Paula03 Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 Super, że Oscar nie jest wrogo nastawiony do jakiegoś psa :D Quote
Oscar Patric Posted October 21, 2012 Author Posted October 21, 2012 Ja też jestem zadowolona,ale muszę nadal być bardzo ostrożna,raz już miałam taką sytuację,a po paru tygodniach,jak zwykle piesek(to była suczka)wg Oscarka nadawała się tylko do likwidacji:angryy:.Synek zawsze cieszył się do ludzi jak byli wypici,a dzisiaj na takich dwóch młodych wypitych,się spioł i najeżył się,i patrzył z pod byka,Ja spokój i krótko smycz,Oscar szedł grzecznie przy nodze,ale cały czas ich w na pięciu obserwował,jak by czekał na ich ruch.Już wiem dlaczego Oscar warczy i pokazuje zęby na syneczka koleżanki,otóż jak byłam zrobić coś do picia i jedzenia,w tedy Tomek uderzył Oscarka w głowę,i to sobie Oscar zapamiętał,a teraz tak przez to się do niego zachowuje,już nie mogą być w pobliżu siebie,bo boję się aby Synek Tomka nie ugryzł. Quote
Buszki Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 Witanko :) Niestety od nas ładna pogoda już sobie poszła,teraz mamy opadającą mgłę.Okropieństwo. Quote
łamAga Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 Hejka ;) byliscie na wystawie w poznaniu ?? Quote
Oscar Patric Posted October 22, 2012 Author Posted October 22, 2012 witamy się:) Zapowiadają że na weekend ma padać śnieg z deszczem:placz:,a dzisiaj mieliśmy bardzo ładną pogodę,Misiek przywiózł dla Syneczka szyje indycze,korpusy drobiowe,serca ze strusia,wędzone ogony i uszy oraz mięso z królika,mały zapasik na miesiąc jest,jutro muszę kupić trochę warzyw i ryżu.Asia ma wpaść i przywieść trochę swojskich jajek i mleka,ale Oscar będzie miał wyżerkę:eviltong:,na szczęście nie ma uczulenia na mleko prosto od krowy.I wujek dzwonił że za niedługo przyjedzie i przywiezie dla Osciego mięsa z dzika i sarny. Quote
Oscar Patric Posted October 22, 2012 Author Posted October 22, 2012 [quote name='dOgLoV']chodzilo mi o wyniki astów :lol:[/QUOTE] a konkretnie o którego psa? Quote
łamAga Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 [quote name='unikatowydiament']a konkretnie o którego psa?[/QUOTE] konkretnie to chodziło mi o Niko - bakaroro end itubori Egyptian Power ;) Quote
Oscar Patric Posted October 22, 2012 Author Posted October 22, 2012 [quote name='dOgLoV']konkretnie to chodziło mi o Niko - bakaroro end itubori Egyptian Power ;)[/QUOTE] pierwszego dnia bez lokaty,a drugiego dnia był na II lokacie Quote
łamAga Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 [quote name='unikatowydiament']pierwszego dnia bez lokaty,a drugiego dnia był na II lokacie[/QUOTE] czyli był poza pierwsza 3jką ?? czy nie dostał lokaty z innego powodu ?? 2ga lokata też dobrze ;) Quote
Oscar Patric Posted October 22, 2012 Author Posted October 22, 2012 [quote name='dOgLoV']czyli był poza pierwsza 3jką ?? czy nie dostał lokaty z innego powodu ?? 2ga lokata też dobrze ;)[/QUOTE] w wynikach na forum nie było napisane dokładnie,wiem że pierwszego dnia poleciało dużo bdb,a nie wiem czy Niko dostał bdb czy doskonałą,a jak się zapytam to nie odpowiedzą,bo mam kundla:roll:,ale na pewno po za pierwszą trójką pierwszego dnia Quote
łamAga Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 [quote name='unikatowydiament']w wynikach na forum nie było napisane dokładnie,wiem że pierwszego dnia poleciało dużo bdb,a nie wiem czy Niko dostał bdb czy doskonałą,a jak się zapytam to nie odpowiedzą,bo mam kundla:roll:,ale na pewno po za pierwszą trójką pierwszego dnia[/QUOTE] dzięki bardzo za odpowiedz ;) " [B]a jak się zapytam to nie odpowiedzą,bo mam kundla[/B]" i co z tego że masz kundla ?? :crazyeye: co za dyskryminacja :roll: a na jakim forum przegladasz asty ?? chetnie poczytam co tam pisza ;) Quote
Oscar Patric Posted October 22, 2012 Author Posted October 22, 2012 [quote name='dOgLoV']dzięki bardzo za odpowiedz ;) " [B]a jak się zapytam to nie odpowiedzą,bo mam kundla[/B]" i co z tego że masz kundla ?? :crazyeye: co za dyskryminacja :roll: a na jakim forum przegladasz asty ?? chetnie poczytam co tam pisza ;)[/QUOTE] za raz wyślę Tobie link na PW Quote
łamAga Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 [quote name='unikatowydiament']za raz wyślę Tobie link na PW[/QUOTE] dzieki bardzo ;) Quote
Oscar Patric Posted October 22, 2012 Author Posted October 22, 2012 [quote name='dOgLoV']dzieki bardzo ;)[/QUOTE] nie ma za co Quote
Oscar Patric Posted October 22, 2012 Author Posted October 22, 2012 [quote name='Don_Vito']Witamy, zasyłamy buziaczki! :razz:[/QUOTE] dziękujemy,i My także ślemy buziaczki dla pięknego Vito:) :) Quote
łamAga Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 Juz wiem ;) Nico w sobote był 4rty na 6 spiaków a w niedziele 2gi na 7dem ;) Quote
Oscar Patric Posted October 22, 2012 Author Posted October 22, 2012 [quote name='dOgLoV']Juz wiem ;) Nico w sobote był 4rty na 6 spiaków a w niedziele 2gi na 7dem ;)[/QUOTE] a co znasz Nico i Patrycję? M&S witamy cieplutko:) Quote
łamAga Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 [quote name='unikatowydiament']a co znasz Nico i Patrycję? M&S witamy cieplutko:)[/QUOTE] Nie ;) Patrycji nie znam :) znam Tomka ;) Quote
phase Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 Ooo zmieniliście avatarek, nie mogę się teraz do niego przyzwyczaić. :) Dobrej nocki. ;) Quote
Oscar Patric Posted October 23, 2012 Author Posted October 23, 2012 Witamy cieplutko:) Szukałam avatarku,i ten tak jakoś mi najbardziej pasuje,a gorzej z banerkiem,nie mam:placz: Muszę przytyć tak chociaż dwa kilo,wszędzie słyszę że jestem za koścista,i rzeczywiście wczoraj się ważyłam,i gdzieś kilo zaś mi ubyło:roll:,Księciunio chodzi na 5 metrowej lince,na 25 metrowej nie będzie,bo skunks narozrabiał,ukatrupił dzikiego króliczka,a Ja durna myślałam że Synek jak zawsze sobie tylko kopie w ziemi,i ją zjada:angryy: A co o nim myślicie:) [IMG]http://i1120.photobucket.com/albums/l491/unikatowydiament/Zdjcie-0059.jpg[/IMG] [IMG]http://i1120.photobucket.com/albums/l491/unikatowydiament/Zdjcie-0061-1.jpg[/IMG] [IMG]http://i1120.photobucket.com/albums/l491/unikatowydiament/Zdjcie-0060.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts