piołun Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 wiem wiem, ale przynajmniej się ogłoszeń nauczyłam robić to co Szczerbuś dziś zrobił to się do komedii nadaje najpierw z radości wielkiej zaczął się tarzać w liściach oczywiście na pleckach jak był już wystarczająco brudny wyczaił moment kiedy kucnęłam i hop wskoczył na kolana pupcia się trochę nie mieściła ale mordka roześmiana i tak sobie siedział i ani nie myślał zejść Quote
Lenurek Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Szczerbulek zwany przeze mnie Skrzyneczką:lol: jest rewelacyjny...bardzo grzeczny i rozweseli każdego smutaska;) Mam nadzieję, że szybciutko trafi do nowego domku... a podobno coś się szykuje:lol: Trzymam kciuki! Quote
piołun Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 grubasku Ty mój kochany, bierzcie Go szybko, bo tak przytyje, że się w kadrze nie zmieści Quote
piołun Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 [quote name='Lenurek']Piołun ile fotek widzisz?[/QU w sumie tylko trzy Quote
ihabe Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 [quote name='piołun']Chyba tak, pani się zastanawia[/QUOTE] och jak ja mocno trzymam kciuki za Szczerbulka:-) Quote
maarit Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 No Szczerbuniu pora do domku:) Przyłączam się do grona trzymających kciuki :) Quote
ihabe Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 czy ciotki dadzą nam znać co ze Szczerbulkiem - Grubcio:-) Mocno trzymam kciuki..... Quote
ihabe Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 ciotka ihabe też wita Szczerbulisia Grupcia i wszystkie cioteczki:-) Quote
piołun Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Irenka "Psi Anioł" ma kontakt z tymi ludźmi i prowadzi teraz negocjacje Quote
Lenurek Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 :crazyeye:Wow, Szczerbulku trzymamy kciuki, musi się udać! Quote
piołun Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 zrobiłam rezerwacją na wtorek, Szczerbaty pakuj manele, jedziemy do domu wreszcie!!!! Quote
piołun Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 paulinken napisał(a):Super! A co to za domek i skąd? chyba z bliska nie wiem, wiem tylko tyle,że dom sprawdzony, ludzie w porządku i że we wtorek jadę z dziewczynami i Szczerbatym do nowego domku planowałyśmy, żeby poszedł przynajmniej na tydzień do "Psiego Anioła" /Irenki/, ale ona ma teraz psiaki z interwencji z parkingu przysklepowego, a ja tak nie bardzo mam warunki, tzn mi dużo do życia nie trzeba, ale moi sąsiedzi!!!!!! Quote
Lenurek Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 :lol:Szczerbulku jutro Twój szczęśliwy dzień:lol: Quote
Recommended Posts