Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='phase']Miłego weekendu. :)[/QUOTE]

dzięki Aguś:)

[quote name='marta.k9080']cześć Oscarki :)[/QUOTE]
Hej:)

Akurat jestem po randce,było fajnie,jak jutro nie będzie padać,idziemy zSyneczkiem na spacerek do lasku

Guest wolfheart
Posted

[quote name='unikatowydiament']

Akurat jestem po randce[/QUOTE]

:razz: uuu widzę ,nie odpuszczasz...

Posted

[quote name='jamnicze']My w lesie byliśmy dzisiaj.
Tylko działki już rodzice nie maja i z grillem krucho :shake:[/QUOTE]
spacerek udany?
My to przeważnie na grilla jeździmy do znajomych

[quote name='marta.k9080']:razz: uuu widzę ,nie odpuszczasz...[/QUOTE]
a nie:eviltong:

Posted

[quote name='phase']Ja bym też z miłą chęcią poszła na spacerek z Żabką, ale też u nas brzydko, oj brzydko. :shake:[/QUOTE]
Jakoś tak brzydki w sumie jest maj w tym roku,jestem ciekawa jakie będzie lato?Oscarek nie chce jeszcze iść na spacer,woli spać pod kołderką,tylko nos mu wystaje.Siostra robi tort,ale mi dobrze:eviltong:

Posted

[quote name='kaska0304']a u nas świeci słoneczko i tylko wieje wiaterek a my układamy klocki lego :) potem idziemy na spacerek[/QUOTE]

[quote name='Sonka95']U nas tez deszczowo i chłodno ... pogoda nijaka :roll:[/QUOTE]
pogoda,w całej Polsce chyba się zepsuła,byłam z Syneczkiem na spacerku akurat nie padało

Guest wolfheart
Posted

[quote name='unikatowydiament']pogoda,w całej Polsce chyba się zepsuła,byłam z Syneczkiem na spacerku akurat nie padało[/QUOTE]

a my łaziłyśmy w deszczu....:)

Guest wolfheart
Posted

[quote name='unikatowydiament']My to staramy się unikać deszczu jak ognia,chyba że nie da rady:diabloti:[/QUOTE]

ooo następni co z cukru są i się rozpuszczą od deszczu...:diabloti:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']Jakby nie można zabrać ze sobą parasola :diabloti:[/QUOTE]

ja nie zabieram,mokniemy razem :) zresztą parasol mi przeszkadza

Posted

[quote name='marta.k9080']ja nie zabieram,mokniemy razem :) zresztą parasol mi przeszkadza[/QUOTE]

Jak idę z wózkiem, to też nie biorę parasola :shake: Ale jak idę sama, to czasem zabieram, a czasem zakładam tylko kaptur ;)