BUDRYSEK Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 [FONT=Times New Roman]Szczerbuś jest 7-letnim pieskiem średniej wielkości.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Nie miał łatwego życia , został znaleziony błąkając się bez celu.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Czy miał kiedyś dom? Nie wiemy..[/FONT] [FONT=Times New Roman]Mimo to Szczerbuś kocha ludzi, jest bardzo towarzyski i wesoły. [/FONT] [FONT=Times New Roman]Nie traci nadziei, że w końcu do niego uśmiechnie się szczęście.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Uwielbia biegać i skakać. Będzie wspaniałym, wdzięcznym towarzyszem spacerów[/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman][/FONT][/FONT] [FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman][SIZE=3][SIZE=5][/FONT] [/FONT] Quote
maarit Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 To piękny psiak... Od kiedy jest w schronisku? Quote
BUDRYSEK Posted July 19, 2010 Author Posted July 19, 2010 Gonia13 napisał(a):To piękny psiak... Od kiedy jest w schronisku? dokładnie nie wiem...ale sprawdzę może uśmiechnie się do niego los i pojedzie do hoteliku za Cykorka który grzeje dupcie w swoim domku? pomóżcie ogłaszac i zbierac deklarację ja mogę dać tylko 5 zł/mies Quote
kameralna Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 BUDRYSEK napisał(a):Szczerbusiu gdzie te cioteczki? Są, są :) I zaraz przybędą następne :laola: Quote
maarit Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Postaram się pomóc w ogłoszeniach tylko Budrysku napiszcoś wiecvej o nim no i jakie namiary. Co prawda nie jestem ekspertem od ogłoszeń ale kilka wymęczę ;) Quote
maarit Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 A ta przewra w ząbkach jest powalająca - jak się pysio "uśmiecha":loveu: Quote
BUDRYSEK Posted July 21, 2010 Author Posted July 21, 2010 [quote name='Gonia13']Postaram się pomóc w ogłoszeniach tylko Budrysku napiszcoś wiecvej o nim no i jakie namiary. Co prawda nie jestem ekspertem od ogłoszeń ale kilka wymęczę ;) mozna o nim pisać same superlatywy wspaniały psiak :) kontakt: [email protected] 607 488 598 dzieki :) Quote
maarit Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Napisałam sobie tekścik i jutro wrzucę na kilka portali Quote
maarit Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Tak jak mówiłam-moje umiejętnosci "ogłoszeniowe" są skąpe ale ode mnie: adopcjapsa.pl adopcje.org- po akcept. przygarnijzwierzaka.pl - po akcept. nasipupile.pl eoferty.com.pl e-gratka.info Quote
BUDRYSEK Posted July 23, 2010 Author Posted July 23, 2010 wygłaskałam dzisiaj Szczerbusia :) śliczna z niego kuleczka i tak bardzo cieszy sie na widok ludzi az żal odchodzić...:( Quote
kameralna Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 BUDRYSEK napisał(a):wygłaskałam dzisiaj Szczerbusia :) śliczna z niego kuleczka i tak bardzo cieszy sie na widok ludzi az żal odchodzić...:( Ja też przyłączam się do tych głasków i proszę, by przy następnej wizycie były też dodatkowe ode mnie :) Quote
maarit Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 kameralna napisał(a):Ja też przyłączam się do tych głasków i proszę, by przy następnej wizycie były też dodatkowe ode mnie :) Najlepiej zeby przy następnej wizycie cioteczka Budrysek się dowiedziała że Szczerbuś nasz poszedł do super domku ;) Quote
BUDRYSEK Posted July 25, 2010 Author Posted July 25, 2010 Gonia13 napisał(a):Najlepiej zeby przy następnej wizycie cioteczka Budrysek się dowiedziała że Szczerbuś nasz poszedł do super domku ;) też bym tak chciała! Quote
kameralna Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Gonia13 napisał(a):Najlepiej zeby przy następnej wizycie cioteczka Budrysek się dowiedziała że Szczerbuś nasz poszedł do super domku ;) Oj tak, tak :multi: Quote
kameralna Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Szczerbusiu, musi cię odwiedzać więcej cioteczek i wujaszków. Dobrze bvyłoby, by odwiedził cię twój wymarzony domek. Quote
BUDRYSEK Posted August 3, 2010 Author Posted August 3, 2010 ja jak zwykle z "prywatą" Lusi nie widzi...ma krwiaki w oczkach nie je...tzn nie trafia do miseczki, gdy próbuje ja naprowadzić na jedzonko nie jest nim zainteresowana ale przez strzykawkę chętnie je wymaga karmienia co 4 godziny nie wyrabiam juz czasowo i finansowo...ale co małam zrobić? może ktoś pomoże? http://www.dogomania.pl/threads/190313-Lusi-co-si%C4%99-sta%C5%82o-Nie-widzi-samodzielnie-nie-je-%28-%C5%BBywiec Quote
maarit Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Szczerbuniu co z tym domkiem... Do góry chłopczyku Quote
kameralna Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Szczerbuś jest bardzo sympatyczny, ma śliczne oczy - chłopczyk działa kojąco, wystarczy na niego popatrzeć a człowiek robi się spokojny i wyciszony. No to, kto chciałby przygarnąć tego aniołka? Quote
maarit Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Hopsaj słodziaku na początek............... Quote
Recommended Posts