Oscar Patric Posted February 11, 2014 Author Posted February 11, 2014 [quote name='magdabroy']Przywieziesz osobiście :mad:[/QUOTE] gdybyś blizej mieszkała,to nawet na piechotę bym przyszła Quote
Oscar Patric Posted February 12, 2014 Author Posted February 12, 2014 [quote name='Sonka95']Witamy się :) :)[/QUOTE] i My:) [quote name='Ty$ka']Cześc, jak dzień? :)[/QUOTE] Hej:) Akurat wstałam,a za oknem mamy śnieg,a temperatra na plusie,Synek koło kominkowego śpi,aż chrapie,a dzień mam nadzieję że będzie ok:) Jakaś tak ochota mie naszła na kebaba,więc jadę na niego do Turka:eviltong:,u Nas w jedny miejscu robią smacznego i zjadalnego.Ostatio ważyłam się i dwa kilo przytyłam,ale nie ide na diete mam to w dupie:diabloti: a jak komuś nie pasi,niech nie zagląda:evil_lol: Quote
agutka Posted February 12, 2014 Posted February 12, 2014 eee tam co to 2 kg ;) powiadasz że śnieg... ciekawe czy u mnie spadnie bo jadę w miejsce gdzie co roku są kuligi chciałabym na 30 urodziny sprawić sobie wypad na typowo zimową imprezkę ;) Quote
phase Posted February 12, 2014 Posted February 12, 2014 Mnie by się przydało 2 zrzucić :evil_lol: Quote
Sonka95 Posted February 12, 2014 Posted February 12, 2014 2 kg to niewiele :) ja tam się nigdy nie odchudzałam ;) Quote
Błyskotka Posted February 13, 2014 Posted February 13, 2014 A gdzie ten kebab ? Mnie najbardziej smakuje ten przy PKP :) A co do śniegu to fakt małe zaskoczenie u nas ;) Quote
Oscar Patric Posted February 13, 2014 Author Posted February 13, 2014 [quote name='agutka']eee tam co to 2 kg ;) powiadasz że śnieg... ciekawe czy u mnie spadnie bo jadę w miejsce gdzie co roku są kuligi chciałabym na 30 urodziny sprawić sobie wypad na typowo zimową imprezkę ;)[/QUOTE] no może śnieg spadnie,trzymam kciuk:) [quote name='phase']Mnie by się przydało 2 zrzucić :evil_lol:[/QUOTE] Mi do "swojej"wagi jeszcze 3 kg brakuje,to co może dietka? [quote name='Sonka95']2 kg to niewiele :) ja tam się nigdy nie odchudzałam ;)[/QUOTE] Ja na razie też nie mam zamiaru [quote name='lula2010']witamy sie :-)[/QUOTE] hej:) [quote name='Błyskotka']A gdzie ten kebab ? Mnie najbardziej smakuje ten przy PKP :) A co do śniegu to fakt małe zaskoczenie u nas ;)[/QUOTE] Na placu wolności Quote
phase Posted February 13, 2014 Posted February 13, 2014 [quote name='Sonka95'] ja tam się nigdy nie odchudzałam ;)[/QUOTE] Ja zaczynałam i nigdy nie kończyłam :roll: I nie ukrywam, że leń ze mnie. Dlatego już nie powtarzam odchudzenia się, tylko po prostu patrzę co i kiedy jem. Quote
Oscar Patric Posted February 13, 2014 Author Posted February 13, 2014 [quote name='phase']Ja zaczynałam i nigdy nie kończyłam :roll: I nie ukrywam, że leń ze mnie. Dlatego już nie powtarzam odchudzenia się, tylko po prostu patrzę co i kiedy jem.[/QUOTE] aha,też dobry pomysł,Ja nie mam na razie nadwagi,gdyż mam barzo dobrą przemianę materii,a przytyłam dlatego że biorę czysty estrogen i progeseron,a po którymś z nich się niestety tyje Quote
Oscar Patric Posted February 13, 2014 Author Posted February 13, 2014 Zamówiłam Synkowi paczkę z zooplusa:p,zaś alergia dała mi znać,tym razem tylko na dłoniach,na szczęście Quote
