Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

czemu nie zdążymy? Musimy zdążyć !

Wpłaćcie choć po kilka zł

Głupio mi tak prosić, ale nie mam innego wyjścia :(

Bank BPH
73 1060 0076 0000 3130 0001 4082
Dominika Bom-Gawrońska
ul. Turniejowa 69/27
30-619 Kraków

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

fistaszek20 napisał(a):
Spróbuję w takim razie to załatwić jutro. Moge się z Tobą kontaktować? Do której to jest czynne?

My jutro jesteśmy w rozjazdach cały dzień, oczywiście wozimy pieski. Będziemy tam z samego rana, później ok. południa, nie wiem dokładnie do której będzie można tam odbierać psiaki. Dzisiaj przed 15 była tam Klaudus_ to już Panowie nie pracowali :angryy: Jutro ze mną kontakt tylko tel. mój nr 602 805 841.

Posted

Dziewczyny a naprawdę nie ma szans na wyjęcie jej jutro i przetrzymanie do soboty, najpóźniej do niedzieli...nie wiem, nawet w garażu...gdziekolwiek byle być pewnym że jak dogra się całą akcję to będzie kogo przewieźć
Nie możemy nastawiać się na poniedziałek bo odległość znaczna i jak cokolwiek nie wypali to będzie po ptakach :/

Posted

Na chwile obecną ciężko, może jutro coś by się udało wykombinować, nie wiem. Tylko czy na 100% z Częstochowy będzie w niedzielę transport do Konina, tego nie wiemy i co wtedy??

Posted

Pokombinuj proszę.
My z transportem na pewno będziemy kombinowały i pewnie wyjaśni się to lada chwila.
Może nawet coś udałoby się na sobotę wykombinować co ograniczyłoby czas przetrzymania suki.

Posted

No trudna sprawa...
Ja niestety Ją nie przetrzymię...
Mam aktualnie 11 psów i 2 koty...
Mam w domu totalny mexyk...
Kurde - Ada,a może w tym hoteliku co tam ,gdzieś w okolicy Żor jest, by Ją te dwa dni przetrzymała...?
Nie wiem...
JUż pomysłów nie mam...

Posted

Kurcze no nie wiem ostatnio tam dzwoniłam to babka mówiła, że ma obłożenie do końca miesiąca, ale będziemy dzisiaj w Żorach do podjedziemy tam najwyżej i może uda się coś wykombinować, zobaczymy. Cioteczko Fistaszek20 jeżeli uda się cokolwiek dograć z transportem to proszę o kontakt tel. żebyśmy wiedziały co załatwiać. Nas dzisiaj prawie cały dzień nie będzie na dogo :)

• 4 weeks later...
  • 2 months later...