kameralna Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 Ajax czeka na dom. A my na oferty takiego domu od ludzi Dobrego Serca. Wpadają tu jeszcze tacy? Quote
rita60 Posted May 15, 2011 Author Posted May 15, 2011 [quote name='kameralna']Ajax czeka na dom. A my na oferty takiego domu od ludzi Dobrego Serca. Wpadają tu jeszcze tacy?[/QUOTE] Raczej nie......tylko wy cioteczki:roll: Quote
luka1 Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Byłam wczoraj w naszym schronisku ze znalezioną suczką, a tam wszędzie psy chyba gdybym otworzyła torebkę pracownicy to też by tam siedział pies. Do schroniska suni nie przyjęto, ale zastanawia mnie jak to się skończy. Quote
luka1 Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Najgorsze jest to, że wokoło schroniska biegają porzucone psy. Pracownicy wystawiają jedzenie do lasu by i te mogły cokolwiek zjeść. Wczoraj jadąc spotkałyśmy maleńka psinkę wybiegająca do każdego samochodu. Nie dała się złapać i dziś tam nadal była. Quote
rita60 Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 [quote name='luka1']Najgorsze jest to, że wokoło schroniska biegają porzucone psy. Pracownicy wystawiają jedzenie do lasu by i te mogły cokolwiek zjeść. Wczoraj jadąc spotkałyśmy maleńka psinkę wybiegająca do każdego samochodu. Nie dała się złapać i dziś tam nadal była.[/QUOTE] Cholera bierze na te bezduszne ludzkie bestie:angryy: Quote
rita60 Posted May 17, 2011 Author Posted May 17, 2011 Na gore piesku........zycie to nie jest bajka,niestety....... Quote
luka1 Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 a ja pomału mam dość dogo. Wszędzie tylko wołanie o kasę, a zwykłej pomocy nie widać. Napiszesz coś nieopacznie - chwytają za słowo i awantura gotowa. Jak to mawiał mój sąsiad - "każdy wyżej s... niż d... ma". Ech Ajax, jaki ty jesteś szczęśliwy że jesteś psem i że możesz udawać że nie rozumiesz ludzi Quote
kameralna Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 luka, głowa do góry :) Ja mam ochotę zakupić wielki megafon i wołać: AJAX JEST CUDOWNY. ZAADOPTUJCIE GO WRESZCIE! Quote
rita60 Posted May 20, 2011 Author Posted May 20, 2011 [quote name='luka1']a ja pomału mam dość dogo. Wszędzie tylko wołanie o kasę, a zwykłej pomocy nie widać. Napiszesz coś nieopacznie - chwytają za słowo i awantura gotowa. Jak to mawiał mój sąsiad - "każdy wyżej s... niż d... ma". Ech Ajax, jaki ty jesteś szczęśliwy że jesteś psem i że możesz udawać że nie rozumiesz ludzi[/QUOTE] Spokojnie cioteczko,tacy sa ludzie,rób swoje a reszta to ....:evil_lol: Quote
luka1 Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 [quote name='rita60']Spokojnie cioteczko,tacy sa ludzie,rób swoje a reszta to ....:evil_lol:[/QUOTE] robię swoje jednak jak długo starczy mi cierpliwości by nie wrzeszczeć - nie wiem. Ta bezradność kiedyś mnie wprawiała w rozpacz - teraz ręce mi opadają i zadaję sobie pytanie o sens tego co chcę zrobić. A tym czasem Ajax trzymaj się. Upał straszny i sterczenie przy budzie nie jest najmilsze - wiem i współczuję. Quote
ewatonieja Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Ajax miał zwłoki koło budy, szczurek się przyplątał - koszmar dla mnie i nic przyjemnego dla Ajaxa Quote
luka1 Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 [quote name='ewatonieja']Ajax miał zwłoki koło budy, szczurek się przyplątał - koszmar dla mnie i nic przyjemnego dla Ajaxa[/QUOTE] Cholera - "szczur też człowiek" Widocznie przejął się informacją o końcu świata, przyjął ją na serio ?:evil_lol: Quote
rita60 Posted May 22, 2011 Author Posted May 22, 2011 [quote name='luka1']Cholera - "szczur też człowiek" Widocznie przejął się informacją o końcu świata, przyjął ją na serio ?:evil_lol:[/QUOTE] Dobre...ale chyba sie pospieszył:evil_lol: Quote
luka1 Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 [quote name='rita60']Dobre...ale chyba sie pospieszył:evil_lol:[/QUOTE] miał pecha Quote
rita60 Posted May 23, 2011 Author Posted May 23, 2011 [quote name='luka1']miał pecha[/QUOTE] No cóż,takie jest życie...;) Mykaj na pierwsza pieseczku....... Quote
rita60 Posted May 25, 2011 Author Posted May 25, 2011 A teraz niespodzianka.......Ajaks dzisiaj poszedł do domku:multi::multi::multi:do schroniska przyszedł starszy,dystyngowany pan,powiedział,ze szuka przyjaciela,dziewczyny pokazały Ajaksa i pan zdecydował,ze to on bedzie jego przyjacielem:loveu:Ajaks bedzie mieszkał w domku z ogrodem,bedzie też jedynakiem:lol: Quote
luka1 Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 [SIZE="5"]:multi::multi::multi::multi:[/SIZE] Cieszę się cieszę się cieszę się Quote
ewatonieja Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 bez jaj, serio? mam nadzieje, że jak jutro będe w schronisku to zobacze innego psa przy tej budzie dobra kto mnie wirtualnie uszczypnie! Quote
luka1 Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 [quote name='ewatonieja']bez jaj, serio? mam nadzieje, że jak jutro będe w schronisku to zobacze innego psa przy tej budzie dobra kto mnie wirtualnie uszczypnie![/QUOTE] Proszę, sprawdź to dokładnie. Wiadomość ma być tylko pozytywna. Quote
rita60 Posted May 27, 2011 Author Posted May 27, 2011 [quote name='ewatonieja']bez jaj, serio? mam nadzieje, że jak jutro będe w schronisku to zobacze innego psa przy tej budzie dobra kto mnie wirtualnie uszczypnie![/QUOTE] Bardzo prosze.......szczypię:evil_lol: Quote
Borówka16 Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 [quote name='rita60']A teraz niespodzianka.......Ajaks dzisiaj poszedł do domku:multi::multi::multi:do schroniska przyszedł starszy,dystyngowany pan,powiedział,ze szuka przyjaciela,dziewczyny pokazały Ajaksa i pan zdecydował,ze to on bedzie jego przyjacielem:loveu:Ajaks bedzie mieszkał w domku z ogrodem,bedzie też jedynakiem:lol:[/QUOTE] Suuuuper!!! :loveu: Rituś, migiem mi tu zmieniać tytuł!!! ;) Quote
kameralna Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 Cudowna wiadomość :multi: Widzę, że jak mnie nie ma na Dogo, to dzieją się dobre rzeczy :evil_lol: Jest szansa na kontakt z tym panem? Byłoby wspaniale móc zobaczyć Ajaxa w wytęsknionym domu :) Quote
Recommended Posts