Szarik Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 agaciaaa napisał(a):Przyszłam Ci powiedzieć, że powinnaś brać przykład z Szarikowej :razz: :diabloti: O tak :multi: ! tak :multi: ! tak :multi: ! :cunao:Agata na prezydenta :cunao: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agaciaaa Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Szarik napisał(a)::cunao:Agata na prezydenta :cunao: :evil_lol: :diabloti: :evil_lol: Quote
madziorna Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 [quote name='agaciaaa']Galeria zarasta kurzem... :shake: Posprzątajmy zatem trochę... :roll: Quote
Marta_Ares Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 a moze imprezke zrobmy:evil_lol: :evil_lol: Quote
Szarik Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Nie wiem czy mi wolno, ale pragnę zacytować: [quote name='pinczerka_i_Gizmo'] DGM to nie tylko przyjemność... to też obowiązek! :cool3: Na DOGO, bo Ci dam popalić! :mad: Tu juz nie ma co sprzatac, to muzeum! Choć, wracaj do Twojego feniksa :placz: Quote
agaciaaa Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Monika pogoń Justyne wreszcie na dogo!!! Choćbyś miała jej skopać tyłek :diabloti: Quote
Izabela124. Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 To ona wchodzi na dogo i nic nie pisze:crazyeye::angryy::mad: Quote
Eriu Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Dziewczyny, może nie ma czasu ;). Też tak czasem robię, że zaglądam, omiotę wzrokiem i lecę dalej :). Quote
basia bonnie Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 czekamy cierpliwie ;) przyjdą święta.. może wtedy Justyna będzie miała trochę czasu i się odezwie? ;) :loveu: Quote
Szarik Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Spokojnie, Justynka się napewno odezwie niebawem, ja narazie za nią powiem, że jest wszystko OK, Gizmo zakochany, w szkole same sukcesy. To tak w skrócie ;) I macie racje: nie przychodzi z jakiś tam napewno powodów, więc sprawdzanie kiedy ostatnio była na dogo doprowadzi tylko do tego, że będzie się coraz bardziej chować :razz: żeby Was nie zawieść. Ale i tak od czasu do czasu dostaje opierdziel za nieobecność :evil_lol: Quote
Recommended Posts