Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ponieważ od długiego juz czasu nie da sie pozbyc z tego działu trolla forumowego w postaci zbanowanej oshisamy,Agnieszki Rymarczyk,to nie ja byłam ewą,koniczynki,wytrycha itd..../wcieleń było wiele/,moderatorzy niestety nie zawsze są "pod ręką",a i oni nie sa w stanie zablokować logowania sie tej ...../nie napiszę:p/,bo ma zmienne IP,to mam prośbe do WSZYSTKICH UŻYTKOWNIKÓW:

NIE ODPOWIADAJCIE NA JEJ POSTY,CHOĆBY WAS BARDZOOOO MOCNO KORCIŁO,OLEJCIE JĄ I JEJ ZACZEPKI-wiem-czasami trudno:evil_lol:[SIZE=2]ONA TYM ŻYJE,SKŁÓCA UŻYTKOWNIKÓW TEGO TEMATU I DALEJ BRYLUJE JAKO BIEDNA,SKRZYWDZONA HODOWCZYNI,KTÓREJ WSZYSCY ZAZDRASZCZAJA JEJ WĄTPLIWYCH SUKCESÓW.NIECH PISZE SAMA ZE SOBA:stupid:,ALBO Z TYMI CO POPIERAJĄ JEJ "DZIAŁALNOŚĆ".JEŻELI KOGOS Z WAS OBRAZI,TO ZAZNACZAJCIE ZŁY POST/JEST TAKIE CÓŚ/I PISZCIE,ŻE TO TROLL WAS OBRAŻA,ALE NIE ODPISUJCIE JEJ.MOŻE TA METODA ODNIESIE JAKIS SKUTEK ,ALE TRZEBA ŻEBY WSZYSCY BYLI SOLIDARNI.WYTRZYMAJCIE-bardzo proszę:loveu:

Niech ten wątek pozostanie bez odpowiedzi....
[SIZE=2]Waszych;)