Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 615
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kameralna']Ajax czeka na dom. A my na oferty takiego domu od ludzi Dobrego Serca. Wpadają tu jeszcze tacy?[/QUOTE]
Raczej nie......tylko wy cioteczki:roll:

Posted

Byłam wczoraj w naszym schronisku ze znalezioną suczką, a tam wszędzie psy chyba gdybym otworzyła torebkę pracownicy to też by tam siedział pies. Do schroniska suni nie przyjęto, ale zastanawia mnie jak to się skończy.

Posted

Najgorsze jest to, że wokoło schroniska biegają porzucone psy. Pracownicy wystawiają jedzenie do lasu by i te mogły cokolwiek zjeść.
Wczoraj jadąc spotkałyśmy maleńka psinkę wybiegająca do każdego samochodu. Nie dała się złapać i dziś tam nadal była.

Posted

[quote name='luka1']Najgorsze jest to, że wokoło schroniska biegają porzucone psy. Pracownicy wystawiają jedzenie do lasu by i te mogły cokolwiek zjeść.
Wczoraj jadąc spotkałyśmy maleńka psinkę wybiegająca do każdego samochodu. Nie dała się złapać i dziś tam nadal była.[/QUOTE]
Cholera bierze na te bezduszne ludzkie bestie:angryy:

Posted

a ja pomału mam dość dogo. Wszędzie tylko wołanie o kasę, a zwykłej pomocy nie widać. Napiszesz coś nieopacznie - chwytają za słowo i awantura gotowa. Jak to mawiał mój sąsiad - "każdy wyżej s... niż d... ma".
Ech Ajax, jaki ty jesteś szczęśliwy że jesteś psem i że możesz udawać że nie rozumiesz ludzi

Posted

[quote name='luka1']a ja pomału mam dość dogo. Wszędzie tylko wołanie o kasę, a zwykłej pomocy nie widać. Napiszesz coś nieopacznie - chwytają za słowo i awantura gotowa. Jak to mawiał mój sąsiad - "każdy wyżej s... niż d... ma".
Ech Ajax, jaki ty jesteś szczęśliwy że jesteś psem i że możesz udawać że nie rozumiesz ludzi[/QUOTE]
Spokojnie cioteczko,tacy sa ludzie,rób swoje a reszta to ....:evil_lol:

Posted

[quote name='rita60']Spokojnie cioteczko,tacy sa ludzie,rób swoje a reszta to ....:evil_lol:[/QUOTE]

robię swoje jednak jak długo starczy mi cierpliwości by nie wrzeszczeć - nie wiem. Ta bezradność kiedyś mnie wprawiała w rozpacz - teraz ręce mi opadają i zadaję sobie pytanie o sens tego co chcę zrobić.
A tym czasem Ajax trzymaj się. Upał straszny i sterczenie przy budzie nie jest najmilsze - wiem i współczuję.

Posted

[quote name='ewatonieja']Ajax miał zwłoki koło budy, szczurek się przyplątał - koszmar dla mnie i nic przyjemnego dla Ajaxa[/QUOTE]

Cholera - "szczur też człowiek" Widocznie przejął się informacją o końcu świata, przyjął ją na serio ?:evil_lol:

Posted

[quote name='luka1']Cholera - "szczur też człowiek" Widocznie przejął się informacją o końcu świata, przyjął ją na serio ?:evil_lol:[/QUOTE]
Dobre...ale chyba sie pospieszył:evil_lol:

Posted

A teraz niespodzianka.......Ajaks dzisiaj poszedł do domku:multi::multi::multi:do schroniska przyszedł starszy,dystyngowany pan,powiedział,ze szuka przyjaciela,dziewczyny pokazały Ajaksa i pan zdecydował,ze to on bedzie jego przyjacielem:loveu:Ajaks bedzie mieszkał w domku z ogrodem,bedzie też jedynakiem:lol:

Posted

[quote name='ewatonieja']bez jaj, serio? mam nadzieje, że jak jutro będe w schronisku to zobacze innego psa przy tej budzie dobra kto mnie wirtualnie uszczypnie![/QUOTE]

Proszę, sprawdź to dokładnie. Wiadomość ma być tylko pozytywna.

Posted

[quote name='ewatonieja']bez jaj, serio? mam nadzieje, że jak jutro będe w schronisku to zobacze innego psa przy tej budzie dobra kto mnie wirtualnie uszczypnie![/QUOTE]
Bardzo prosze.......szczypię:evil_lol:

Posted

[quote name='rita60']A teraz niespodzianka.......Ajaks dzisiaj poszedł do domku:multi::multi::multi:do schroniska przyszedł starszy,dystyngowany pan,powiedział,ze szuka przyjaciela,dziewczyny pokazały Ajaksa i pan zdecydował,ze to on bedzie jego przyjacielem:loveu:Ajaks bedzie mieszkał w domku z ogrodem,bedzie też jedynakiem:lol:[/QUOTE]
Suuuuper!!! :loveu: Rituś, migiem mi tu zmieniać tytuł!!! ;)

Posted

Cudowna wiadomość :multi: Widzę, że jak mnie nie ma na Dogo, to dzieją się dobre rzeczy :evil_lol:
Jest szansa na kontakt z tym panem? Byłoby wspaniale móc zobaczyć Ajaxa w wytęsknionym domu :)