Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[COLOR=blue][B]Siedzi sobie Bari w cieplej budzie ,z kocykiem na glowie nawet i myśli sobie : No i popadłem w niewolę ,po tylu latach wolności na ulicy ,wśród różnych kumpli -nie zawsze milych co prawda ,ale co wolność to wolność.Ech. :roll:..A tu jakąś suczkę mi dali do towarzystwa ,ale nudno jakoś.Bo i amory mi nie w glowie,pozbawili mnie ci ludzie męskości a nawet ochoty pewnie już nie mam po tej tułaczce.:cool3:
Wyrwałbym się znów na jakieś biegi drogami wśród lasów -jak ostatnio udalo się mi z Zarek a tu nic ...Tylko buda ,kojec i spacerków kilka dziennie i na smyczy.No i żarełko gotowe mam i wodę zawsze.Jak by tu na wolność wrócic ,kombinuję sobie ....:evil_lol: Pieknie Baro wygląda ,taki nostalgiczny jednak i nie zmieni się juz raczej.Chyba ,że trafilby do nowego domu i tam rozkręcilby sie jednak przy jakims innym psie np.[/B][/COLOR]
[IMG]http://i55.tinypic.com/2yl33iv.jpg[/IMG]

Monica-wydawalo sie mi ,że wplacalam oprocz tych jednoraz.15 zl -jakieś chyba 10 zl na Bariego w tym roku ,ale nie jestem pewna teraz.Muszę poszukac po przelewach.Może tylko planowalam.

Posted

[quote name='olga7']Siedzi sobie Bari w cieplej budzie ,z kocykiem na glowie nawet i myśli sobie : No i popadłem w niewolę ,po tylu latach wolności na ulicy ,wśród różnych kumpli -nie zawsze milych co prawda ,ale co wolność to wolność.Ech. :roll:..A tu jakąś suczkę mi dali do towarzystwa ,ale nudno jakoś.Bo i amory mi nie w glowie,pozbawili mnie ci ludzie męskości a nawet ochoty pewnie już nie mam po tej tułaczce.:cool3:
Wyrwałbym się znów na jakieś biegi drogami wśród lasów -jak ostatnio udalo się mi z Zarek a tu nic ...Tylko buda ,kojec i spacerków kilka dziennie i na smyczy.No i żarełko gotowe mam i wodę zawsze.Jak by tu na wolność wrócic ,kombinuję sobie ....:evil_lol: Pieknie Baro wygląda ,taki nostalgiczny jednak i nie zmieni się juz raczej.Chyba ,że trafilby do nowego domu i tam rozkecilby sie jednak przy jakims innym psie np.
Monica-wydawalo sie mi ,że wplacalam oprocz tych jednoraz.15 zl -jakieś chyba 10 zl na Bariego w tym roku ,ale nie jestem pewna teraz.Muszę poszukac po przelewach.Może tylko planowalam.[/QUOTE]

Ja tez muszę wszystko uzupełnić z formalnych spraw,bo sie nazbieralo, więc sprawdzę, ale chyba nie było zadnej innej wpłaty oprócz 15 zł. Chociaż mogę nie pamiętać :)

Posted

[quote name='monica_26']Ja tez muszę wszystko uzupełnić z formalnych spraw,bo sie nazbieralo, więc sprawdzę, ale chyba nie było zadnej innej wpłaty oprócz 15 zł. Chociaż mogę nie pamiętać :)[/QUOTE]
poszlo 100zl za 4 miesiace...pare dni temu.sprawdz czy doszlo?
Zdjecia Barika super, nie moge ale troche przytyl..no, emeryturka sluzy...

Pies od Arktyki, uratowany w DT w Krakowie, prosze zajrzyjcie.
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/201845-Dudzia-10-letnia-pudelka-Gdynia-bezpieczna-w-DT-w-Toruniu#post16645167[/URL]

Posted

Wpłaty:

felka - 20 zł 13.04
Roland_de - 50 zł 1.04
coronaaj - 100 zl ( za 4 miesiące) 30.03
Leyla - 100 zł (za 2 miesiące) 28.02
kaja555 - 10 zł 14.03
felka - 20zł 21.03
Roland_de - 50 zł 1.03.

Aktualnie na kwietniowy hotel jest;

felka 20 zł
Roland_de 50 zł
coronaaj 25 zł
Leyla 50 zł
kaja555-10 zł
ja 60 zł

razem 215 zł brakuje 85 zł

Lilka i Beatka przesyłam te pieniązki które mam czyli 215 zł, a resztę postaram się jak najszybciej czyli brakujące 85 zł dosłać, ale póki co muszę jakoś skombinować, bo sama ciężki miesiąc mam, co miesiąc dokładałam, ale w tym trochę mi się ucieło. Napiszcie, czy tak może być. Trzeba na Barika znowu pozbierać, żeby w przyszłym miesiącu nie było tak jak w tym. Beatko a za to odrobaczenie to doliczyć do hoteliku czy na Twoje konto?
[B]
olga7[/B] - nie znalazłam innej wpłaty, ale gdyby jakis grosik się znalazł u Ciebie to chętnie Barik przyjmuje;)

