*Magda* Posted December 31, 2015 Posted December 31, 2015 Leń :P Przyznaję się bez bicia: Jestem leń :D Quote
Oscar Patric Posted January 1, 2016 Author Posted January 1, 2016 Ty się nie odzywaj, piękne zdjęcia z tej Bawarii :P wszystkiego najlepszego na Nowy Rok i więcej czasu na focenie :P Może wena przyjdzie;) Ja mam wytłumaczenie, bo nam auto nawaliło :( to auto do naprawy i focić zaś można Z Nowym Rokiem nowym ....................no właśnie nie wiemy czym, ważne aby czymś dobrym;) Pzdr Gabi z Romą dziękuję :) Quote
Oscar Patric Posted January 1, 2016 Author Posted January 1, 2016 Przyznaję się bez bicia: Jestem leń :D Ja też :D tak oficjalnie się przyznajecie :) ale Ja także :P :P Quote
*Magda* Posted January 1, 2016 Posted January 1, 2016 Aga, chciałam Ci wysłać PW, ale masz pełną skrzynkę :( Quote
Oscar Patric Posted January 5, 2016 Author Posted January 5, 2016 O 1.01.2016o18:44, magdabroy napisał: Aga, chciałam Ci wysłać PW, ale masz pełną skrzynkę :( Magda,już skrzynkę oczyściłam Już wiem dlaczego nie mogłam na dogo wejść,przerobili go Od wczoraj mamy śnieg,mróz zelżał,mam egzaminy na zaliczenie III semestru,kciuki trzymajcie :) Quote
*Magda* Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 Godzinę temu, Oscar Patric napisał: Magda,już skrzynkę oczyściłam Już za późno :P Miała chwilę zanik pamięci i chciałam Cię o coś zapytać, ale już sobie przypomniałam :D Quote
Oscar Patric Posted January 5, 2016 Author Posted January 5, 2016 21 minut temu, magdabroy napisał: Już za późno :P Miała chwilę zanik pamięci i chciałam Cię o coś zapytać, ale już sobie przypomniałam :D aha,wczoraj byłam w pracy,jak na stacji to 12h robię,jak wracam do domu to na kompa nie wchodzę,dzisiaj byłam w organizacji w pracy,tylko 4 h więc siedzę na necie Quote
*Magda* Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 Spoko ;) Ale dobrze, że masz chociaż skrzynkę pustą, jakby co :P Quote
Oscar Patric Posted January 5, 2016 Author Posted January 5, 2016 5 minut temu, magdabroy napisał: Spoko ;) Ale dobrze, że masz chociaż skrzynkę pustą, jakby co :P jakoś tak z 2 lata nie zaglądałam do skrzynki Quote
Oscar Patric Posted January 7, 2016 Author Posted January 7, 2016 witanko :) Księciunio w domowych pieleszach Quote
Oscar Patric Posted January 7, 2016 Author Posted January 7, 2016 2 godziny temu, magdabroy napisał: Dziń dybry :) dobry,a nawet bardzo Quote
Oscar Patric Posted January 7, 2016 Author Posted January 7, 2016 Godzinę temu, magdabroy napisał: Ooooooo, a co się wydarzyło? Moje kochanie dostało super pracę,będzie pracował jako informatyk,było to jego marzenie :) Quote
*Magda* Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 No to gratulacje dla niego :) Fajnie, jak człowiek może pracować przy tym co kocha ;) Quote
Oscar Patric Posted January 9, 2016 Author Posted January 9, 2016 O 7.01.2016o19:46, magdabroy napisał: No to gratulacje dla niego :) Fajnie, jak człowiek może pracować przy tym co kocha ;) Dzięki w imieniu Marcina :) A ma tak super bo prezes otworzył nowy oddział w WB,Marcin będzie 2/3 raz w miesiącu latał,a zarobek wow,zaliczyłam dzisiaj angola na dobry,za tydzień jeszcze dwa testy i III semestr z głowy.Miśka za tydzień już ma studniówkę,do matury zakuwa,a nie dawno Ja to robiłam,czas za szybko leci.Tydzień śnieg jak mamy,a dzisiaj zaś deszcz padał. Quote
Oscar Patric Posted January 10, 2016 Author Posted January 10, 2016 W końcu mi wyszło,bo ostatnio jak chciałam dodać fotkę z kompa,to błąd mi wyskakiwał 1 Quote
Oscar Patric Posted January 13, 2016 Author Posted January 13, 2016 hej :) Oscar był chory,na szczęście już jest lepiej :) Śnieg już zniknął,ale za to mamy gołoledź! W weekend mam ostatni egzamin na zaliczenie III semestru Quote
Oscar Patric Posted January 14, 2016 Author Posted January 14, 2016 O 13.01.2016o21:04, marta1624 napisał: Hejka :) Śliczne foto powyżej <3 witanko :) dzięki :) Jakoś tak padnięta jestem,siostra jeden z egzaminów zdała,jeszcze ma jeden do zaliczenia aby otrzymać tytuł Technika Hotelarstwa. Quote
Oscar Patric Posted January 15, 2016 Author Posted January 15, 2016 Największą radością jest to jak piesek po chorobie wraca do pełni sił :) Quote
Recommended Posts