Mysia_ Posted June 28, 2011 Author Posted June 28, 2011 nawet więcej... np. jeśli chodzi o kotki to nie daję wszystkich do internetu - mamy 7 maluszków jeszcze na mleczku dla bobasków :-( Quote
Naklejka Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 ojej.... Ile tych zwierzaków.... a te szczylki takie słodkie.... Mam "hotel" dla zwierząt, przeciwdziałam bezdomności :lol: ;) Quote
Beatkaa Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 303...pięknie :-(:-(:-( [quote name='Naklejka']Ja mam czas, ale samej mi się nie chce jechać... :roll: Poczekam na Beatkę i w tym czasie moja ręka dojdzie do siebie :D ( noże są jednak niebezpieczne :D) [/QUOTE] Dzięki,że na mnie zaczekasz ;) jakoś się zgadamy w przyszłym tygodniu ;) Quote
angineuuka Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 [quote name='Beatkaa']303...pięknie :-(:-(:-([/QUOTE] sezon wakacyjny .. Quote
Beatkaa Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 [quote name='Angi']sezon wakacyjny ..[/QUOTE] wiadomo..ledwo się zaczął! Quote
Bjuta Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Dziewczyny, rozglądajcie się za karmą bezbiałkową, dla naszej Kaji w hoteliku [url]http://www.dogomania.pl/threads/187891-Wr%C3%B3ci%C5%82a-do-schroniska-po-9-latach.-%C5%9Aliczna-Kaja-potrzebuje-pomocy[/url] Quote
Aleksandra Bytom Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 a ja mam pytanko czy w tym roku już było a może dopiero będzie spotkanie psiaków z Psitula? mogłabym się z Danterem pokazać bo wyładniała bestyjka bardzo, co do kotków są piękne,z chęcią bym jednego wzieła bo marzy mi się kicia od jakiegoż czasu,Danter koty bardzo lubi ale bałabym sie kocie z Pazurkiem zostawić i wogóle za dużo z tym psiakiem problemów,jak je z czasem rozwiążemy to zgłosze się do was :) kurczaki z kimś ostatnio rozmawiałam i ma psiaka od was,tylko nie mogę sobie przypomnieć o jakiego psa chodzi,zaprzyjaźniamy się z psami w okolicy dzięki wyprowadzaniu chłopców na spacer osobno,razem są bardzo niegrzeczne Quote
Mysia_ Posted June 29, 2011 Author Posted June 29, 2011 Domki mają dwa szczeniaczki Busia (7451) i Hitek (7450) w mieszkaniach w Bytomiu, a Niki (7416) została adoptowana przez znajomych jednej z naszych Pań weterynarz :) Niestety nasza Żabcia (7202) odeszła za Tęczowy Most - już od początku walczyła z nowotworem, ale niestety dwa dni temu jej stan znacznie się pogorszył :placz::-( [*] Quote
Mysia_ Posted June 29, 2011 Author Posted June 29, 2011 [quote name='Aleksandra Bytom']a ja mam pytanko czy w tym roku już było a może dopiero będzie spotkanie psiaków z Psitula? mogłabym się z Danterem pokazać bo wyładniała bestyjka bardzo, co do kotków są piękne,z chęcią bym jednego wzieła bo marzy mi się kicia od jakiegoż czasu,Danter koty bardzo lubi ale bałabym sie kocie z Pazurkiem zostawić i wogóle za dużo z tym psiakiem problemów,jak je z czasem rozwiążemy to zgłosze się do was :) kurczaki z kimś ostatnio rozmawiałam i ma psiaka od was,tylko nie mogę sobie przypomnieć o jakiego psa chodzi,zaprzyjaźniamy się z psami w okolicy dzięki wyprowadzaniu chłopców na spacer osobno,razem są bardzo niegrzeczne[/QUOTE] W tym roku jeszcze nic nie było, jeśli będzie jakieś spotkanie to na pewno dam znać :) Quote
angineuuka Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 [quote name='Beatkaa']wiadomo..ledwo się zaczął![/QUOTE] :roll::roll::roll::roll::placz: Quote
