Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Aziza']Popatrz na post 20 - wypisałam wszystko co mam w katalogu.

My byliśmy sami więc owcz. kaukaskie kl. championów AZA - doskonała, CWC, Zwycięzca Suka, Zwycięzca Rasy.
Wybraliśmy się do Zakopanego troszeczkę przypomnieć Azie zachowanie na wystawie. Teraz przed nami 4 tygodniowa przerwa, a później 3 istotne wystawy.

[B]Siberian Husky[/B]
psy
baby; BAŁAGAN Srebrny Wilk
otwarta:
BARON VON PILZER hof Svorenova Pilcerova Liana
HURAGAN Połanieckie Wzgórze
ŁEXSLEY z Banciarni
MORUS z Banciarni
i w erracie jest: ŁUKI z z Banciarni
suki:
baby:
AMELIA z Wilczej Koleby
AURORA Beskidzka Zima
AZALIA z Wilczej Koleby
pośrednia:
GAUNDES GIFT Sibelius
RAVEL Srebro Północy
otwarta:
HESIA Połanieckie Wzgórze[/QUOTE]

Dzięki za staweczke !!!

Posted

My się też pochwalimy

Tajga U Źródeł Wisły - klasa baby, oc. w.o., Best Baby, [B]BIS BABY lokata II[/B] :)
BIS BABY
[URL=http://img843.imageshack.us/my.php?image=zakopanetajgabisbabyiil.jpg][IMG]http://img843.imageshack.us/img843/4760/zakopanetajgabisbabyiil.jpg[/IMG][/URL]

Posted

DASTY Z Letohradskeho rance, kl. pośrednia, oc. dosk., [B]CWC, Zwycięzca, BOB, BOG lokata II[/B] :)

GRUPA II
[URL=http://img818.imageshack.us/my.php?image=zakopanedastybogiilokat.jpg][IMG]http://img818.imageshack.us/img818/658/zakopanedastybogiilokat.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='agnethka']ma ktoś może zdjęcia staffików (staffordshire bull terrier)?
i stawkę też poproszę ;)[/QUOTE]

Zdjęć niestety nie mam, ale stawkę mogę wstawić.

Psy

kl. baby
269.Thorgal KHARAS Z THORBARDINU

kl. otwarta
270. DYNAMITE Rozbullnik

kl. championów
271. Bullhawk REVERENCE

SUKI
kl. pośrednia

272. ABI z Ladnej
273. JAHVESTAFF J&T Diabelski Uśmiech
274. K-SONRISSA JIRRA Staff-Ka

kl. otwarta
275. ELITE Stawka Większa niż życie

Posted

[quote name='Kasienkaa214']A ma może ktoś zdjęcia bernusi jeszcze? ;)[/QUOTE]

Kasiu my robiliśmy fotki, ale do klasy pośredniej suczek (są na szwajcarach), niestety potem musieliśmy lecieć na ocenę landków.
Tobie pewnie chodzi o klasę otwartą suczek, gdzie miała być Twoja córcia? :)

Posted

[quote name='gunisia']Zdjęć niestety nie mam, ale stawkę mogę wstawić.

Psy

kl. baby
269.Thorgal KHARAS Z THORBARDINU

kl. otwarta
270. DYNAMITE Rozbullnik

kl. championów
271. Bullhawk REVERENCE

SUKI
kl. pośrednia

272. ABI z Ladnej
273. JAHVESTAFF J&T Diabelski Uśmiech
274. K-SONRISSA JIRRA Staff-Ka

kl. otwarta
275. ELITE Stawka Większa niż życie[/QUOTE]

dzięki i za to ;)

Posted

[quote name='gunisia']Kasiu my robiliśmy fotki, ale do klasy pośredniej suczek (są na szwajcarach), niestety potem musieliśmy lecieć na ocenę landków.
Tobie pewnie chodzi o klasę otwartą suczek, gdzie miała być Twoja córcia? :)[/QUOTE]

Nie, nie Siostra mojego Skarba ;) - Beastie Bella :) W klasie pośredniej, o nią mi głównie chodziło :) Na szwajcarach widziałam ale miałam nadzieje, ze może ktoś z dogomaniaków jeszcze berny uchwycił. :)

Posted

[quote name='Kasienkaa214']Nie, nie Siostra mojego Skarba ;) - Beastie Bella :) W klasie pośredniej, o nią mi głównie chodziło :) Na szwajcarach widziałam ale miałam nadzieje, ze może ktoś z dogomaniaków jeszcze berny uchwycił. :)[/QUOTE]

Łoj to pomyliłam:oops:. Mam jedną fotkę suczki z nr 130, prześlij mi na PW swojego maila to Ci podeślę. :lol:

Posted

Ma ktoś może zdjęcia czarnych terierów? Szczególnie wdzięczna będę za fotki mojej dziewczynki z BOG i BIS;)

Swoją drogą w katalogu jest poważny błąd w przydomku hodowlanym a zgłoszenie wysyłałam elektronicznie >(