Agucha Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 Doszły kolejne wpłaty: [B][COLOR=magenta][COLOR=blue][COLOR=magenta][COLOR=green][COLOR=blue][COLOR=magenta][COLOR=blue][COLOR=black]01.03[/COLOR] - [SIZE=3][COLOR=red]10zł[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B][SIZE=1][COLOR=black](deklaracja stała)[/COLOR][/SIZE][B][COLOR=magenta][COLOR=blue][COLOR=magenta][COLOR=green][COLOR=blue][COLOR=magenta][COLOR=blue] - [/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B][B][URL="http://www.dogomania.pl/members/117699-bgra1-tlen.pl"][B][email protected][/B][/URL][/B][B][COLOR=magenta][COLOR=blue][COLOR=magenta][COLOR=green][COLOR=blue][COLOR=magenta][COLOR=blue] [COLOR=black]08.03[/COLOR] - [SIZE=4][COLOR=red]10zł[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B][SIZE=1][COLOR=black](deklaracja stała)[/COLOR][/SIZE][B][COLOR=magenta][COLOR=blue][COLOR=magenta][COLOR=green][COLOR=blue][COLOR=magenta][COLOR=blue] - Pucka69 [COLOR=black]10.03[/COLOR] - [SIZE=4][COLOR=red]35zł[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B][SIZE=1][COLOR=black](deklaracja stała)[/COLOR][/SIZE][B][COLOR=magenta][COLOR=blue][COLOR=magenta][COLOR=green][COLOR=blue][COLOR=magenta][COLOR=blue] - zuzolandia Bardzo, bardzo dziękuję :) :) :) [/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B] Quote
Agucha Posted April 1, 2011 Author Posted April 1, 2011 [B]Doszła deklaracja stała od [COLOR=magenta]megi82 (10zł)[/COLOR]. Plaskate bardzo dziękują![/B] :) :) :) Quote
Bgra Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 potwierdzam deklarację,jutro postaram się zrobić przelew,pozdrawiam:) Quote
Agucha Posted April 2, 2011 Author Posted April 2, 2011 [quote name='[email protected]']potwierdzam deklarację,jutro postaram się zrobić przelew,pozdrawiam:)[/QUOTE] Bardzo dziękuję :Rose: :) :) :) Quote
Osa Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Prosimy o sfinansowanie płatnego transportu ze schroniska do kliniki w Warszawie bestialsko skatowanej suni - uderzona tępym narzędziem w głowę,wrzucona do plastikowego worka i porzucona na wysypisku śmieci - do schroniska trafiła w stanie krytycznym - została wybudzona ze śpiączki - ma krwiaka na głowie i na oczku - ma niedowład tyłu.Przychodzi jako pekińczyk ale ze zdjęć wygląda na shih- tzu U nas przejdzie pełną diagnostykę i zobaczymy co wykażą badania. [B]Prześlemy fakturę za paliwo lub jej skan [/B] [IMG]http://www.echodnia.eu/apps/pbcsi.dll/bilde?Site=ED&Date=20110406&Category=POWIAT0206&ArtNo=775308291&Ref=AR&MaxW=580&border=0&title=1[/IMG] Quote
Agucha Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 [quote name='Osa']Prosimy o sfinansowanie płatnego transportu ze schroniska do kliniki w Warszawie bestialsko skatowanej suni - uderzona tępym narzędziem w głowę,wrzucona do plastikowego worka i porzucona na wysypisku śmieci - do schroniska trafiła w stanie krytycznym - została wybudzona ze śpiączki - ma krwiaka na głowie i na oczku - ma niedowład tyłu.Przychodzi jako pekińczyk ale ze zdjęć wygląda na shih- tzu U nas przejdzie pełną diagnostykę i zobaczymy co wykażą badania. [B]Prześlemy fakturę za paliwo lub jej skan [/B] [URL]http://www.echodnia.eu/apps/pbcsi.dll/bilde?Site=ED&Date=20110406&Category=POWIAT0206&ArtNo=775308291&Ref=AR&MaxW=580&border=0&title=1[/URL][/QUOTE] Nie ma problemu :) Czekam w takim razie na rachunek (może być skan faktury) i zaciskam kciuki za Małą! Ps. Według regulaminu - jednorazowe wsparcie oscyluje w granicach 50zł < 150zł. Quote
