terta Terta...słyszałam też,że Szimy nie było całą noc :shake: Dziś przypadkowo można powiedzieć Fabek został sprawdzony na dzieci..jak szłam z nim na spacerze,przyjechali jacyś państwo z małymi dziećmi,Fabek - ten ciągnik :evil_lol: tak mnie pociągnął,że musiał dać buziaka dziewczynce i zadowolony z siebie ;)[/QUOTE] dzisiaj rano jak przyszłam to nie było Szimy, Jamela i Otto :roll::roll: Chwila nie uwagi i Jamel otwiera furtkę, nawet z tą klamką w dół :shake: Potem tak jakoś koło 10 wrócili :roll: Rodzice i dwie dziewczynki? :cool3: To fajnie, że Fabet taki lubiący dzieci :cool3: Quote
ania > Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 a kiedy Szimka będzie sterylizowana i będzie mogla pójść do adopcji? pytają się nadal o nia ludzie? Quote
Mysia_ Posted July 24, 2011 Author Posted July 24, 2011 [QUOTE=ania >;17314716]a kiedy Szimka będzie sterylizowana i będzie mogla pójść do adopcji? pytają się nadal o nia ludzie?[/QUOTE] już jest ;) Pytaja, ale dla Szimy szukamy domku aktywnego, a póki co pytają o nią emeryci, albo ludzie, którzy chcą grzecznego spokojnego pieska :roll: Quote
Beatkaa Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 [quote name='Mysia_']dzisiaj rano jak przyszłam to nie było Szimy, Jamela i Otto :roll::roll: Chwila nie uwagi i Jamel otwiera furtkę, nawet z tą klamką w dół :shake: Potem tak jakoś koło 10 wrócili :roll: Rodzice i dwie dziewczynki? :cool3: To fajnie, że Fabet taki lubiący dzieci :cool3:[/QUOTE] No to ładnie ładnie :shake: Samowolka :roll: Przypadkowe doświadczenie z Fabkiem ,a może się przyda ;) Quote
ania > Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 [quote name='Mysia_']już jest ;) Pytaja, ale dla Szimy szukamy domku aktywnego, a póki co pytają o nią emeryci, albo ludzie, którzy chcą grzecznego spokojnego pieska :roll:[/QUOTE] to dobrze że już po, jeśli tak wędrować lubi ;-) uwielbiam ją i trzymam mocno kciuki żeby znalazł się dla niej super ekstra domek! a jak do domowego zwierzyńca dołączy jakaś kotka to nazwę ją Szima :loveu: (w sumie jest już Misza no to prawie, prawie :diabloti:) Quote
Naklejka Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 tfu, ja na moją tymczasowiczkę zamiast Szira wołam Szima :lol: Szima jest super psinką, sama bym ją zgarnęła:cool3: Ale póki co jest to niewykonalne:sad: Quote
angineuuka Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 też bym zgarnęła Szimkę :D . Widać że chętnych nie brak , a że jako jest to mix Haszczaka .. ( chyba z mojego osiedla , no ale nie jestem pewna 100 % tylko 80 % .. ) więc nie ma co się dziwić . Quote
Mysia_ Posted July 24, 2011 Author Posted July 24, 2011 [quote name='Angi']też bym zgarnęła Szimkę :D . Widać że chętnych nie brak , a że jako jest to mix Haszczaka .. ( chyba z mojego osiedla , no ale nie jestem pewna 100 % tylko 80 % .. ) więc nie ma co się dziwić .[/QUOTE] Szima miała właściciela na ul. Łokietka ;) Quote
Mysia_ Posted July 24, 2011 Author Posted July 24, 2011 Naklejka :loveu: mam zadanie specjalne dla Ciebie :diabloti: zrobisz Hienusiowi banerek? [url]http://www.dogomania.pl/threads/211220-Przera%C5%BCony-wszystkim-szczeniak-wo%C5%82a-o-ratunek[/url]! Quote
Afryka Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Piękna ta Wasza Szima :) Napiszcie proszę coś więcej o jej charakterze. Co poza tym, że jest aktywna i takiego też człowieka szuka? Myślicie, że nadawałaby się np. do agility, czy jest raczej haszczakowo niezależna i nie będzie jak głupia biegać po jakiś płotkach? ;) Jak się odnosi do innych zwierzaków? Lubi inne suczki? Jest sprawdzona jak do kotów? Jeśli ktoś już o tym pisał w wątku to przepraszam, ale wyszukiwarka nie chce mi działać. Quote
Recommended Posts