Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='nombre']Jaki jest teraz aktualny numer konta na Barika, bo wpłacałam miesiac temu i cos mi sie wydaje ze nie na to co trzeba[/QUOTE]

Na PW wysyłamy Ci nr konta na, które my wysyłamy.

Posted

[quote name='AtaO']Byłam na wydarzeniu Barika i napisałam apel o pomoc.
Jest jednak coś nie tak z tym wydarzeniem na fb. Brakuje - "ZAPROŚ ZNAJOMYCH" i po napisaniu tekstu i dołączeniu przeze mnie do tego wydarzenia, nie mogę do niego wrócić na fb.
Czy możesz coś w tym temacie zrobić - poprawić ?[/QUOTE]

nie wiem co jest nie tak;>? wydarzenie jest publiczne - powinno być ok.. dodałam Cię do administratorów

Posted

[quote name='Figanna']nie wiem co jest nie tak;>? wydarzenie jest publiczne - powinno być ok.. dodałam Cię do administratorów[/QUOTE]

Byłam na fb - na razie nie ma wpisu - dodatkowego administratora :(

Posted (edited)

[quote name='Figanna']AtaO - juz powinno sie dac zaprosic gosci, jzu poprawilam[/QUOTE]

Wchodzę przez linka z #1846 i nadal nie widzę żadnych poprawek.
Ani nie jestem administratorem ani nie ma "zaproś znajomych".
Zaraz przyjdzie syn, to zerknie :)

Już wiemy na czym polegał błąd - musisz poprawić datę wydarzenia, jest 24 maj - wygasła, przedłuż np. do grudnia 2013(przyszły rok). Wtedy powinno być już OK:)

Edited by AtaO
Posted

[quote name='Figanna']tu link do nowego wydarzenia Barika

[URL]http://www.facebook.com/events/511197462240485/[/URL][/QUOTE]

Byłam już na nowym wydarzeniu Barika, napisałam apel o pomoc, zaprosiłam znajomych. Mam nadzieję, że będzie jakiś odzew.
Na fb wysłałam Ci wiadomość, czekam na odpowiedź :)

Posted

[quote name='wtatara']Aniu mozna zadzwonic ale w czym ona nam pomoże?

Zpróbujmy jeszcze rozsyłac watek prosząc nawet o 5 zł miesiecznie.
Aniu proszę zmien tytuł o długu w hoteliku i ze grozi mu schron.
Moze jakos podzielmy rozsyłaniem tego watku[/QUOTE]

Wyczyść proszę skrzynkę :)

Posted

Wysłałam na PW zapytanie o deklaracje do:
- Roland_de
- Leyla
- Coronaaj
- Alia87.
Prosiłam o pojawienie się na wątku i info czy podtrzymują swoje wcześniejsze deklaracje, czy też zrezygnowali.
Podałam również linka do nowego wydarzenia na fb.

Posted

[U][B][SIZE=3][COLOR=#a52a2a]kochani:)

wklejam raz jeszcze osoby które podtrzymały swoje deklaracje kiedy ja przejmowałam wątek[/COLOR][/SIZE][/B][/U]

[B][SIZE=4][COLOR=#006400]wtatara - 20 zł
monica_26 - 60 zł
kaja555 - 10 zł
coronaaj - 25 zł
felka - 20 zł
Javena - 10 zł
rents - 50 zł
[/COLOR]
[COLOR=#000000]nie wiem tylko co z Rolandem, bo [/COLOR]się[COLOR=#000000] pojawia we wpłatach ale nie jestem pewna czy podtrzymywał deklaracje tylko mi umknął, czy deklarował coś jednorazowego ?[/COLOR][/SIZE][/B]

Posted

[SIZE=3][COLOR=#ff8c00][FONT=arial black]uzupełniłam post pierwszy o wpłaty i zaległości od października 2011 od kiedy przejęłam wątek[/FONT]
[/COLOR]
[COLOR=#006400][FONT=arial black]nie mogę się doszukać wpłat czerwcowych ??[/FONT][/COLOR]

[FONT=arial black][COLOR=#0000cd]proszę o sprawdzenie czy się wszystko zgadza[/COLOR][/FONT]

