Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Sonka95']Witamy się :) :)[/QUOTE]
i My:)
[quote name='Ty$ka']Cześc, jak dzień? :)[/QUOTE]
Hej:)
Akurat wstałam,a za oknem mamy śnieg,a temperatra na plusie,Synek koło kominkowego śpi,aż chrapie,a dzień mam nadzieję że będzie ok:)
Jakaś tak ochota mie naszła na kebaba,więc jadę na niego do Turka:eviltong:,u Nas w jedny miejscu robią smacznego i zjadalnego.Ostatio ważyłam się i dwa kilo przytyłam,ale nie ide na diete mam to w dupie:diabloti: a jak komuś nie pasi,niech nie zagląda:evil_lol:

Posted

eee tam co to 2 kg ;) powiadasz że śnieg... ciekawe czy u mnie spadnie bo jadę w miejsce gdzie co roku są kuligi
chciałabym na 30 urodziny sprawić sobie wypad na typowo zimową imprezkę ;)

Posted

[quote name='agutka']eee tam co to 2 kg ;) powiadasz że śnieg... ciekawe czy u mnie spadnie bo jadę w miejsce gdzie co roku są kuligi
chciałabym na 30 urodziny sprawić sobie wypad na typowo zimową imprezkę ;)[/QUOTE]
no może śnieg spadnie,trzymam kciuk:)

[quote name='phase']Mnie by się przydało 2 zrzucić :evil_lol:[/QUOTE]
Mi do "swojej"wagi jeszcze 3 kg brakuje,to co może dietka?

[quote name='Sonka95']2 kg to niewiele :) ja tam się nigdy nie odchudzałam ;)[/QUOTE]
Ja na razie też nie mam zamiaru

[quote name='lula2010']witamy sie :-)[/QUOTE]
hej:)

[quote name='Błyskotka']A gdzie ten kebab ? Mnie najbardziej smakuje ten przy PKP :)
A co do śniegu to fakt małe zaskoczenie u nas ;)[/QUOTE]
Na placu wolności

Posted

[quote name='Sonka95'] ja tam się nigdy nie odchudzałam ;)[/QUOTE]

Ja zaczynałam i nigdy nie kończyłam :roll: I nie ukrywam, że leń ze mnie. Dlatego już nie powtarzam odchudzenia się, tylko po prostu patrzę co i kiedy jem.

Posted

[quote name='phase']Ja zaczynałam i nigdy nie kończyłam :roll: I nie ukrywam, że leń ze mnie. Dlatego już nie powtarzam odchudzenia się, tylko po prostu patrzę co i kiedy jem.[/QUOTE]
aha,też dobry pomysł,Ja nie mam na razie nadwagi,gdyż mam barzo dobrą przemianę materii,a przytyłam dlatego że biorę czysty estrogen i progeseron,a po którymś z nich się niestety tyje

Posted

[quote name='unikatowydiament']Zamówiłam Synkowi paczkę z zooplusa:p,zaś alergia dała mi znać,tym razem tylko na dłoniach,na szczęście[/QUOTE]

a na co masz alergię ? i czym ona sie objawia ?? ;)

Posted

[quote name='unikatowydiament']aha,też dobry pomysł,Ja nie mam na razie nadwagi,gdyż mam barzo dobrą przemianę materii,a przytyłam dlatego że biorę czysty estrogen i progeseron,a po którymś z nich się niestety tyje[/QUOTE]

Ja i tak mam wagę dobrą do wzrostu, ale co z tego jak mam brzuchol gruby, ale w końcu jedzenie jest po to żeby je jeść :evil_lol:

Posted

[quote name='betty_labrador']czesc :)

O alergia -niedobrze.
W paczce dla psiaka jakies smakowitości? :cool3:[/QUOTE]
tak,sucha kama bosch akiv oraz psie ciasteczka:)

[quote name='Błyskotka']Mnie ostatnio również dopada ostatnio alergia na rękach. Ale nic z tym nie robię.[/QUOTE]
Ja musiałam iść do dermatolga,nie szło wtrzymać,mam atopowe zapalnie skóry:-(

[quote name='phase']Ja i tak mam wagę dobrą do wzrostu, ale co z tego jak mam brzuchol gruby, ale w końcu jedzenie jest po to żeby je jeść :evil_lol:[/QUOTE]
o właśnie:diabloti:

[URL=http://s916.photobucket.com/user/baltobaron/media/62291_dwa-misie-walentynki-serduszko_zps77541b90.jpg.html][IMG]http://i916.photobucket.com/albums/ad9/baltobaron/62291_dwa-misie-walentynki-serduszko_zps77541b90.jpg[/IMG][/URL]

Posted

Mi tak ostatnio nie idzie dogodzić,co chwila coś zmieniam,teraz zaś pokój,pierw miał być niebieski,potem niebiesko/biały,potem niebiesko/bordowy a ma być niebiesko/żółty,chyba że zaś coś mi pasować nie będzie,w tedy zaś zmienie:evil_lol:,pierw coś mi się podoba,a jak to mam,to już nie.Zaczełam się już oczyć,nawet jest ciekawie.A Księciu sobie smacznie śpi,jemu to łatwo i prosto idzie dogodzić.

Posted

oł noł żółto niebieski pokój to tragedia, miałam taki i nienawidziłam tych ścian w mojej głowie wyglądało fajnie a jak już pomalowałam to blechh...