Agucha Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 Doszły deklaracje stałe za kwiecień od: [B]- Pucka69 - 10zł - Zuzolandia - 35zł[/B] - Aguchy - 10zł (za 2 mies.) Deklarowiczom serdecznie dziękuję! :) :) :) Quote
Agucha Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 [quote name='Osa']Prosimy o sfinansowanie płatnego transportu ze schroniska do kliniki w Warszawie bestialsko skatowanej suni - uderzona tępym narzędziem w głowę,wrzucona do plastikowego worka i porzucona na wysypisku śmieci - do schroniska trafiła w stanie krytycznym - została wybudzona ze śpiączki - ma krwiaka na głowie i na oczku - ma niedowład tyłu.Przychodzi jako pekińczyk ale ze zdjęć wygląda na shih- tzu U nas przejdzie pełną diagnostykę i zobaczymy co wykażą badania. [B]Prześlemy fakturę za paliwo lub jej skan [/B] [IMG]http://www.echodnia.eu/apps/pbcsi.dll/bilde?Site=ED&Date=20110406&Category=POWIAT0206&ArtNo=775308291&Ref=AR&MaxW=580&border=0&title=1[/IMG][/QUOTE] [quote name='Osa'][COLOR=#ff0000][SIZE=3]Przesyłam rachunek za paliwo za trasę Warszawa - Radom - Warszawa. Moje spalanie wyniosło 18litrów, zrobiłam ponad 200km, cena paliwa 5,11zł/l. Czyli do zapłaty 92zł. [/SIZE][/COLOR] [IMG]http://images37.fotosik.pl/760/2aeab6ea468d24dagen.jpg[/IMG][/QUOTE] [B]Wysyłam na podane konto 92 zł :) Proszę o potwierdzenie na tym wątku, kiedy tylko pieniążki dotrą. -------------------------------------------------------------------------------------------------- Pieniądze za transport Wiktorii - wysłane. Doszła deklaracja stała (10zł) od [/B][B][COLOR=blue][email protected]. Bardzo dziękuję! :loveu::loveu::loveu: [/COLOR][/B] Quote
Agucha Posted April 21, 2011 Author Posted April 21, 2011 [quote name='Agucha'][B]Wysyłam na podane konto 92 zł :) Proszę o potwierdzenie na tym wątku, kiedy tylko pieniążki dotrą. -------------------------------------------------------------------------------------------------- [COLOR=red]Pieniądze za transport Wiktorii - wysłane.[/COLOR] [/COLOR][/B][/QUOTE] [SIZE=3][B]Czy pieniądze na transport Wiktorii doszły na wskazane konto? Zostały wysłane tydzień temu... [/B][/SIZE] Quote
koci-świat Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Tak-dotarły-wczoraj dostałam odpowiedź. Wiktoria bardzo dziękuje :-) Quote
Agucha Posted April 28, 2011 Author Posted April 28, 2011 [quote name='koci-świat']Tak-dotarły-wczoraj dostałam odpowiedź. Wiktoria bardzo dziękuje :-)[/QUOTE] Dziękuję za informację :) ----------------- [B] 14.04 doszła deklaracja stała od [COLOR=red]megi82[/COLOR] (10zł) - PLASKATE DZIĘKUJĄ! [/B]:) :) :) Quote
Agucha Posted May 6, 2011 Author Posted May 6, 2011 [B]Doszła deklaracja stała ZA MAJ (10zł) od [COLOR=blue]Pucka69 [/COLOR]- DZIĘKUJĘ![/B] :loveu::loveu::loveu: Quote
Agucha Posted May 12, 2011 Author Posted May 12, 2011 Doszła deklaracja stała(10zł) od [COLOR=red][B][email protected]. Bardzo dziękuję! :Rose: :Rose: :Rose: [/B][/COLOR] Quote
Agucha Posted May 18, 2011 Author Posted May 18, 2011 Doszła deklaracja stała (10zł) od[B] [COLOR=red]Megi82[/COLOR][/B] - dziękuję! :Rose: :Rose: Quote
Osa Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Prosiłybyśmy o pomoc w pokryciu kosztów transportu plaskatych psiaków - w tej chwili nawet nie wiemy ilu okaże się na miejscu. Oczywiście prześlemy rachunek lub fakturę Quote
Agucha Posted May 18, 2011 Author Posted May 18, 2011 [quote name='Osa']Prosiłybyśmy o pomoc w pokryciu kosztów transportu plaskatych psiaków - w tej chwili nawet nie wiemy ilu okaże się na miejscu. Oczywiście prześlemy rachunek lub fakturę[/QUOTE] Ok, czekam na konkrety w takim razie. Quote
Agucha Posted May 27, 2011 Author Posted May 27, 2011 Doszła deklaracja za 2 miesiące (maj/czerwiec)od Aguchy :lol: Quote
Osa Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 [quote name='Osa']Prosiłybyśmy o pomoc w pokryciu kosztów transportu plaskatych psiaków - w tej chwili nawet nie wiemy ilu okaże się na miejscu. Oczywiście prześlemy rachunek lub fakturę[/QUOTE] [SIZE=3]Przywiozłyśmy 7 płaskonosych psiaków. Ponieważ jest to wyjątkowa sytuacja prosimy o większą dotację. Zrobiłyśmy ponad 600km Cena paliwa 4.8 za litr Prosimy o dofinansowanie w wysokości [/SIZE][SIZE=3][COLOR=red][B]250zł [IMG]http://images46.fotosik.pl/847/e5b7dae185a37bfb.jpg[/IMG] [COLOR=black]Numer konta podam Ci Agucha na PW[/COLOR] [/B][/COLOR][/SIZE] Quote
Agucha Posted June 1, 2011 Author Posted June 1, 2011 [quote name='Osa'][SIZE=3]Przywiozłyśmy 7 płaskonosych psiaków. Ponieważ jest to wyjątkowa sytuacja prosimy o większą dotację. Zrobiłyśmy ponad 600km Cena paliwa 4.8 za litr Prosimy o dofinansowanie w wysokości [/SIZE][SIZE=3][COLOR=red][B]250zł [IMG]http://images46.fotosik.pl/847/e5b7dae185a37bfb.jpg[/IMG] [COLOR=black]Numer konta podam Ci Agucha na PW[/COLOR] [/B][/COLOR][/SIZE][/QUOTE] [SIZE=4][B]Pieniądze -250zł - wysłane. Proszę o potwierdzenie jak dojdą.[/B][/SIZE] Quote
Osa Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 [quote name='Agucha'][SIZE=4][B]Pieniądze -250zł - wysłane. Proszę o potwierdzenie jak dojdą.[/B][/SIZE][/QUOTE] Bardzo dziękujemy że możemy korzystać z tej formy pomocy. Jak wszyscy wiedzą zajmujemy się przeważnie plaskatymi stąd ciągle coś nowego się dzieje... Jak tylko dojdą potwierdzę ja lub Kasia Strzelecka. Quote
Agucha Posted June 1, 2011 Author Posted June 1, 2011 [quote name='Osa']Bardzo dziękujemy że możemy korzystać z tej formy pomocy. Jak wszyscy wiedzą zajmujemy się przeważnie plaskatymi stąd ciągle coś nowego się dzieje... Jak tylko dojdą potwierdzę ja lub Kasia Strzelecka.[/QUOTE] To ja się cieszę, że mój pomysł wypalił i można w ten sposób pomóc plaskatym :) Quote
haliza Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 [[QUOTE]QUOTE=Agucha;16989036]To ja się cieszę, że mój pomysł wypalił i można w ten sposób pomóc plaskatym :)[/QUOTE][/QUOTE] Fajny, bardzo fajny ale na razie mogę tylko kibicować :oops: Quote
Gioco Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 [quote name='Agucha']To ja się cieszę, że mój pomysł wypalił i można w ten sposób pomóc plaskatym :)[/QUOTE] Chociaż początkowo budził kontrowersje ;-) To już 11 miesięcy, prawie, jak skarpeta istnieje... i niech pomaga :-) Quote
Agucha Posted June 1, 2011 Author Posted June 1, 2011 [quote name='Gioco']Chociaż początkowo budził kontrowersje ;-)[/quote] Oj tam, oj tam... ;) [quote name='Gioco']To już 11 miesięcy, prawie, jak skarpeta istnieje... i niech pomaga :-)[/QUOTE] Faktycznie! Za chwilę będzie I rocznica :) Quote
Recommended Posts