Posted

[quote name='olga7']Siedzi sobie Bari w cieplej budzie ,z kocykiem na glowie nawet i myśli sobie : No i popadłem w niewolę ,po tylu latach wolności na ulicy ,wśród różnych kumpli -nie zawsze milych co prawda ,ale co wolność to wolność.Ech. :roll:..A tu jakąś suczkę mi dali do towarzystwa ,ale nudno jakoś.Bo i amory mi nie w glowie,pozbawili mnie ci ludzie męskości a nawet ochoty pewnie już nie mam po tej tułaczce.:cool3:
Wyrwałbym się znów na jakieś biegi drogami wśród lasów -jak ostatnio udalo się mi z Zarek a tu nic ...Tylko buda ,kojec i spacerków kilka dziennie i na smyczy.No i żarełko gotowe mam i wodę zawsze.Jak by tu na wolność wrócic ,kombinuję sobie ....:evil_lol: Pieknie Baro wygląda ,taki nostalgiczny jednak i nie zmieni się juz raczej.Chyba ,że trafilby do nowego domu i tam rozkecilby sie jednak przy jakims innym psie np.
super ten tekst-Olga

Posted

Dzięki watataro :p. Tak marzy się mi/ nam ,aby jeszcze Bari lada m-c doczekal jednak swego domu i ganial ze swymi ludzmi,chocby na smyczy na te spacery.Bo dusza uciekiniera w nim prędko albo nigdy nie zmieni się.Ale nigdy nic nie wiadomo.Gdyby mial dom z podworkiem i jakieś fajne,psie towarzystwo ,to może by porzucil marzenia o samotnych ucieczkach i wędrówkach? Stabilizacja,bezpieczeństwo i dostatek jedzenia też swoje robią i może zrozumie Bari,że nie warto ciagle tułać się i włoczyć by potem koczować pod plotem i bać się zlych ludzi oraz agresji innych psów.Oby taki dom jednak wypatrzyl Bariego i zapewnil mu do konca spokojny ,szczęsliwy żywot.

• 2 weeks later...
Posted

Powiem Wam coś w sekrecie.....wczoraj do południa siedzimy sobie w pokoju.... słoneczko grzeje..... sielanka. Furcia biega po ogrodzie ja podpatruję Ją przez okno i nagle widzę.... BARIK spaceruje po ogrodzie. Wącha szczypiorek :) Wyszedł sobie z boksu i postanowił przywitać wiosnę :) Nie szukał drogi ucieczki. PO POROSTU bezstresowy spacerek. Byliśmy w szoku. Po cichutku wyszliśmy na ogród a Barik spojrzał na nas i powolutku wrócił do siebie. Myślę ,że to będzie przełom.... HURRRAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='nescca']Powiem Wam coś w sekrecie.....wczoraj do południa siedzimy sobie w pokoju.... słoneczko grzeje..... sielanka. Furcia biega po ogrodzie ja podpatruję Ją przez okno i nagle widzę.... BARIK spaceruje po ogrodzie. Wącha szczypiorek :) Wyszedł sobie z boksu i postanowił przywitać wiosnę :) Nie szukał drogi ucieczki. PO POROSTU bezstresowy spacerek. Byliśmy w szoku. Po cichutku wyszliśmy na ogród a Barik spojrzał na nas i powolutku wrócił do siebie. Myślę ,że to będzie przełom.... HURRRAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE]

super wiadomości! :)

Posted

[quote name='nescca']Powiem Wam coś w sekrecie.....wczoraj do południa siedzimy sobie w pokoju.... słoneczko grzeje..... sielanka. Furcia biega po ogrodzie ja podpatruję Ją przez okno i nagle widzę.... BARIK spaceruje po ogrodzie. Wącha szczypiorek :) Wyszedł sobie z boksu i postanowił przywitać wiosnę :) Nie szukał drogi ucieczki. PO POROSTU bezstresowy spacerek. Byliśmy w szoku. Po cichutku wyszliśmy na ogród a Barik spojrzał na nas i powolutku wrócił do siebie. Myślę ,że to będzie przełom.... HURRRAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE]

To ciesząca nasze oczy i uszy wiadomość.:loveu:Bari nie uciekl poza posesję,choć gdyby chcial pewnie by próbował może po swojemu.Widocznie coraz bardziej oswaja się.

Posted

[quote name='olga7']To ciesząca nasze oczy i uszy wiadomość.:loveu:Bari nie uciekl poza posesję,choć gdyby chcial pewnie by próbował może po swojemu.Widocznie coraz bardziej oswaja się.[/QUOTE]

Stary wiarus Barri wreszcie rozumie...no zeby tam jakis domeczek sie trafil.Ale chyba to nienteraz jeszcze, asymiluje sie...powolutku.

Posted

Wybaczcie spóżnienie, ale ostatnio żyję w biegu, nawet poczty nie sprawdzałam:oops: i mam zaległości.

Dosłałam zaległość Lilce z kwietnia ( 100 zł)

[B]Doszła wpłata na maj od Rolanda_De - 50 zł[/B] :multi:

Już będę wklejać zdjęcia.

Cudownie, że Barik nie chce uciekać, jak ja na to czekałam!!!:loveu: Kochana morda:multi: