Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 17.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

na raze ucichło:angryy: ja ich męczę , ale na razie nic konkretnego nie chcą powiedzieć...tak to już jest z ludźmi. W każdym razie będą u mnie jutro na imprezie rodzinnej i ja ich spróbuję ugadać;)

Posted

Mysiu a gdzie jest Rajsa? nie widzę jej na stronie? ma domek??
a i mam wieści od Sigmy: pani będzie chyba razem ze mną pracować więc będę mieć zawsze świeże wieści obiecała mi przesłąć jakieś zdjecia i kazała Was serdecznie pozdrowić.
Jak już się rozpisałam to napiszę jeszcze o mojej Tonisi: mamy w domu nową modę- Tonik za skarby świata nie wyjdzie z domu do ogródka jak jest ciemno i muszę chodzić z nią bo inaczej nie chce się jej-taki z niej leniuszek;)

Posted

oj ale super z rajsą:) :multi:
a z Tonisią to sama nie wiem-wcześniej chodziła i się wcale nie bała-zawsze szły wszystkie 3 a teraz od 2 tygodni nie chce. Ona jest bardzo odważna w dzień-jak widzi kogoś na ulicy albo u sąsiadów za płotem to natychmiast stawia irokeza takiego na dobre 9 cm i naciera;) własnie siedzi u mnie w łóżku i gryzie mi poduszkę;)

Mysiu to jest adres zbiorczy naszego konta i wszystkie aukcje:
[url]http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1256433[/url]

Posted

U nas w schronisku nie ma w kartotekch wieku (chyba, że pies trafił od właściciela, który nam ten wiek poda) :roll: Ja póki co nie za bardzo mogę wybrać się do schroniska, chociaż może jutro mi się uda, bo chyba mam mieć mniej lekcji :roll: