Emigrantka Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Dzieki Czarodziejka za wiadomosci.... KOreczek - zeby jak najlepiej Ci bylo.... :D A skad takie piekne kocie "znalazlas"? No cudo normalnie..... Ja dzisiaj biore 3-go kociaka, pozniej na Zary watku zdjecia wkleje.... Quote
Cantadorra Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Kocie ma sliczną sierść, umaszczenie jak na reklamę, no i slodka niemożliwie. Ale wąsy to jak pisze Bela, chyba odrastają, nie wiem jak to z wąsami kota :) Ciekawe, czy ucięty ogon zakłóci kotce równowagę. Ogon podobno ma duże znaczenie w lataniu po płotach. Czarodziejka na pewno opowie jak to jest z kotką. Quote
Emigrantka Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Ona nie ma ogonka? I wasow? Noe doczytalam chyba :( Bidunia.... Quote
Cantadorra Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 [quote name='Emigrantka']Ona nie ma ogonka? I wasow? Noe doczytalam chyba :( Bidunia....[/QUOTE] Ma połowę ogonka. Źle się wyraziłam z tym ogonem. Quote
Emigrantka Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Aaaaaaaaaaaaaa. pol ognoka ma? Moze sie taka urodzila? mam nadzieje... Bo jak jej ktos taka krzywde zrobil to znajdzcie i sie tam przejedziemy z naszymi On-kowatymi i zalatwimy gnoja/gnojare....... Wiecie, niec mnie tak nie rusza jak krzywda zwierzakow... czlowiek (teoretycznie) ma jakas tam szanse sie obronic, a takie zwierzatko? :( Quote
beka Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Super że Korunia juz na swoim. Kolejny szcześliwy pies. Ja dziś oddąłam do adopcji Wedelka, mix hausky. Quote
beka Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 przeraszam ale oneczka w cieczce zagrozona schroniskiem :( [URL]http://www.dogomania.pl/threads/194167-ROZA-piękna-ON-ka-wyrzucona-na-E7.-Pomocy-bo-jutro-pojedzie-do-schronu!!/page2[/URL] Quote
Czarodziejka Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Jeżeli ogon jest taki ważny, to to kociątko nie spadnie idealnie na cztery łapy...Leci na brzuszek. Myślałam, że to takie dziecinne jeszcze, a to może być zaburzenie... Quote
bela51 Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 A czy nie ma zadnych wiadomości o Koruni ?: Quote
Czarodziejka Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Belu, dzwoniłam rano ;) Dajmy im troszkę czasu. Wstydzę się nękać telefonami. Pani powiedziała, że się odezwą ;) Quote
bela51 Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 Rozumiem, oczywiscie. Myslałam, ze moze oni dzwonili. Zmieniłam tytuł watku, ale jeszcze niesmiało i bez euforii. Quote
Zofija Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 [quote name='bela51']Rozumiem, oczywiscie. Myslałam, ze moze oni dzwonili. Zmieniłam tytuł watku, ale jeszcze niesmiało i bez euforii.[/QUOTE] belu51, ja też czekam na wieści z niecierpliwością, ale wierzę, ze będzie dobrze:) Quote
bela51 Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 [quote name='Emigrantka']Bela - masz pelna skrzynke.... :D[/QUOTE] Juz odetkana. Strasznie bogatą korespondencje dzisiaj prowadzilam. Quote
Emigrantka Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Mailem odpisalam....Buzka Tylko 1 dostalam, nie 2.... Quote
bela51 Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 Jestem zaskoczona, a gdzie drugi sie stracił ? Quote
Emigrantka Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 POjecia nie mam Belus ale ze mamy pare bid na "spolke" wiec zdaje sie na Ciebie 200% .... Rzuc linkiem jak zrobisz, bedziemy dopingowac :) Quote
Cantadorra Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Zofija, nic ci się nie snilo o Korze? O Soni wyśniłaś....... Quote
Zofija Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 [quote name='Cantadorra']Zofija, nic ci się nie snilo o Korze? O Soni wyśniłaś.......[/QUOTE] Nic mi się nie śniło:) Quote
bela51 Posted October 10, 2010 Author Posted October 10, 2010 A ja cały czas mysle, czy Tina nie zjadła Koreczka? Albo czy nie uciekło biedactwo ? Nie moge doczekac sie wieści od Państwa. Quote
ewa36 Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 No ja też czekam ..... Domek wygląda na fajny :lol: Quote
bela51 Posted October 10, 2010 Author Posted October 10, 2010 Zaglądam i zaglądam, a tu zadnych wiadomosci.:shake: Zeby mi wypadało to bym zadzwoniła ... Ode mnie te Pawłowice, to jakies 60 km, gotowa jestem tam jechac.:razz::evil_lol: Quote
Czarodziejka Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Belu, to juz pachnie obsesją :D Chcesz dzwonić? Dam numerek. Quote
bela51 Posted October 10, 2010 Author Posted October 10, 2010 [quote name='Czarodziejka']Belu, to juz pachnie obsesją :D Chcesz dzwonić? Dam numerek.[/QUOTE] Dobrze Ci pachnie.:evil_lol: Nie zadzwonie, moze zmolestuje Zofije.:razz: Quote
Emigrantka Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Bela - bedzie dobrze.... Pewnie z psicami lataja gdzies po polach ..... Nie martw sie (sama obgryza paznokcie - od nog) Quote
Recommended Posts