Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Amisia to 7 letnia jamniczka długowłosa standard, jest wysterylizowana i zdrowa.
Jamnisia jest bardzo aktywna, uwielbia ruch i zabawę, jest bardzo wesoła. Malutkich dzieci się boi i warczy, lubi natomiast starsze, np. moją 7 letnią bratanicę.
Nie przepada za suczkami (najlepszy byłby dom bez suczek) z samcami zgadza się bez problemów. Koty i wszystkie zwierzątka futerkowe wykluczone, „zje” je od razu.
Ładnie chodzi na smyczy, zachowuje czystość w domu. Amiśka jest domowa, kanapowa i miastowa!

Amiśka szuka domu stałego albo tymczasowego!

Kontakt w sprawie adopcji:
[email protected]
660-915-513

Posted

Mika31 napisał(a):
proszę daj ją na jamniki w potrzebie banerek niżej to ją Danka zapiszę na pierwszej stronie i więcej ludzi ją wypatrzy

Amiska jest umieszczona na jamnikach.

Posted

Skończyło sie krótkie all po innym jamniku co poszedł do domu. Nastepne będzie pojutrze.

Amiśka jest w Warszawie
Przywieźlismy ją razem z przebywającą u mnie Gangą i jamniczkiem Frodo który ma już domek.

• 5 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Jamniczka niestety wróciła z adopcji. Pani okazała się nieodpowiedzialną osobą i nie powinna dostać nawet slimaka. Po dwóch tygodniach oddała Amiskę do domu tymczasowego i powiedziała ze musi wyjechać... i więcej się nie pokazała. Z informacji jakie mam nie oddała również książeczki.

• 1 month later...