Olga7 Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 [COLOR=blue][B]Siedzi sobie Bari w cieplej budzie ,z kocykiem na glowie nawet i myśli sobie : No i popadłem w niewolę ,po tylu latach wolności na ulicy ,wśród różnych kumpli -nie zawsze milych co prawda ,ale co wolność to wolność.Ech. :roll:..A tu jakąś suczkę mi dali do towarzystwa ,ale nudno jakoś.Bo i amory mi nie w glowie,pozbawili mnie ci ludzie męskości a nawet ochoty pewnie już nie mam po tej tułaczce.:cool3: Wyrwałbym się znów na jakieś biegi drogami wśród lasów -jak ostatnio udalo się mi z Zarek a tu nic ...Tylko buda ,kojec i spacerków kilka dziennie i na smyczy.No i żarełko gotowe mam i wodę zawsze.Jak by tu na wolność wrócic ,kombinuję sobie ....:evil_lol: Pieknie Baro wygląda ,taki nostalgiczny jednak i nie zmieni się juz raczej.Chyba ,że trafilby do nowego domu i tam rozkręcilby sie jednak przy jakims innym psie np.[/B][/COLOR] [IMG]http://i55.tinypic.com/2yl33iv.jpg[/IMG] Monica-wydawalo sie mi ,że wplacalam oprocz tych jednoraz.15 zl -jakieś chyba 10 zl na Bariego w tym roku ,ale nie jestem pewna teraz.Muszę poszukac po przelewach.Może tylko planowalam. Quote
monica_26 Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 [IMG]http://i53.tinypic.com/1z4fhj6.jpg[/IMG] [IMG]http://i51.tinypic.com/1445wg2.jpg[/IMG] Quote
monica_26 Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 [quote name='olga7']Siedzi sobie Bari w cieplej budzie ,z kocykiem na glowie nawet i myśli sobie : No i popadłem w niewolę ,po tylu latach wolności na ulicy ,wśród różnych kumpli -nie zawsze milych co prawda ,ale co wolność to wolność.Ech. :roll:..A tu jakąś suczkę mi dali do towarzystwa ,ale nudno jakoś.Bo i amory mi nie w glowie,pozbawili mnie ci ludzie męskości a nawet ochoty pewnie już nie mam po tej tułaczce.:cool3: Wyrwałbym się znów na jakieś biegi drogami wśród lasów -jak ostatnio udalo się mi z Zarek a tu nic ...Tylko buda ,kojec i spacerków kilka dziennie i na smyczy.No i żarełko gotowe mam i wodę zawsze.Jak by tu na wolność wrócic ,kombinuję sobie ....:evil_lol: Pieknie Baro wygląda ,taki nostalgiczny jednak i nie zmieni się juz raczej.Chyba ,że trafilby do nowego domu i tam rozkecilby sie jednak przy jakims innym psie np. Monica-wydawalo sie mi ,że wplacalam oprocz tych jednoraz.15 zl -jakieś chyba 10 zl na Bariego w tym roku ,ale nie jestem pewna teraz.Muszę poszukac po przelewach.Może tylko planowalam.[/QUOTE] Ja tez muszę wszystko uzupełnić z formalnych spraw,bo sie nazbieralo, więc sprawdzę, ale chyba nie było zadnej innej wpłaty oprócz 15 zł. Chociaż mogę nie pamiętać :) Quote
Olga7 Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Tak mi się wydawalo ,ale może nie mam racji-musze poprawdzać przelewy. Postaram się grosik w kwietniu,czy maju dorzucić. Quote
coronaaj Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 [quote name='monica_26']Ja tez muszę wszystko uzupełnić z formalnych spraw,bo sie nazbieralo, więc sprawdzę, ale chyba nie było zadnej innej wpłaty oprócz 15 zł. Chociaż mogę nie pamiętać :)[/QUOTE] poszlo 100zl za 4 miesiace...pare dni temu.sprawdz czy doszlo? Zdjecia Barika super, nie moge ale troche przytyl..no, emeryturka sluzy... Pies od Arktyki, uratowany w DT w Krakowie, prosze zajrzyjcie. [URL]http://www.dogomania.pl/threads/201845-Dudzia-10-letnia-pudelka-Gdynia-bezpieczna-w-DT-w-Toruniu#post16645167[/URL] Quote
nescca Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Bariś odrobaczony.....20 zł za tabletki. A w ogóle to wczoraj zjadl mi z reki....dziś zjadł z reki mojej Kasi. Boże.... może to już? Quote
coronaaj Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 [quote name='wtatara']chłopak może sie przełamie[/QUOTE] Cierpliwosci...przelamie sie ale to emeryt bedzie trawalo dluzej.... Quote
monica_26 Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Wpłaty: felka - 20 zł 13.04 Roland_de - 50 zł 1.04 coronaaj - 100 zl ( za 4 miesiące) 30.03 Leyla - 100 zł (za 2 miesiące) 28.02 kaja555 - 10 zł 14.03 felka - 20zł 21.03 Roland_de - 50 zł 1.03. Aktualnie na kwietniowy hotel jest; felka 20 zł Roland_de 50 zł coronaaj 25 zł Leyla 50 zł kaja555-10 zł ja 60 zł ___________ razem 215 zł brakuje 85 zł Lilka i Beatka przesyłam te pieniązki które mam czyli 215 zł, a resztę postaram się jak najszybciej czyli brakujące 85 zł dosłać, ale póki co muszę jakoś skombinować, bo sama ciężki miesiąc mam, co miesiąc dokładałam, ale w tym trochę mi się ucieło. Napiszcie, czy tak może być. Trzeba na Barika znowu pozbierać, żeby w przyszłym miesiącu nie było tak jak w tym. Beatko a za to odrobaczenie to doliczyć do hoteliku czy na Twoje konto? [B] olga7[/B] - nie znalazłam innej wpłaty, ale gdyby jakis grosik się znalazł u Ciebie to chętnie Barik przyjmuje;) Quote
coronaaj Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 dzieki za rozliczenie....powodzenia Bariku!!! Quote
nescca Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Moniczko....odrobaczenie to do Lilki ,bo Ona płaci wetce. Quote
wtatara Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 [quote name='olga7']Siedzi sobie Bari w cieplej budzie ,z kocykiem na glowie nawet i myśli sobie : No i popadłem w niewolę ,po tylu latach wolności na ulicy ,wśród różnych kumpli -nie zawsze milych co prawda ,ale co wolność to wolność.Ech. :roll:..A tu jakąś suczkę mi dali do towarzystwa ,ale nudno jakoś.Bo i amory mi nie w glowie,pozbawili mnie ci ludzie męskości a nawet ochoty pewnie już nie mam po tej tułaczce.:cool3: Wyrwałbym się znów na jakieś biegi drogami wśród lasów -jak ostatnio udalo się mi z Zarek a tu nic ...Tylko buda ,kojec i spacerków kilka dziennie i na smyczy.No i żarełko gotowe mam i wodę zawsze.Jak by tu na wolność wrócic ,kombinuję sobie ....:evil_lol: Pieknie Baro wygląda ,taki nostalgiczny jednak i nie zmieni się juz raczej.Chyba ,że trafilby do nowego domu i tam rozkecilby sie jednak przy jakims innym psie np. super ten tekst-Olga Quote
Olga7 Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Dzięki watataro :p. Tak marzy się mi/ nam ,aby jeszcze Bari lada m-c doczekal jednak swego domu i ganial ze swymi ludzmi,chocby na smyczy na te spacery.Bo dusza uciekiniera w nim prędko albo nigdy nie zmieni się.Ale nigdy nic nie wiadomo.Gdyby mial dom z podworkiem i jakieś fajne,psie towarzystwo ,to może by porzucil marzenia o samotnych ucieczkach i wędrówkach? Stabilizacja,bezpieczeństwo i dostatek jedzenia też swoje robią i może zrozumie Bari,że nie warto ciagle tułać się i włoczyć by potem koczować pod plotem i bać się zlych ludzi oraz agresji innych psów.Oby taki dom jednak wypatrzyl Bariego i zapewnil mu do konca spokojny ,szczęsliwy żywot. Quote
monica_26 Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 kaja555 - doszła wpłata 10 zł ;) dziekuję. Quote
nescca Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Powiem Wam coś w sekrecie.....wczoraj do południa siedzimy sobie w pokoju.... słoneczko grzeje..... sielanka. Furcia biega po ogrodzie ja podpatruję Ją przez okno i nagle widzę.... BARIK spaceruje po ogrodzie. Wącha szczypiorek :) Wyszedł sobie z boksu i postanowił przywitać wiosnę :) Nie szukał drogi ucieczki. PO POROSTU bezstresowy spacerek. Byliśmy w szoku. Po cichutku wyszliśmy na ogród a Barik spojrzał na nas i powolutku wrócił do siebie. Myślę ,że to będzie przełom.... HURRRAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!! Quote
kaja555 Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 [quote name='nescca']Powiem Wam coś w sekrecie.....wczoraj do południa siedzimy sobie w pokoju.... słoneczko grzeje..... sielanka. Furcia biega po ogrodzie ja podpatruję Ją przez okno i nagle widzę.... BARIK spaceruje po ogrodzie. Wącha szczypiorek :) Wyszedł sobie z boksu i postanowił przywitać wiosnę :) Nie szukał drogi ucieczki. PO POROSTU bezstresowy spacerek. Byliśmy w szoku. Po cichutku wyszliśmy na ogród a Barik spojrzał na nas i powolutku wrócił do siebie. Myślę ,że to będzie przełom.... HURRRAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE] super wiadomości! :) Quote
Olga7 Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 [quote name='nescca']Powiem Wam coś w sekrecie.....wczoraj do południa siedzimy sobie w pokoju.... słoneczko grzeje..... sielanka. Furcia biega po ogrodzie ja podpatruję Ją przez okno i nagle widzę.... BARIK spaceruje po ogrodzie. Wącha szczypiorek :) Wyszedł sobie z boksu i postanowił przywitać wiosnę :) Nie szukał drogi ucieczki. PO POROSTU bezstresowy spacerek. Byliśmy w szoku. Po cichutku wyszliśmy na ogród a Barik spojrzał na nas i powolutku wrócił do siebie. Myślę ,że to będzie przełom.... HURRRAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE] To ciesząca nasze oczy i uszy wiadomość.:loveu:Bari nie uciekl poza posesję,choć gdyby chcial pewnie by próbował może po swojemu.Widocznie coraz bardziej oswaja się. Quote
coronaaj Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 [quote name='olga7']To ciesząca nasze oczy i uszy wiadomość.:loveu:Bari nie uciekl poza posesję,choć gdyby chcial pewnie by próbował może po swojemu.Widocznie coraz bardziej oswaja się.[/QUOTE] Stary wiarus Barri wreszcie rozumie...no zeby tam jakis domeczek sie trafil.Ale chyba to nienteraz jeszcze, asymiluje sie...powolutku. Quote
nescca Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Mam NIESPODZIENKĘ!!! Kto chętny do wstawienia zdjęć? Quote
coronaaj Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 [quote name='nescca']Moniko....wysłałam Ci fotki Barika na maila :)[/QUOTE] Czekamy z niecierpliwoscia na nowe foty... Quote
monica_26 Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Wybaczcie spóżnienie, ale ostatnio żyję w biegu, nawet poczty nie sprawdzałam:oops: i mam zaległości. Dosłałam zaległość Lilce z kwietnia ( 100 zł) [B]Doszła wpłata na maj od Rolanda_De - 50 zł[/B] :multi: Już będę wklejać zdjęcia. Cudownie, że Barik nie chce uciekać, jak ja na to czekałam!!!:loveu: Kochana morda:multi: Quote
Recommended Posts