[FONT=arial black][COLOR=#0000cd]zadłużenie wyszło mi [/COLOR][COLOR=#ff0000]655 zł[/COLOR][COLOR=#0000cd] bez czerwca bo nie mogę się tego doszukać[/COLOR][/FONT]

[FONT=arial black][COLOR=#0000cd]mam nadzieje ze nic nie poknociłam..[/COLOR][/FONT]

[/SIZE]

Posted (edited)

Dostałam odpowiedź od [B]Roland_de[/B], cały czas wysyła 25,00 na konto p.Grzegorza - przesłał mi potwierdzenie przelewu.
Teraz będzie już wpłacał na konto [B]wtatary[/B] (już podałam) [B]30,00 co miesią[/B]c.
[B]Dziękujemy bardzo za podtrzymanie deklaracji na Barika[/B].:)

[SIZE=5][B]Myślę, że osoby będące na tym wątku cały czas, już dawno powinny napisać PW do osób, które były i wpłacały i nagle zniknęły.
Można było uniknąć takiego długu w hoteliku[/B]:(
[/SIZE]

Edited by AtaO
Posted (edited)

pw wysylalam do wszystkich deklarowiczow gdy przejelam watek, ci ktorzy mi odpisali i podtrzymali deklaracje sa ujecie w pierwszym poscie. juz tu wyzej to wklejalam.

i caly czas takze staralismy sie pozyskac nowe deklaracje stale - o co jest bardzo trudno..

w takim razie na Barika spływało więcej niż było tutaj mówione? nie bardzo rozumiem, nic Roland Nam tutja o tym nie pisał, więc skąd mogliśmy wiedzieć?? Rozumiem że suma od Rolanda jest ujęta w rozliczeniu długowym?/

ps - [COLOR=#ff0000][SIZE=4]Lilko bardzo prosze o podesłanie rozliczenia wpłat i zadłużenia Barika moze byc na moj email [/SIZE][/COLOR][EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]

Edited by Figanna
Posted (edited)

[quote name='nombre']Jaki jest teraz aktualny numer konta na Barika, bo wpłacałam miesiac temu i cos mi sie wydaje ze nie na to co trzeba[/QUOTE]

Kto Ci podał numer konta na, który wpłacałaś swoją deklarację na Barika ?

Roland_de również wpłacał regularnie swoją deklarację, tylko jak się okazało dzisiaj nie na konto wtatary - skarbnika Barika.

[B]Kto to jest - Grabowski Grzegorz?[/B], bo to na Jego konto [B]Roland_de[/B] wpłacał swoją deklarację [B]25,00 [/B]co miesiąc.

Poza tym skarbnik coś rzadko się tu pojawia....:shake:

Edited by AtaO
Posted

[quote name='Figanna'][B][COLOR=#0000cd][SIZE=3]wydarzenie na fcb dla barika

[/SIZE][/COLOR][/B][URL]https://www.facebook.com/events/511197462240485/[/URL][/QUOTE]

Dzięki również za #1 :)
A ja dodałam link do wątku Barika na dogo do opisu wydarzenia na fb:)

Posted (edited)

[quote name='AtaO']Kto Ci podał numer konta na, który wpłacałaś swoją deklarację na Barika ?

Roland_de również wpłacał regularnie swoją deklarację, tylko jak się okazało dzisiaj nie na konto wtatary - skarbnika Barika.

[B]Kto to jest - Grabowski Grzegorz?[/B], bo to na Jego konto [B]Roland_de[/B] wpłacał swoją deklarację [B]25,00 [/B]co miesiąc.

Poza tym skarbnik coś rzadko się tu pojawia....:shake:[/QUOTE]

To moze podasz inicjały osoby ,na której konto wpłacałas. Coś mi sie to dziwne wydaje. Ludzie wpłacali ,a pieniedzy nie ma.
Kto był wczesniej skarbnikiem?

AgusiaP ,ZNAŁA OSOBIŚCIE MONIKĘ ,MOŻE DAŁA BY RADĘ JAKOŚ SIE Z NIĄ SKONTAKTOWAĆ. ZEBY CHOC POWIEDZIAŁA NA CZYM STOIMY.

Edited by Javena