Bjuta Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 Kuba bez oczka pojechał dziś do domku! :) Proszę trzymać kciuki! [url]http://www.dogomania.pl/threads/149080-Jestem-Kuba-nie-mam-oka-nie-mam-domu-bardzo-chc%C4%99-%C5%BCy%C4%87...brak-deklaracji!?p=17159055#post17159055[/url] Quote
ania shirley Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 Witam ! Jestem na zaproszenie Bjuty. I trzymam kciuki za Kubę oraz inne zwierzaki, żeby znalazły swój domek. Quote
Mysia_ Posted June 29, 2011 Author Posted June 29, 2011 A dzisiaj do domków trafiły trzy pieski - Bejpo, mały Ronuś i... mój Kudłaś :multi::loveu: Bjutko, nie bardzo mam czas przeglądać wszystkie wątki... co z Kubusiem? bo on cały czas jest na stanie schroniska.... Quote
Mysia_ Posted June 29, 2011 Author Posted June 29, 2011 rodzinka została dokładnie prześwietlona :D myślę, że to będzie dla Kudłasia raj na ziemi ;) Quote
Naklejka Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 To dobrze :D Bo to ma charakterek :D A Mija nie wróciła? :) hehe.... Szczylki szybciutko nowe domy znajdują :) Gdzie tak długo ukrywałyście Rahima?:razz::lol: Quote
Annabeth Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 Kurcze, teraz znowu przed wakacjami tyle przybyło zwierząt.. :/ Quote
Naklejka Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 o trafiłaś :P To wyżej, to Ania, była z nami raz, chciała Kropkę zobaczyć :P Quote
Bjuta Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 [quote name='Mysia_'] Bjutko, nie bardzo mam czas przeglądać wszystkie wątki... co z Kubusiem? bo on cały czas jest na stanie schroniska....[/QUOTE] Wczoraj jakaś pani zadzwoniła do hoteliku, dziś po niego przyjechała ze swoim psem. Panowie się poznali, pobawili razem i obaj odjechali. Domek ponoć bardzo fajny, no ale lepiej jeszcze troszkę potrzymać kciuki! Aha, psiakigabi zrobi tam wizytę poadopcyjną. Witamy Annabeth! :lol: Quote
Mysia_ Posted June 29, 2011 Author Posted June 29, 2011 [quote name='Naklejka']To dobrze :D Bo to ma charakterek :D A Mija nie wróciła? :) hehe.... Szczylki szybciutko nowe domy znajdują :) Gdzie tak długo ukrywałyście Rahima?:razz::lol:[/QUOTE] wcześniej mieli charakternego bernardyna, to z Kudłasiem sobie na pewno poradzą :evil_lol: Domek z ogrodem, trójka dzieci, ale takich conajmniej w wieku gimnazjum :eviltong: fajna rodzinka, byli wczoraj... zakochali się w Kudłasiu, zrobiłam dokładny wywiad :evil_lol: mieli przyjść za tydzień... ale przyszli dzisiaj :lol: to prawda, szczyli.... Idą do domków szybciutko,m ob tylko nie wróciły! Mija nie wróciła, o dziwo tak jak codziennie spotykałam jej Panią na ulicy to od niedzieli spotkać nie mogę :eviltong: [quote name='Annabeth']Kurcze, teraz znowu przed wakacjami tyle przybyło zwierząt.. :/[/QUOTE] witamy :loveu: [quote name='Naklejka']o trafiłaś :P To wyżej, to Ania, była z nami raz, chciała Kropkę zobaczyć :P[/QUOTE] do nas trafić chyba łatwo :loveu: [quote name='Bjuta']Wczoraj jakaś pani zadzwoniła do hoteliku, dziś po niego przyjechała ze swoim psem. Panowie się poznali, pobawili razem i obaj odjechali. Domek ponoć bardzo fajny, no ale lepiej jeszcze troszkę potrzymać kciuki! Aha, psiakigabi zrobi tam wizytę poadopcyjną. Witamy Annabeth! :lol:[/QUOTE] a byłaby szansa na umowę? Quote
Bjuta Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Mysiu, ja się Kubą nigdy nie zajmowałam, nie mam nawet telefonu do tego hoteliku (psiakiGabi) ale zapytam przez PW czy jest szansa na umowę. Quote
Mysia_ Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 dzięki Bjutko, ja tam parę razy zaglądałam, ale już dawno mnie nie tam nie było :-( Quote
Recommended Posts