Matagi Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 Ponieważ od długiego juz czasu nie da sie pozbyc z tego działu trolla forumowego w postaci zbanowanej oshisamy,Agnieszki Rymarczyk,to nie ja byłam ewą,koniczynki,wytrycha itd..../wcieleń było wiele/,moderatorzy niestety nie zawsze są "pod ręką",a i oni nie sa w stanie zablokować logowania sie tej ...../nie napiszę:p/,bo ma zmienne IP,to mam prośbe do WSZYSTKICH UŻYTKOWNIKÓW: NIE ODPOWIADAJCIE NA JEJ POSTY,CHOĆBY WAS BARDZOOOO MOCNO KORCIŁO,OLEJCIE JĄ I JEJ ZACZEPKI-wiem-czasami trudno:evil_lol:[SIZE=2]ONA TYM ŻYJE,SKŁÓCA UŻYTKOWNIKÓW TEGO TEMATU I DALEJ BRYLUJE JAKO BIEDNA,SKRZYWDZONA HODOWCZYNI,KTÓREJ WSZYSCY ZAZDRASZCZAJA JEJ WĄTPLIWYCH SUKCESÓW.NIECH PISZE SAMA ZE SOBA:stupid:,ALBO Z TYMI CO POPIERAJĄ JEJ "DZIAŁALNOŚĆ".JEŻELI KOGOS Z WAS OBRAZI,TO ZAZNACZAJCIE ZŁY POST/JEST TAKIE CÓŚ/I PISZCIE,ŻE TO TROLL WAS OBRAŻA,ALE NIE ODPISUJCIE JEJ.MOŻE TA METODA ODNIESIE JAKIS SKUTEK ,ALE TRZEBA ŻEBY WSZYSCY BYLI SOLIDARNI.WYTRZYMAJCIE-bardzo proszę:loveu: Niech ten wątek pozostanie bez odpowiedzi....[SIZE=2]Waszych;) Quote
koniczynka1 Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 Mam wrażenie że jako miłośniczka shib prubujesz za wszelką cenę ukatrupić to forum!Mam nadzieje że ci sie to nie uda bo kilka fajnych osób tu zagląda! Quote
Darius Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 koniczynka1 napisał(a):prubujesz --> próbujesz Quote
Taishi Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Darius :buzi: ale mi nastrój poprawiłeś o poranku :lol: Quote
Shirai - Koki Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Darius napisał(a):--> próbujesz Probuje Koniczynka probuje i zalogowac sie nie moze ... Quote
Shurai Ćwokiem Go Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 No ale...widzę że macie świetna zabawę!To ja nie będę wam przeszkadzać! Quote
Recommended Posts