Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 17.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

303...pięknie :-(:-(:-(

[quote name='Naklejka']Ja mam czas, ale samej mi się nie chce jechać... :roll: Poczekam na Beatkę i w tym czasie moja ręka dojdzie do siebie :D ( noże są jednak niebezpieczne :D)
[/QUOTE]

Dzięki,że na mnie zaczekasz ;) jakoś się zgadamy w przyszłym tygodniu ;)

Posted

Dziewczyny, rozglądajcie się za karmą bezbiałkową, dla naszej Kaji w hoteliku [url]http://www.dogomania.pl/threads/187891-Wr%C3%B3ci%C5%82a-do-schroniska-po-9-latach.-%C5%9Aliczna-Kaja-potrzebuje-pomocy[/url]

Posted

a ja mam pytanko czy w tym roku już było a może dopiero będzie spotkanie psiaków z Psitula? mogłabym się z Danterem pokazać bo wyładniała bestyjka bardzo,
co do kotków są piękne,z chęcią bym jednego wzieła bo marzy mi się kicia od jakiegoż czasu,Danter koty bardzo lubi ale bałabym sie kocie z Pazurkiem zostawić i wogóle za dużo z tym psiakiem problemów,jak je z czasem rozwiążemy to zgłosze się do was :)
kurczaki z kimś ostatnio rozmawiałam i ma psiaka od was,tylko nie mogę sobie przypomnieć o jakiego psa chodzi,zaprzyjaźniamy się z psami w okolicy dzięki wyprowadzaniu chłopców na spacer osobno,razem są bardzo niegrzeczne

Posted

Domki mają dwa szczeniaczki Busia (7451) i Hitek (7450) w mieszkaniach w Bytomiu, a Niki (7416) została adoptowana przez znajomych jednej z naszych Pań weterynarz :)

Niestety nasza Żabcia (7202) odeszła za Tęczowy Most - już od początku walczyła z nowotworem, ale niestety dwa dni temu jej stan znacznie się pogorszył :placz::-(
[*]

Posted

[quote name='Aleksandra Bytom']a ja mam pytanko czy w tym roku już było a może dopiero będzie spotkanie psiaków z Psitula? mogłabym się z Danterem pokazać bo wyładniała bestyjka bardzo,
co do kotków są piękne,z chęcią bym jednego wzieła bo marzy mi się kicia od jakiegoż czasu,Danter koty bardzo lubi ale bałabym sie kocie z Pazurkiem zostawić i wogóle za dużo z tym psiakiem problemów,jak je z czasem rozwiążemy to zgłosze się do was :)
kurczaki z kimś ostatnio rozmawiałam i ma psiaka od was,tylko nie mogę sobie przypomnieć o jakiego psa chodzi,zaprzyjaźniamy się z psami w okolicy dzięki wyprowadzaniu chłopców na spacer osobno,razem są bardzo niegrzeczne[/QUOTE]

W tym roku jeszcze nic nie było, jeśli będzie jakieś spotkanie to na pewno dam znać :)

Posted

Kuba bez oczka pojechał dziś do domku! :) Proszę trzymać kciuki!

[url]http://www.dogomania.pl/threads/149080-Jestem-Kuba-nie-mam-oka-nie-mam-domu-bardzo-chc%C4%99-%C5%BCy%C4%87...brak-deklaracji!?p=17159055#post17159055[/url]

Posted

A dzisiaj do domków trafiły trzy pieski - Bejpo, mały Ronuś i... mój Kudłaś :multi::loveu:

Bjutko, nie bardzo mam czas przeglądać wszystkie wątki... co z Kubusiem? bo on cały czas jest na stanie schroniska....

Posted

[quote name='Mysia_']
Bjutko, nie bardzo mam czas przeglądać wszystkie wątki... co z Kubusiem? bo on cały czas jest na stanie schroniska....[/QUOTE]

Wczoraj jakaś pani zadzwoniła do hoteliku, dziś po niego przyjechała ze swoim psem. Panowie się poznali, pobawili razem i obaj odjechali. Domek ponoć bardzo fajny, no ale lepiej jeszcze troszkę potrzymać kciuki!
Aha, psiakigabi zrobi tam wizytę poadopcyjną.

Witamy Annabeth! :lol:

Posted

[quote name='Naklejka']To dobrze :D Bo to ma charakterek :D
A Mija nie wróciła? :) hehe....
Szczylki szybciutko nowe domy znajdują :)

Gdzie tak długo ukrywałyście Rahima?:razz::lol:[/QUOTE]

wcześniej mieli charakternego bernardyna, to z Kudłasiem sobie na pewno poradzą :evil_lol:
Domek z ogrodem, trójka dzieci, ale takich conajmniej w wieku gimnazjum :eviltong: fajna rodzinka, byli wczoraj... zakochali się w Kudłasiu, zrobiłam dokładny wywiad :evil_lol: mieli przyjść za tydzień... ale przyszli dzisiaj :lol:

to prawda, szczyli.... Idą do domków szybciutko,m ob tylko nie wróciły!

Mija nie wróciła, o dziwo tak jak codziennie spotykałam jej Panią na ulicy to od niedzieli spotkać nie mogę :eviltong:

[quote name='Annabeth']Kurcze, teraz znowu przed wakacjami tyle przybyło zwierząt.. :/[/QUOTE]

witamy :loveu:

[quote name='Naklejka']o trafiłaś :P
To wyżej, to Ania, była z nami raz, chciała Kropkę zobaczyć :P[/QUOTE]

do nas trafić chyba łatwo :loveu:

[quote name='Bjuta']Wczoraj jakaś pani zadzwoniła do hoteliku, dziś po niego przyjechała ze swoim psem. Panowie się poznali, pobawili razem i obaj odjechali. Domek ponoć bardzo fajny, no ale lepiej jeszcze troszkę potrzymać kciuki!
Aha, psiakigabi zrobi tam wizytę poadopcyjną.

Witamy Annabeth! :lol:[/QUOTE]

a byłaby szansa na umowę?