megi82 Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 [quote name='Agucha']Dziś doszla do mnie paczka od [B]megi82[/B], z fantami na bazarek na Skarpetę. BARDZO DZIĘKUJĘ! Postaram się wystawić jak najszybciej :Rose: :loveu:[/QUOTE] poczekaj do pn lub wtorku-jutro wyślę drugą i będzie już całość Quote
Agucha Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 [quote name='megi82']poczekaj do pn lub wtorku-jutro wyślę drugą i będzie już całość[/QUOTE] Łooooł, ale się rozpędziłaś :) :) :) Dziękuję! ;) Quote
megi82 Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 miałam ją wysłać dziś,ale byłam tak padnęta,że zapomniałam-ale jutro o 9:00nadam ją może akurat coś ktoś kupi i skarpetka rozciągnię się Quote
megi82 Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Proszę wpisać mnie na listę stałych deklaracji-min.5 zł każdego miesiąca Quote
Agucha Posted August 21, 2010 Author Posted August 21, 2010 [quote name='megi82']Proszę wpisać mnie na listę stałych deklaracji-min.5 zł każdego miesiąca[/QUOTE] Dziękuję bardzo! :multi::multi: :loveu: Pędzę zaznaczać :cool3: Quote
megi82 Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 hop,hop....w górę skarpetko,w górę kohani-nawet jednorazowa wpłata,nawet 1 zł to wielka pomoc dla plaskatych mordeczek Quote
Osa Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 [COLOR="#ff0000"][B]megi82[/B]- to bardzo dobrze że chcesz pomóc Mam nadzieję że tym razem zrobisz to rzetelnie. Nie dostałam od Ciebie info jak załatwiłaś sprawę z [B]teutonką[/B] i [B]Vlk[/B]. Czekam nadal na wyjaśnienie tej sprawy która jest zgłoszona na CZL na razie do wyjaśnienia. [/COLOR] Quote
Agucha Posted August 23, 2010 Author Posted August 23, 2010 Dziś doszła wpłata od [B]Figu - 20zł [/B]- za co serdecznie dziękujemy! :multi::loveu: :Rose: Quote
Agucha Posted August 24, 2010 Author Posted August 24, 2010 Zaksięgowana została dziś wpłata - [B]10zł - od Osy[/B] :Rose: Pięknie dziękuję! :loveu::loveu::loveu: Quote
Agucha Posted August 29, 2010 Author Posted August 29, 2010 [B]Jeszcze się robi, ale już serdecznie zapraszam na bazarek z koszulami męskimi w rozmiarze XXL, z którego to 1/3 uzbieranej kwoty zostanie przeznaczona na Skarpetę Plaskatych [/B]:) [url]http://www.dogomania.pl/threads/191809-ROBI-SI%C4%98-Koszule-m%C4%99skie-z-kr%C3%B3tkim-r%C4%99kawem-rozm-XXL-na-skarp%C4%99t%C4%99-plaskatych-mikro?p=15278069#post15278069[/url] Quote
megi82 Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 skarpetka hop na górę psiaki z płaskimi mordeczkami zapraszają na bazarki i zachecają do wpłat Quote
megi82 Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 hop, hop-skarpetka skacze w górę by przypominać wswzystkim o swym istnieniu zapraszamy Quote
Agucha Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 Dziękuję megi za podrzucanie! :) Wciąż nas tu za mało a mnie się niedługo fanty skończą :lol: Quote
megi82 Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 [quote name='Agucha']Dziękuję megi za podrzucanie! :) Wciąż nas tu za mało a mnie się niedługo fanty skończą :lol:[/QUOTE] z fantami coś działam przelew właśnie zrobiłam,tylko pierwszy cżłon twego nazwiska przekręciłam,za co najmocniej przepraszam-tak to jest jak człowiek spieszy się Quote
Agucha Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 [quote name='megi82']z fantami coś działam przelew właśnie zrobiłam,tylko pierwszy cżłon twego nazwiska przekręciłam,za co najmocniej przepraszam-tak to jest jak człowiek spieszy się[/QUOTE] Przywyczaiłam się do przekręcania mojego nazwiska! :lol: Nawet dziś dostałam przesyłkę "z bykiem" :lol: ;) Quote
megi82 Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 czyli nie tylko ja jestem taka zdolna:crazyeye: lecę dalej działać,bo za niedługo do pracy...a moja płaska mordeczka coś dziś taka pieszczotliwa jest i łazi za mną ciągle-ciężo będzie mi dziś wyjechać.... Lunka pozdrawia inne płaskie mordeczki:cool3: Quote
Agucha Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 [B]Ciociu megi,[/B] wpłynęło Twoje 25zł :loveu: i tutaj mam pytanie - to jest deklaracja stała za wrzesień czy mam to jakoś podzielić? :) W Plaskatej skarpecie mamy już [SIZE=3][B]188zł [/B][/SIZE]:multi: Czekam na wszystkie wpłaty z zakończonych bazarków i... będzie jeszcze więcej :multi: Ps. [B][COLOR=Red]Wpisujcie koniecznie swoje nicki i cel wpłaty,[/COLOR][/B] bo ja nie jestem jasnowidzem ;) Tym bardziej, że prowadzę parę bazarków jeszcze ;) Quote
Agucha Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 Zapraszam na kolejny bazarek dla plaskatych i mikro-piesków [IMG]http://www.dogomania.images/smilies/icon_wink.gif[/IMG] [URL]http://www.dogomania.pl/threads/192322-GIGA-SMERFOWISKO-na-Skarpet%C4%99-PLASKATYCH-i-MIKRO-BANK-07.09-19.09-godz.22-00[/URL] Quote
megi82 Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 [quote name='Agucha'][B]Ciociu megi,[/B] wpłynęło Twoje 25zł :loveu: i tutaj mam pytanie - to jest deklaracja stała za wrzesień czy mam to jakoś podzielić? :) QUOTE] kochana 5zł to jest na wrzesień z mojej deklaracji,a 20zł w ramach poniesionych strat=zle zabezpieczyłam paczkę do ciebie i na bazarku brak kilku fantów z tego powodu...więc dawaj wsio na IX...niech plaskatki mają Quote
Agucha Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 Oki, to zapisuję to jako deklarację stałą :) DZIĘKUJĘ! :) Quote
zuzolandia Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 [I][B]Witankoo .. nie wiem czy w odpowiednim miejscu się odzywam ale chyba tak;-) Tydzien temu odeszła za TM moja wirtualna suczka schroniskowa którą utrzymywałam . W zwiazku z tym moge częsć pieniazków przeznaczyc na deklaracje stałe dla plaskatych . Suma nie jest powalająca ale z pewnością sie przyda . Tak więc w okolicach 10 -12 kazdego miesiaca bedę wpłacać 35 zł Pozdrawiam ;-)[/B][/I] [I][B]pss...mam rózne fanty na bazarki moze tez by sie przydały? [/B][/I] Quote
megi82 Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 [quote name='zuzolandia'][I][B]Witankoo ..[/B][/I] [I][B]nie wiem czy w odpowiednim miejscu się odzywam ale chyba tak;-)[/B][/I] [I][B]Tydzien temu odeszła za TM moja wirtualna suczka schroniskowa którą utrzymywałam .[/B][/I] [I][B]W zwiazku z tym moge częsć pieniazków przeznaczyc na deklaracje stałe dla plaskatych .[/B][/I] [I][B]Suma nie jest powalająca ale z pewnością sie przyda .[/B][/I] [I][B]Tak więc w okolicach 10 -12 kazdego miesiaca bedę wpłacać 35 zł [/B][/I] [I][B]Pozdrawiam ;-)[/B][/I] [I][B]pss...mam rózne fanty na bazarki moze tez by sie przydały? [/B][/I][/QUOTE] Aga bedzie zachwycona:multi: Quote
Agucha Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 Zakończył się bazarek m.in na Skarpetę Plaskatych, z którego łącznie uzbierało się - [COLOR=green][COLOR=Blue][COLOR=DarkGreen][B][SIZE=3][U][COLOR=Red][SIZE=5]333,80zł :crazyeye:[IMG]http://www.dogomania.images/smilies/new_Eyecrazy.gif[/IMG] [COLOR=Black]Tak więc Skarpeta Plaskatych i MIKRO-BANK otrzymują po[/COLOR] 167zł :loveu:[IMG]http://www.dogomania.images/smilies/love.gif[/IMG][/SIZE][/COLOR][/U][/SIZE][/B][/COLOR][/COLOR][/COLOR] Quote
megi82 Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 [quote name='Agucha']Zakończył się bazarek m.in na Skarpetę Plaskatych, z którego łącznie uzbierało się - [COLOR=green][COLOR=Blue][COLOR=DarkGreen][B][SIZE=3][U][COLOR=Red][SIZE=5]333,80zł :crazyeye:[IMG]http://www.dogomania.images/smilies/new_Eyecrazy.gif[/IMG] [COLOR=Black]Tak więc Skarpeta Plaskatych i MIKRO-BANK otrzymują po[/COLOR] 167zł :loveu:[IMG]http://www.dogomania.images/smilies/love.gif[/IMG][/SIZE][/COLOR][/U][/SIZE][/B][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/QUOTE] to wspaniała wiadomość Quote
Agucha Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 [quote name='zuzolandia'][I][B]Witankoo .. nie wiem czy w odpowiednim miejscu się odzywam ale chyba tak;-) Tydzien temu odeszła za TM moja wirtualna suczka schroniskowa którą utrzymywałam . W zwiazku z tym moge częsć pieniazków przeznaczyc na deklaracje stałe dla plaskatych . Suma nie jest powalająca ale z pewnością sie przyda . Tak więc w okolicach 10 -12 kazdego miesiaca bedę wpłacać 35 zł Pozdrawiam ;-)[/B][/I] [I][B]pss...mam rózne fanty na bazarki moze tez by sie przydały? [/B][/I][/QUOTE] Ciocia... z nieba spadłaś??? :crazyeye: CUDOWNIE!!! :multi::loveu::loveu: Plaskate będą zachwycone! Dopisuję do listy Aniołków plaskatkowych :cool3: Pss. Fanty jak najbardziej tak, ostatnimi czasy od bazarków nie odchodzę i po nocach mi się już śnią :lol: Quote
Recommended Posts