Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Doszły kolejne wpłaty:
[B][COLOR=magenta][COLOR=blue][COLOR=magenta][COLOR=green][COLOR=blue][COLOR=magenta][COLOR=blue][COLOR=black]01.03[/COLOR] - [SIZE=3][COLOR=red]10zł[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B][SIZE=1][COLOR=black](deklaracja stała)[/COLOR][/SIZE][B][COLOR=magenta][COLOR=blue][COLOR=magenta][COLOR=green][COLOR=blue][COLOR=magenta][COLOR=blue] - [/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B][B][URL="http://www.dogomania.pl/members/117699-bgra1-tlen.pl"][B][email protected][/B][/URL][/B][B][COLOR=magenta][COLOR=blue][COLOR=magenta][COLOR=green][COLOR=blue][COLOR=magenta][COLOR=blue]
[COLOR=black]08.03[/COLOR] - [SIZE=4][COLOR=red]10zł[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B][SIZE=1][COLOR=black](deklaracja stała)[/COLOR][/SIZE][B][COLOR=magenta][COLOR=blue][COLOR=magenta][COLOR=green][COLOR=blue][COLOR=magenta][COLOR=blue] - Pucka69
[COLOR=black]10.03[/COLOR] - [SIZE=4][COLOR=red]35zł[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B][SIZE=1][COLOR=black](deklaracja stała)[/COLOR][/SIZE][B][COLOR=magenta][COLOR=blue][COLOR=magenta][COLOR=green][COLOR=blue][COLOR=magenta][COLOR=blue] - zuzolandia

Bardzo, bardzo dziękuję :) :) :)
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]

• 3 weeks later...
Posted

Prosimy o sfinansowanie płatnego transportu ze schroniska do kliniki w Warszawie bestialsko skatowanej suni - uderzona tępym narzędziem w głowę,wrzucona do plastikowego worka i porzucona na wysypisku śmieci - do schroniska trafiła w stanie krytycznym - została wybudzona ze śpiączki - ma krwiaka na głowie i na oczku - ma niedowład tyłu.Przychodzi jako pekińczyk ale ze zdjęć wygląda na shih- tzu
U nas przejdzie pełną diagnostykę i zobaczymy co wykażą badania.
[B]Prześlemy fakturę za paliwo lub jej skan [/B]

[IMG]http://www.echodnia.eu/apps/pbcsi.dll/bilde?Site=ED&Date=20110406&Category=POWIAT0206&ArtNo=775308291&Ref=AR&MaxW=580&border=0&title=1[/IMG]

Posted

[quote name='Osa']Prosimy o sfinansowanie płatnego transportu ze schroniska do kliniki w Warszawie bestialsko skatowanej suni - uderzona tępym narzędziem w głowę,wrzucona do plastikowego worka i porzucona na wysypisku śmieci - do schroniska trafiła w stanie krytycznym - została wybudzona ze śpiączki - ma krwiaka na głowie i na oczku - ma niedowład tyłu.Przychodzi jako pekińczyk ale ze zdjęć wygląda na shih- tzu

[URL]http://www.echodnia.eu/apps/pbcsi.dll/bilde?Site=ED&Date=20110406&Category=POWIAT0206&ArtNo=775308291&Ref=AR&MaxW=580&border=0&title=1[/URL][/QUOTE]
Nie ma problemu :)
Czekam w takim razie na rachunek (może być skan faktury) i zaciskam kciuki za Małą!

Ps. Według regulaminu - jednorazowe wsparcie oscyluje w granicach 50zł < 150zł.

Posted

Doszły deklaracje stałe za kwiecień od:
[B]- Pucka69 - 10zł
- Zuzolandia - 35zł[/B]
- Aguchy - 10zł (za 2 mies.)

Deklarowiczom serdecznie dziękuję! :) :) :)

Posted

[quote name='Osa']Prosimy o sfinansowanie płatnego transportu ze schroniska do kliniki w Warszawie bestialsko skatowanej suni - uderzona tępym narzędziem w głowę,wrzucona do plastikowego worka i porzucona na wysypisku śmieci - do schroniska trafiła w stanie krytycznym - została wybudzona ze śpiączki - ma krwiaka na głowie i na oczku - ma niedowład tyłu.Przychodzi jako pekińczyk ale ze zdjęć wygląda na shih- tzu

[IMG]http://www.echodnia.eu/apps/pbcsi.dll/bilde?Site=ED&Date=20110406&Category=POWIAT0206&ArtNo=775308291&Ref=AR&MaxW=580&border=0&title=1[/IMG][/QUOTE]

[quote name='Osa'][COLOR=#ff0000][SIZE=3]Przesyłam rachunek za paliwo za trasę Warszawa - Radom - Warszawa. Moje spalanie wyniosło 18litrów, zrobiłam ponad 200km, cena paliwa 5,11zł/l. Czyli do zapłaty 92zł.
[/SIZE][/COLOR]

[IMG]http://images37.fotosik.pl/760/2aeab6ea468d24dagen.jpg[/IMG][/QUOTE]

[B]Wysyłam na podane konto 92 zł :)
Proszę o potwierdzenie na tym wątku, kiedy tylko pieniążki dotrą.

