Zofija Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 a kto to jest TZ???? Od jakiegoś czasu mnie to frapuje, ten skrót, bo za cholerę nie wiem co oznacza???? Quote
Emigrantka Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 To samo co OH po naszemu tutaj.. Other Half/Towarzysz Zycia Moja TZ to.. Zara :D Quote
Emigrantka Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 O tu jest po polsku do tego co mam w domu - tylko nie mam pudelka, nowka [URL]http://www.nokaut.pl/oferta/urzadzenie-antyszczekowe-dla-wielu-psow.html[/URL] Na moja Zare nie dziala, na moja Zare NIC nie dziala - bedzie na bazarek heheheh Kto wystawi, komu wyslac to badziewie? hehehe Quote
bela51 Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 Ja niestety nie. Jestem przeciwna elektrycznym obrozom. Co innego taka zapachowa, która kupiła Agmarek. Quote
Emigrantka Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Bela - okularki .. znowu.. to nie jest zadna obroza...... Spojrzalas na link? To sie stawia w mieszkaniu/domu i wydaje ultradzwieki.... :D Quote
bela51 Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 Podałas link z obrozami elektrycznymi, ten powyzej.:mad: Quote
Emigrantka Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Tu jest z opiesem... [url]http://www.innotek.com.pl/urzadzenie-antyszczekowe-dla-wielu-psow-cat-1-id-69.aspx[/url] Quote
Emigrantka Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 [quote name='bela51']Podałas link z obrozami elektrycznymi, ten powyzej.:mad:[/QUOTE] Nie.. tam byly TEZ ibroze ale link byl do tego badziewia co teraz wyslalam link do opiesu tez (tysz Ciem kocham i wiem ze ta pala to za krem od Taygi....) Quote
bela51 Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 Jest upiornie drogie. :crazyeye: Za ile moznaby to wystawic, aby ktos sie zdecydowała kupic? Jesli chcesz dac na bazarek, to zabierz ze sobą, jak teraz będziesz w Polsce. Quote
Emigrantka Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Bela- jest to wystawione za 100zl wywolawcza na bazarku z SOS w tutule, bazarek zaczal sie dziaisj. I jak to zobaczylam to mi sie przypomnialo ze mam takie wlasnie w domu, na watku Carmen pisalam o tym..... Skoro mam to i pojdzie na bazarek, trzeba zobaczyc czy tamto wystawione za 100 wywolawczej w ogole im pojdzie - tez jest bez pudelka jak i moje. Ja za moje dalam £30 plus chyba £3 za wysylke wiec i tak tu jest duzo taniej niz w Polsce - ale na moja Zare to NIC nie dziala, obroza ktora kupila na bazarku Agmarek dziala na jej psa, na Zere NIC nie dziala.. Moja psica jest... "specjalnej troski" hehheeh Quote
Emigrantka Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 do Polski nic nie zabiore bo lece tylko z podrecznym mam w domu takie pudlo i wkladam tam pomalutko co ma - rzucam okiem na bazarki po inspiracje tez jak sie pudlo zapelni to bede wysylac.... troche to zajmnie bo z kasa krucho ostatnio ale pomalutku sie cos uzbiera fajnego Quote
Agmarek Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 [B]Zofija [/B]TZ to taki skrót od tej naszej brzydszej połowy :evil_lol: [B]Emigrantka [/B]ja mam za duży dom żeby kupić sobie to urządzenie, a poza tym mój pies zbyt szybko się w nim porusza :evil_lol: Pozostanę więc przy tej obroży którą już mam. Quote
Czarodziejka Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Dziewczyny, jeżeli Kora pojedzie do domku 8.10, to na jej koncie pozostanie 190 zł - z wpłaty za DT - licząc 10 zł za dzień mniej więcej. Czy te pieniążki gdzieś przelać, czy wesprzeć konto któregoś z onków, które do mnie przyjadą? W weekend przyjeżdża Portos i Dea zaproponowała sunię, której grozi uśpienie. Mogłaby wykorzystać pieniążki Kory. Przemyślcie i napiszcie, bo jeżeli jest jakiś przypadek wymagający przelewu, to ja natychmiast Koreczkowe grosiki przeleję. Quote
bela51 Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 Ja bardzo prosze, aby te pieniązki przeznaczyc na ONke Simbe. Suczka czeka na wyrok, na uspienie w schronisku. Jesli na dniach nie pojedzie do Czarodziejki, - to umrze.:-( Odezwijcie sie darczyncy, proszę. [url]http://www.dogomania.pl/threads/193869-Simba-%E2%80%93-pi%C4%99kna-onka-po-przej%C5%9Bciach-kt%C3%B3rej-grozi-u%C5%9Bpienie[/url]! To wątek Simby. Nie mozemy pozwolic, aby ja uśpiono:shake::-( Quote
katarzyna09 Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 [quote name='bela51']Ja bardzo prosze, aby te pieniązki przeznaczyc na ONke Simbe. Suczka czeka na wyrok, na uspienie w schronisku. Jesli na dniach nie pojedzie do Czarodziejki, - to umrze.:-( Odezwijcie sie darczyncy, proszę. [url]http://www.dogomania.pl/threads/193869-Simba-%E2%80%93-pi%C4%99kna-onka-po-przej%C5%9Bciach-kt%C3%B3rej-grozi-u%C5%9Bpienie[/url]! To wątek Simby. Nie mozemy pozwolic, aby ja uśpiono:shake::-([/QUOTE] Ja rowniez prosze ,aby te pieniazki ofiarowac tej suńce. Quote