łamAga Posted February 13, 2014 Posted February 13, 2014 [quote name='unikatowydiament']Zamówiłam Synkowi paczkę z zooplusa:p,zaś alergia dała mi znać,tym razem tylko na dłoniach,na szczęście[/QUOTE] a na co masz alergię ? i czym ona sie objawia ?? ;) Quote
betty_labrador Posted February 13, 2014 Posted February 13, 2014 czesc :) O alergia -niedobrze. W paczce dla psiaka jakies smakowitości? :cool3: Quote
Błyskotka Posted February 14, 2014 Posted February 14, 2014 Mnie ostatnio również dopada ostatnio alergia na rękach. Ale nic z tym nie robię. Quote
phase Posted February 14, 2014 Posted February 14, 2014 [quote name='unikatowydiament']aha,też dobry pomysł,Ja nie mam na razie nadwagi,gdyż mam barzo dobrą przemianę materii,a przytyłam dlatego że biorę czysty estrogen i progeseron,a po którymś z nich się niestety tyje[/QUOTE] Ja i tak mam wagę dobrą do wzrostu, ale co z tego jak mam brzuchol gruby, ale w końcu jedzenie jest po to żeby je jeść :evil_lol: Quote
Oscar Patric Posted February 14, 2014 Author Posted February 14, 2014 [quote name='betty_labrador']czesc :) O alergia -niedobrze. W paczce dla psiaka jakies smakowitości? :cool3:[/QUOTE] tak,sucha kama bosch akiv oraz psie ciasteczka:) [quote name='Błyskotka']Mnie ostatnio również dopada ostatnio alergia na rękach. Ale nic z tym nie robię.[/QUOTE] Ja musiałam iść do dermatolga,nie szło wtrzymać,mam atopowe zapalnie skóry:-( [quote name='phase']Ja i tak mam wagę dobrą do wzrostu, ale co z tego jak mam brzuchol gruby, ale w końcu jedzenie jest po to żeby je jeść :evil_lol:[/QUOTE] o właśnie:diabloti: [URL=http://s916.photobucket.com/user/baltobaron/media/62291_dwa-misie-walentynki-serduszko_zps77541b90.jpg.html][IMG]http://i916.photobucket.com/albums/ad9/baltobaron/62291_dwa-misie-walentynki-serduszko_zps77541b90.jpg[/IMG][/URL] Quote
Sonka95 Posted February 14, 2014 Posted February 14, 2014 Zaglądamy w Walentynki :loveu: :loveu: Quote
Błyskotka Posted February 14, 2014 Posted February 14, 2014 No to nie wesoło. Udanych Walentynek :) Quote
Oscar Patric Posted February 14, 2014 Author Posted February 14, 2014 Mamy babskie walentynki na wieczór za planowane:cool3: Quote
agutka Posted February 14, 2014 Posted February 14, 2014 to udanych walenktynek ;) tak apropos gdzie fotki ?? Quote
Oscar Patric Posted February 15, 2014 Author Posted February 15, 2014 Walentynki były super:cool3: a fotki muszę porobić Quote
Oscar Patric Posted February 15, 2014 Author Posted February 15, 2014 Mi tak ostatnio nie idzie dogodzić,co chwila coś zmieniam,teraz zaś pokój,pierw miał być niebieski,potem niebiesko/biały,potem niebiesko/bordowy a ma być niebiesko/żółty,chyba że zaś coś mi pasować nie będzie,w tedy zaś zmienie:evil_lol:,pierw coś mi się podoba,a jak to mam,to już nie.Zaczełam się już oczyć,nawet jest ciekawie.A Księciu sobie smacznie śpi,jemu to łatwo i prosto idzie dogodzić. Quote
qmu Posted February 16, 2014 Posted February 16, 2014 oł noł żółto niebieski pokój to tragedia, miałam taki i nienawidziłam tych ścian w mojej głowie wyglądało fajnie a jak już pomalowałam to blechh... Quote
Recommended Posts