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Pieniądze za transport Wiktorii - wysłane.

Doszła deklaracja stała (10zł) od [/B][B][COLOR=blue][email protected].
Bardzo dziękuję! :loveu::loveu::loveu:
[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='Agucha'][B]Wysyłam na podane konto 92 zł :)
Proszę o potwierdzenie na tym wątku, kiedy tylko pieniążki dotrą.

--------------------------------------------------------------------------------------------------
[COLOR=red]Pieniądze za transport Wiktorii - wysłane.[/COLOR]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
[SIZE=3][B]Czy pieniądze na transport Wiktorii doszły na wskazane konto?
Zostały wysłane tydzień temu...
[/B][/SIZE]

Posted

[quote name='koci-świat']Tak-dotarły-wczoraj dostałam odpowiedź. Wiktoria bardzo dziękuje :-)[/QUOTE]
Dziękuję za informację :)

-----------------
[B]
14.04 doszła deklaracja stała od [COLOR=red]megi82[/COLOR] (10zł) - PLASKATE DZIĘKUJĄ! [/B]:) :) :)

Posted

Prosiłybyśmy o pomoc w pokryciu kosztów transportu plaskatych psiaków - w tej chwili nawet nie wiemy ilu okaże się na miejscu.
Oczywiście prześlemy rachunek lub fakturę

Posted

[quote name='Osa']Prosiłybyśmy o pomoc w pokryciu kosztów transportu plaskatych psiaków - w tej chwili nawet nie wiemy ilu okaże się na miejscu.
Oczywiście prześlemy rachunek lub fakturę[/QUOTE]
Ok, czekam na konkrety w takim razie.

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Osa']Prosiłybyśmy o pomoc w pokryciu kosztów transportu plaskatych psiaków - w tej chwili nawet nie wiemy ilu okaże się na miejscu.
Oczywiście prześlemy rachunek lub fakturę[/QUOTE]

[SIZE=3]Przywiozłyśmy 7 płaskonosych psiaków.
Ponieważ jest to wyjątkowa sytuacja prosimy o większą dotację.
Zrobiłyśmy ponad 600km Cena paliwa 4.8 za litr
Prosimy o dofinansowanie w wysokości [/SIZE][SIZE=3][COLOR=red][B]250zł
[IMG]http://images46.fotosik.pl/847/e5b7dae185a37bfb.jpg[/IMG]

[COLOR=black]Numer konta podam Ci Agucha na PW[/COLOR]
[/B][/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='Osa'][SIZE=3]Przywiozłyśmy 7 płaskonosych psiaków.
Ponieważ jest to wyjątkowa sytuacja prosimy o większą dotację.
Zrobiłyśmy ponad 600km Cena paliwa 4.8 za litr
Prosimy o dofinansowanie w wysokości [/SIZE][SIZE=3][COLOR=red][B]250zł
[IMG]http://images46.fotosik.pl/847/e5b7dae185a37bfb.jpg[/IMG]

[COLOR=black]Numer konta podam Ci Agucha na PW[/COLOR]
[/B][/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
[SIZE=4][B]Pieniądze -250zł - wysłane.
Proszę o potwierdzenie jak dojdą.[/B][/SIZE]

Posted

[quote name='Agucha'][SIZE=4][B]Pieniądze -250zł - wysłane.
Proszę o potwierdzenie jak dojdą.[/B][/SIZE][/QUOTE]
Bardzo dziękujemy że możemy korzystać z tej formy pomocy.
Jak wszyscy wiedzą zajmujemy się przeważnie plaskatymi stąd ciągle coś nowego się dzieje...
Jak tylko dojdą potwierdzę ja lub Kasia Strzelecka.

Posted

[quote name='Osa']Bardzo dziękujemy że możemy korzystać z tej formy pomocy.
Jak wszyscy wiedzą zajmujemy się przeważnie plaskatymi stąd ciągle coś nowego się dzieje...
Jak tylko dojdą potwierdzę ja lub Kasia Strzelecka.[/QUOTE]
To ja się cieszę, że mój pomysł wypalił i można w ten sposób pomóc plaskatym :)

Posted

[[QUOTE]QUOTE=Agucha;16989036]To ja się cieszę, że mój pomysł wypalił i można w ten sposób pomóc plaskatym :)[/QUOTE][/QUOTE]
Fajny, bardzo fajny ale na razie mogę tylko kibicować :oops:

Posted

[quote name='Agucha']To ja się cieszę, że mój pomysł wypalił i można w ten sposób pomóc plaskatym :)[/QUOTE]
Chociaż początkowo budził kontrowersje ;-)
To już 11 miesięcy, prawie, jak skarpeta istnieje... i niech pomaga :-)

Posted

[quote name='Gioco']Chociaż początkowo budził kontrowersje ;-)[/quote]
Oj tam, oj tam... ;)
[quote name='Gioco']To już 11 miesięcy, prawie, jak skarpeta istnieje... i niech pomaga :-)[/QUOTE]
Faktycznie! Za chwilę będzie I rocznica :)