andromeda Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 [quote name='Matagi']Skąd takie info....bo przeważnie wiem komu sprzedaje psy ze swoim przydomkiem:diabloti::evil_lol:Nie znam konkurencji,nie wybieram sie do Torunia,więc jakos mnie to nie zaima...:shake:[/QUOTE] Dobre :) To zobacze na żywo shibke z Mataginu :) Quote
andromeda Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Poprosze o przesłanie na maila listy wystawców [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] [COLOR=#000000][FONT=MS Shell Dlg 2]Wiem ze jest na stronie oddziału ale mi wyskakuje jakiś błąd [/FONT][/COLOR] Quote
Matagi Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 [quote name='andromeda']Dobre :) To zobacze na żywo shibke z Mataginu :)[/QUOTE] Hiihiii:evil_lol:...zobaczysz nawet dwie z Matagiinu PL;):eviltong: Jedna po Babie-starsza,druga,młodsza po Hance:lol: I tylko one dwie w rasie:diabloti: Quote
kacperub Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Matagi to ty jesteś hodowcą shib :) super ja jestem handlerem i wystawiam shibę, odpiszę w takim razie jak nam poszło :) nie wiesz ile jest shib?? Quote
Matagi Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 [quote name='kacperub']Matagi to ty jesteś hodowcą shib :) super ja jestem handlerem i wystawiam shibę, odpiszę w takim razie jak nam poszło :) nie wiesz ile jest shib??[/QUOTE] Noooo,tak wyszło,że jestem:eviltong:Odpisz,odpisz,zdjęcia również mile widziane:eviltong:A shib jest sztuk 2,jesteś sam z shiba w klasie...więc sie staraj...BOB może być Twój,bo druga shibka jest szczeniaczkiem:eviltong::lol: Quote
kacperub Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 super akity też tylko 2 , więc muszę powalczyć :D Quote
kerry Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 moze ktos miejscowy z Torunia orientuje sie jak wyglada sprawa parkingu,czy jest obok wystawy,gdzie tam mozna najblizej zaparkowac Quote
kerry Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 a no to super,jesli jest na terenie wystawy a moze orientujesz sie czy mozna tam wjechac w piatek wieczorem,jade z przyczepa i zastanawiam sie czy mozna tam przenocowac Quote
Talia Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 Nie mam pojęcia. Wiem, że teraz robią tam na terenie stadion Orlik i nie wiem czy parking będzie w tym samym miejscu. Ale możesz zaparkować jakieś 50m dalej przy Polo markecie. Quote
daruuu Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Może mi ktos powiedzieć gdzie dokładnie bedize ta wystawa? Pierwszy raz będę na wystawie (jako widz) i się zastanawiam czy będzie jakaś rozpiska, w którym ringu jakie psy czy coś... Nic nie wiem. A może Wy wiecie gdzie i o której będą bassety? Quote
Talia Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 Stadion przy ulicy Świętopełka. Taka rozpiska oficjalna to chyba tylko w katalogu. Katalog kosztuje z tego co mi wiadomo 10zł. Quote
AnkaW Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 [quote name='daruuu']Może mi ktos powiedzieć gdzie dokładnie bedize ta wystawa? Pierwszy raz będę na wystawie (jako widz) i się zastanawiam czy będzie jakaś rozpiska, [B]w którym ringu jakie psy[/B] czy coś... Nic nie wiem. A może Wy wiecie gdzie i o której będą bassety?[/QUOTE] można sobie poszukać w planie sędziowania [URL]http://www.torun.zkwp.pl/2010_Torun_KRAJ_plan.pdf[/URL] Quote
TOMAAS Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 może ktoś zna jakieś niedrogie noclegi w Toruniu lub w okolicy oczywiście z psami Quote
kacperub Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 a mam pytanie będzie ktos może pod ringiem z gdzie są shiby i akity?? będzie można liczyc na zdjęcie ?? :D Quote
Talia Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 [quote name='kacperub']a mam pytanie będzie ktos może pod ringiem z gdzie są shiby i akity?? będzie można liczyc na zdjęcie ?? :D[/QUOTE] Ja będę. Jeśli zabiorę tatę to może cykniemy jakieś fotki, ale nie obiecuje ;) Quote
łamAga Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 [quote name='kacperub']a mam pytanie będzie ktos może pod ringiem z gdzie są shiby i akity?? będzie można liczyc na zdjęcie ?? :D[/QUOTE] No my niestety bedziemy tylko w sobote wiec nie bede miala okazji pofocic tych pieknosci :roll: Quote
-Aga- Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 A wie ktos może kto sędziuje konkurencje finałowe? głównie chodzi mi o Bis Puppy... Quote
andromeda Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 [quote name='kacperub']a mam pytanie będzie ktos może pod ringiem z gdzie są shiby i akity?? będzie można liczyc na zdjęcie ?? :D[/QUOTE] Ja bede napewno, bo wystawiam samoyeda. no i bede ogladac shibki bo tez takiego diabllika mam w domu. Co do fotek napewno bede robic ale jak wyjda to juz inna sprawa:diabloti: Quote
Kazuro Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Ja będę, ale niestety tylko w sobotę :roll: Quote
Talia Posted August 21, 2010 Author Posted August 21, 2010 Z niewystawiających to kogo spotkam w niedziele? Quote
Kasienkaa214 Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Co taka cisza tutaj? :D czemu sie nikt nie chwali ? :) Jakby ktoś miał zdjęcia z BIS BABY too bardzo prosiła bym o wstawienie :D :) w szczególności zależy mi na bernusiu który zdobył bis baby :) Quote
bety Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 [quote name='kacperub']a mam pytanie będzie ktos może pod ringiem z gdzie są shiby i akity?? będzie można liczyc na zdjęcie ?? :D[/QUOTE] A możesz podać wyniki akit amerykańskich - tu albo w temacie wystaw akit am. (temat wystawy Toruńskiej już jest założony). Z góry dzięki. Pzdr Quote
Matagi Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 :lol:[quote name='andromeda']Ja bede napewno, bo wystawiam samoyeda. no i bede ogladac shibki bo tez takiego diabllika mam w domu. Co do fotek napewno bede robic ale jak wyjda to juz inna sprawa:diabloti:[/QUOTE] I jak Ci poszło,Eliza?Widzialaś moje shibutki?:lol: [quote name='kacperub']a mam pytanie będzie ktos może pod ringiem z gdzie są shiby i akity?? będzie można liczyc na zdjęcie ?? :D[/QUOTE] No to....gratulacje!!!!!:multi::lol: Jak sie Satsuki spisywała?;) Quote
Recommended Posts