Jump to content
Dogomania

XLIII Toruńska Wystawa Psów Rasowych - National Dog Show (CAC) - 22.08.

Recommended Posts

Posted

[quote name='Matagi']Skąd takie info....bo przeważnie wiem komu sprzedaje psy ze swoim przydomkiem:diabloti::evil_lol:Nie znam konkurencji,nie wybieram sie do Torunia,więc jakos mnie to nie zaima...:shake:[/QUOTE]

Dobre :)

To zobacze na żywo shibke z Mataginu :)

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='andromeda']Dobre :)

To zobacze na żywo shibke z Mataginu :)[/QUOTE]

Hiihiii:evil_lol:...zobaczysz nawet dwie z Matagiinu PL;):eviltong: Jedna po Babie-starsza,druga,młodsza po Hance:lol: I tylko one dwie w rasie:diabloti:

Posted

[quote name='kacperub']Matagi to ty jesteś hodowcą shib :) super ja jestem handlerem i wystawiam shibę, odpiszę w takim razie jak nam poszło :) nie wiesz ile jest shib??[/QUOTE]

Noooo,tak wyszło,że jestem:eviltong:Odpisz,odpisz,zdjęcia również mile widziane:eviltong:A shib jest sztuk 2,jesteś sam z shiba w klasie...więc sie staraj...BOB może być Twój,bo druga shibka jest szczeniaczkiem:eviltong::lol:

Posted

a no to super,jesli jest na terenie wystawy
a moze orientujesz sie czy mozna tam wjechac w piatek wieczorem,jade z przyczepa i zastanawiam sie czy mozna tam przenocowac

Posted

Nie mam pojęcia. Wiem, że teraz robią tam na terenie stadion Orlik i nie wiem czy parking będzie w tym samym miejscu. Ale możesz zaparkować jakieś 50m dalej przy Polo markecie.

Posted

Może mi ktos powiedzieć gdzie dokładnie bedize ta wystawa? Pierwszy raz będę na wystawie (jako widz) i się zastanawiam czy będzie jakaś rozpiska, w którym ringu jakie psy czy coś... Nic nie wiem. A może Wy wiecie gdzie i o której będą bassety?

Posted

Stadion przy ulicy Świętopełka.
Taka rozpiska oficjalna to chyba tylko w katalogu. Katalog kosztuje z tego co mi wiadomo 10zł.

Posted

[quote name='daruuu']Może mi ktos powiedzieć gdzie dokładnie bedize ta wystawa? Pierwszy raz będę na wystawie (jako widz) i się zastanawiam czy będzie jakaś rozpiska, [B]w którym ringu jakie psy[/B] czy coś... Nic nie wiem. A może Wy wiecie gdzie i o której będą bassety?[/QUOTE]

można sobie poszukać w planie sędziowania [URL]http://www.torun.zkwp.pl/2010_Torun_KRAJ_plan.pdf[/URL]

Posted

[quote name='kacperub']a mam pytanie będzie ktos może pod ringiem z gdzie są shiby i akity?? będzie można liczyc na zdjęcie ?? :D[/QUOTE]
Ja będę. Jeśli zabiorę tatę to może cykniemy jakieś fotki, ale nie obiecuje ;)

Posted

[quote name='kacperub']a mam pytanie będzie ktos może pod ringiem z gdzie są shiby i akity?? będzie można liczyc na zdjęcie ?? :D[/QUOTE]

No my niestety bedziemy tylko w sobote wiec nie bede miala okazji pofocic tych pieknosci :roll:

Posted

Ja bede napewno, bo wystawiam samoyeda. no i bede ogladac shibki bo tez takiego diabllika mam w domu. Co do fotek napewno bede robic ale jak wyjda to juz inna sprawa:diabloti:

Posted

Co taka cisza tutaj? :D czemu sie nikt nie chwali ? :)
Jakby ktoś miał zdjęcia z BIS BABY too bardzo prosiła bym o wstawienie :D :) w szczególności zależy mi na bernusiu który zdobył bis baby :)

Posted

A możesz podać wyniki akit amerykańskich - tu albo w temacie wystaw akit am. (temat wystawy Toruńskiej już jest założony).
Z góry dzięki.
Pzdr

Posted

:lol:[quote name='andromeda']Ja bede napewno, bo wystawiam samoyeda. no i bede ogladac shibki bo tez takiego diabllika mam w domu. Co do fotek napewno bede robic ale jak wyjda to juz inna sprawa:diabloti:[/QUOTE]

I jak Ci poszło,Eliza?Widzialaś moje shibutki?:lol:

No to....gratulacje!!!!!:multi::lol: Jak sie Satsuki spisywała?;)