zuzolandia Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 ja widze Foksiatko hihihih z pilecka pomaranczowa hihihihihihih Quote
eria Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 ta piłeczka to już przeszła do historii doooownoooo :evil_lol::evil_lol::evil_lol: za sprawą pewnych wielkich czornych szczęk :evil_lol: Quote
Dobcia Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [URL]http://i7.tinypic.com/6xrcbvm.jpg[/URL] nie bardzo pasuje do Foxi ten złośliwy uśmieszek:cool3: No ja też bym kupiła lustrzankę... jak już się decydować na zakup nowego sprzętu, to najlepiej jak najlepszego;) U mnie nie widać kawałka bannera.... Quote
ariss Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 a jak mi się lusto marzy;) u mnie też kawałka nie widać:roll: Quote
eria Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 kurcze ja znowu też nie widze a przed spacerem wklejałam ten kawałek na nowo :cool1: Quote
eria Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 bo teraz znów na nowo wkleiłam, z tinypica, bo wcześniej z imageshacka było:cool1: Quote
Karolina_Nett Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='eria']czy widzicie cały mój baner, czy nie ma jednego elementu w prawym dolnym rogu ?[/quote] Wszystko na swoim miejscu ;):evil_lol:. Ja tam raczej kompakt, bo lustrzanki nikt mi nie kupi :evil_lol:. Quote
Mysia_ Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Ale z Kreosia modniś, cudna grzyweczka na bok :razz: [URL]http://i18.tinypic.com/86q7tb7.jpg[/URL] Quote
eria Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 [quote name='Mysia_']Ale z Kreosia modniś, cudna grzyweczka na bok :razz: [URL]http://i18.tinypic.com/86q7tb7.jpg[/URL][/quote] uwielbiam jak mu się grzywka na bok układa :loveu: a już najbardziej na tej fotce w banerku po lewej :loveu: grzywka to nasza duma największa, oprócz brody która jakoś zmarniała :( Quote
Pegaza Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 wpadłam sie pochwalić że wszystki podoba się moj banerek:loveu: wiadomo czyjego autorstwa:p dzieki jeszcze raz:loveu: Quote
Pimpek Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Serwusik! :cool3: Co tam u was słychać ? :D Quote
despera Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote]oprócz brody która jakoś zmarniała :-([/quote]Ania, może to jakoś na zimę, bo nesowa broda też ostatnio marna jakaś...:shake: Chociaż w naszym przypadku to pewnie trochę wina tych wyciętych kołtunów:oops: Quote
eria Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 mam nadzieję że się poprawi .... może to od mrozu i kagańca włos się łamie ? albo od ciągłego wycierania mokrej mordy ręcznikiem ? :roll: co już i tak robię bardzo delikatnie... Quote
natija Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 nie martw sie to pewnie od mrozu....a moze przed spacerkiem posmarujesz oliwka,moze to cosik poprawi...hmm sama nie wiem... Quote
eria Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 oo to może być dobry pomysł ! i na dniach kaganiec fizjologiczny zamawiam :loveu: Quote
natija Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 mnie tez czeka kupno nowego kaganca dla Agenta bo ten jest juz przymalawy..... Quote
Doginka Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Ale się za Wami stęskniłam:loveu::loveu::loveu: Eria proszę prześlij mi tę fotkę z poniższego linka na mojego domowego emilka w oryginale, bo ja bardzo chciałabym mieć to zdjęcie na pulpicie mojego kompika:loveu::loveu::loveu: - chyba najpiękniejsze ujęcie Foxi jakie kiedykolwiek zrobiłaś:crazyeye: [url]http://i7.tinypic.com/6xrcbvm.jpg[/url] Quote
eria Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 muszę Cię zmartwić :oops: nie uznałam tego zdjęcia za udane i wywaliłam :oops: zostawiam tylko pojedyncze sztuki z każdej sesji ;) Foxi ma duużo lepsze foty niż ta :lol::loveu: Quote
Doginka Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='eria']muszę Cię zmartwić :oops: nie uznałam tego zdjęcia za udane i wywaliłam :oops: zostawiam tylko pojedyncze sztuki z każdej sesji ;) Foxi ma duużo lepsze foty niż ta :lol::loveu:[/quote] Jak mogłaś:mad::mad::placz: - to najpiękniejsza fota jaką widziałam:loveu: Quote
panienkabubu Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 A ja nie potrzebuję kagańcy :cool3: hmmm eria :p mnie też się ta fota podoba!:cool3: Quote
Doginka Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Widać w pełni jej rozkosznie kuszący , uwodzicielski uśmiech:loveu::loveu::loveu: Quote
Mysia_ Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 [quote name='eria']uwielbiam jak mu się grzywka na bok układa :loveu: a już najbardziej na tej fotce w banerku po lewej :loveu: grzywka to nasza duma największa, oprócz brody która jakoś zmarniała :([/quote] grzywka rewelka :loveu: Broda tez niczego sobie :cool3: Chociaż faktycznie była lepsza :roll: Quote
ariss Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Dzieńdoberek-ja już po porannych beznadziejnych zajęciach zaglądam do Was;) Quote
eria Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 cześć dziewczynki, my już po śniadanku i po spacerku. Rodzona matka zrobiła mi pobudkę o 9 nad ranem :shake: ale za to przyniosła świeże bułeczki i napaliła w piecu :loveu: zaraz jakieś fotki Quote
Recommended Posts