Emigrantka Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Dzisiaj/jutro pojda moje na Kore na 2 miesiace (50zl) wezcie na bide ktora najbardziej potrzebuje Quote
bela51 Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 Dzieki Emi. Najbardziej chciałabym aby Kora juz pojechała, wszystko było dobrze, i Tina jej nie zagryzła.:placz: Quote
Emigrantka Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Belus - moje pieniazki te £50 ida do Ciebie na konto chyba, prawda? Tam bedzie Kora/Portos na 2 miesiace ale zdaje sie zupelnie na Ciebie, lataj dziure gdzie najbardziej potrzebna.... Dzisiaj bylam znowu w funciaku, kupilam pare rzeczy, wszystko po 1 funcie czyli niecale 5zl, zaraz wam wkleje zdjecie i mi powiedzcie czy takie na bazarek sie by nadawaly.. pomalu skupuje i chomikuje.... Kupilam 2 kocie lozka, takie okragle, malutkie na kociaki i sliczne miseczki i szampon dla psow "na sucho" taki co sie smaruje i wyczesuje, kazda jedna rzecz za 1 funta, szukam takich zeby byly lekkie i zeby wysylka byla nie droga, musze 17kg uzbieraz to wtedy za wysylke zaplace 20 funtow... mam kalulator, bede liczyc.. zaraz wkleje zdjecia dzisiajeszych zdobyczy, chyba moge tu, nie? A nie, wkleje na Galeri u Zary - link u mnie w podpiscie zeby tu nie smiecic. Zajrzyjcie za jakies pol godzinki i powiedzcie co myslicie o tych rzeczach na bazarek.. tam bede wklejac nastepne zdobycze az uzbieram na ta paczke :) I bedzie na bidy.... Quote
Agmarek Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 [quote name='bela51']Jesli na dniach nie pojedzie do Czarodziejki, - to umrze.:-( Odezwijcie sie darczyncy, proszę. Nie mozemy pozwolic, aby ja uśpiono:shake::-([/QUOTE] Ja dzisiaj wpłaciłam swoją deklarację za październik na Korę. "Agmarek dla Kory". Jak uważasz Bela że właśnie Simba potrzebuje tych pieniędzy, to ok. Z mojej strony może tak być :lol: Oczywiście że nie możemy pozwolić na uśpienie jej :shake: Quote
bela51 Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 Ja zbieram na Kore, Carmen i Barnabe. Ale oczywiście teraz mówimy o psiakach, które są u Czarodziejki. Przyjdzie taka bidusia Simba, która czeka w schronie na smierc, no i Portos. Zadecydujesz sama, czy na Simbe czy na Portosa. To była odpowiedz dla Emi.:lol: [B]Agmarku,[/B] Twoją kase tez przekaze gdzie chcesz, przelewy mam bezpłatne, to zaden problem. Tylko niech ten Korek juz pojedzie !!!! Quote
Agmarek Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Bela to chyba jak czytałam Twoją odpowiedź, to Ty w tym czasie poprawiałaś posta, bo nagle pojawił mi się trochę inny tekst :lol: a może mój wzrok szaleje? :roll: bo właśnie zastanawiałam się do kogo ta pierwsza część tekstu, kiedy pojawiła mi się odpowiedź :-o Ok. To tak się umówmy. Jeśli Simba bardzo potrzebuje tych pieniędzy, to moja deklaracja niech będzie dla niej. Nie martw się. Koreczek pojedzie do domku i będzie się wylegiwać na kanapie niczym moja Szansunia :razz: A właśnie dzisiaj przyjechał Pan uprać mi dywan i miał sobie leżeć i schnąć kiedy usłyszałam jakieś dziwne posapywania. Ja do salonu, a tam co? Szansa i Corso :mad: się tarzają :mad: po moim czyściutkim dywaniku :mad: Skaranie Boskie z tymi psami :angryy: Quote
bela51 Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 Korek - psuj bedzie mieszkał w ogrodzie , nie na kanapie. Martwie sie tylko o jej relacje z tą sunią dominantką. Quote
Czarodziejka Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Korniszon nie nadaje się do domu na kanapę ;) To jest typowy szwędacz ogrodowy śpiący w swojej budzie. Nie zna kanap i nie sądzę, by miała takie tęsknoty kanpowe. Quote
bela51 Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 Mysle, ze do kanapy psa bardzo łatwo przyzwyczaic. Ale jesli Korek jest psujem, to chyba lepiej, ze bedzie mieszkać w budzie. Mam tylko nadzieje,ze w czasie ostrych mrozów Panstwo uchylą drzwi garazu lub domu. Mój strachulec w poprzednim domu nie sypiał na kanapie. Za to u mnie wystarczył jej jeden dzien.:lol: i jedno zaproszenie:lol: Quote
Emigrantka Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 [QUOTE]Szansa i Corso [IMG]http://www.dogomania.../images/smilies/icon_mad.gif[/IMG] się tarzają [IMG]http://www.dogomania.../images/smilies/icon_mad.gif[/IMG] po moim czyściutkim dywaniku[/QUOTE] a mnie dzisiaj ktorys z potForow zrobil QUPE na lozko..... Quote
Recommended Posts