Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pozdrowionka :)

My mamy obczajona w całym pasie nadmorskim miejsca gdzie możemy z Sajduchą na obiad wpaść :).
W jednej knajpie tez nas ochrzanili, że przy takim wietrze na zewnątrz siedzimy i pieskowi na pewno jest zimno :diabloti:

Posted

Dzień dobry :)

Mi Ptyś takie bąki puszczał jak mu chciałam karmę zmienić... tydzień czasu miałam masakrę w domu :roll::evil_lol: Pomijając to, że okazała sie dla niego zła to odpukać jak wróciłam do starej mam spokój z zapachami :diabloti:

Mizianki dla Oscarka :)

Posted

na gazy możesz dać sylimarol albo espumisan , Ozzy jak pojechaliśmy na wakacje przy zmianie wody miał kłopoty , podałam mu espumisan w plasterku dla dzieci

leje i leje

Posted

Oscar na szczęście tylko co jakiś czas ma gazy,ale skorzystam z rady:)
głaski będą przekazane
mieliśmy dzisiaj z Księciuniem iść do lasu,a tu pada,więc nici,może w przyszły weekend będzie bez deszczu,dzisiaj jak co sobotę ma duże sprzątanie,Synek też postanowił mi pomóc,i śmietnik cały wywalił,a potem go lizał,bo miał ślady,i to raczej wygląda jak ślina:evil_lol: (kosz jest ze stali nierdzewnej),nakrzyczałam,to ten mi się obraził i leży na łóżku,obrócony tyłem,i nawet nie reaguje na otwarcie lodówki:lol:
Księciuniu jest już odrobaczony,poczesany i wykąpany,więc na razie ma spokój,no oczywiście oprócz czesania,te obecnie muszę robić dziennie,z powodu linienia

Posted

WItamy po długiej nieobecności nadrabiam zaległości:)
Nam dzis pogoda odpowiada, temperatura korzystna i pies ma wiekszą ochotę do biegania przez to. Póki co nie pada.
Wrócilismy ze spaceru wybiegani i zadowoleni.
Tulasy dla Oskarka,
My linienie mamy za sobą, tona sierści zrzucona i jakies 2 kg;d

Posted

dzień dobry:)

Dzisiaj u Nas nie pada,więc wybieram się z Oscarkiem na długi spacerek,dla niego taka pogoda jest o wiele lepsza niż upały,ale mi obecnie jest za zimno,dla mnie lato to tak 24/26 stopni,a nie jak dzisiaj,zimno,jakoś jak sobie pomyślę że już nie miało by być jeszcze ciepło,to brrrrr
nie mówię o upałach,ale przecież jeszcze mamy lato:roll: trochę słońca by się przydało

Posted

Witanko poniedziałkowo:)

U Nas nawet ciepławo,i nie pada,Księciuniu strajkuje i nic nie je:mad: nawet moje rarytaski,ma tak jak został odrobaczony,to chyba strajk istny:angryy:
na razie fotek nie będzie
Jakoś chyba stałam się za bardzo sentymentalna,i zaś wracam do przeszłości,obecnie słucham "Milli Vanilli",i oglądam "Herkulesa":roll:

mizianki będa oczywiście przekazane

Posted

[quote name='Ty$ka']Jaaaki słodziak :loveu:[/QUOTE]

dzięki:oops:

Ja to dzisiaj zastrajkowałam,zero obiadu:eviltong:
kupiłam sobie tego nowego Reds,a,i siedze na Asusie,i przeglądam fora,a Księciuniu śpi koło mnie i chrapie jak stara lokomotywa:lol:

Posted

Właśnie czytałam na Ptyśkowy forum, że strajk głodowy urządzasz :lol:
Byś chociaż pizzę zamówiła, inaczej domownicy uschną z głodu :lol: