Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzieki Czarodziejka za wiadomosci.... KOreczek - zeby jak najlepiej Ci bylo.... :D

A skad takie piekne kocie "znalazlas"?

No cudo normalnie.....

Ja dzisiaj biore 3-go kociaka, pozniej na Zary watku zdjecia wkleje....

• Replies 893
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Kocie ma sliczną sierść, umaszczenie jak na reklamę, no i slodka niemożliwie. Ale wąsy to jak pisze Bela, chyba odrastają, nie wiem jak to z wąsami kota :) Ciekawe, czy ucięty ogon zakłóci kotce równowagę. Ogon podobno ma duże znaczenie w lataniu po płotach. Czarodziejka na pewno opowie jak to jest z kotką.

Posted

Aaaaaaaaaaaaaa. pol ognoka ma? Moze sie taka urodzila? mam nadzieje... Bo jak jej ktos taka krzywde zrobil to znajdzcie i sie tam przejedziemy z naszymi On-kowatymi i zalatwimy gnoja/gnojare.......

Wiecie, niec mnie tak nie rusza jak krzywda zwierzakow... czlowiek (teoretycznie) ma jakas tam szanse sie obronic, a takie zwierzatko?

:(

Posted

przeraszam ale oneczka w cieczce zagrozona schroniskiem :(
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/194167-ROZA-piękna-ON-ka-wyrzucona-na-E7.-Pomocy-bo-jutro-pojedzie-do-schronu!!/page2[/URL]

Posted

[quote name='bela51']Rozumiem, oczywiscie. Myslałam, ze moze oni dzwonili. Zmieniłam tytuł watku, ale jeszcze niesmiało i bez euforii.[/QUOTE]

belu51, ja też czekam na wieści z niecierpliwością, ale wierzę, ze będzie dobrze:)

Posted

Zaglądam i zaglądam, a tu zadnych wiadomosci.:shake:
Zeby mi wypadało to bym zadzwoniła ...
Ode mnie te Pawłowice, to jakies 60 km, gotowa jestem tam jechac.:razz::evil_lol:

Posted

[quote name='Czarodziejka']Belu, to juz pachnie obsesją :D Chcesz dzwonić? Dam numerek.[/QUOTE]
Dobrze Ci pachnie.:evil_lol: Nie zadzwonie, moze zmolestuje Zofije.:razz: