sota36 Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 [quote name='zuzolandia']Anula a propo tej guli to zdaje sie ze Jolcia podobne zdarzenie miala iihhih ale una nie wtajemniczono w arkana fizjologiczne psow ale TY?????????????TECHNIK WET i nie zakumal??? no wstydkaj sie wstydkaj hihhiihihihiihihi[/quote] [quote name='eria']kurde już mi nie godej ani :oops::oops: nie uczyli mnie w szkole że coś takiego u psa występuje:roll: czamu Joli tu jeszcze nie było ?:evil_lol:[/quote]No kurna jezdem! Ta Anula - gula gulom, ino my u weta wyladowali - Tomek nas wysmial! Quote
zuzolandia Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 bo JOLA chorano zgrzitala zymbami i terozki ciyrpi calo buziola jom boli ... Quote
eria Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 [quote name='sota36']No kurna jezdem! Ta Anula - gula gulom, ino my u weta wyladowali - Tomek nas wysmial![/quote] ja już widziałam Kreona jutro na stole operacyjnym i już chciałam dzwonić po znajomych z samochodami, kto go po operacji do domu przywiezie .jak dobrze że takie fora istnieją , bo ja poważnie bym jutro jechała z nim przez pół miasta do weta, mimo że mam weta o dwa domy dalej. ale uznałam że to coś poważnego i trzeba jechać do tego a nie innego lekarza - ten by mnie dopiero wyśmioł- praktyki żem u niego 4 tygodnie miała!! Quote
sota36 Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Przylazlam! No to jo Ci opowiem o moim wypadku - Darek po 2 tygoniachwrocil z Gutkiem z wakacji meskich. Przychodzeze szkoly - witam sie z Gutem i nagle patrze a tu 4 jadra! Jezu! Jak Darek to zobaczyl przesraszyl sie, ze moze cos na wsi zaniedbal, nie dopilnowal. I halso - do weta. Przyjechalismy, gule sie zmiejszyly, wychodzi Tomek ( nasz wet) i pyta co sie stalo. Ja mu gadam, i gadam, wszystko dokladnie. On kiwa ze zrozumieniem glowa, w koncu parsknal smiechem. I zapytal, czy Gut sie ...masturbowal. Ja mu na to, ze nie! Bo to nie swintuch. On dalej swoje, czy sie nei wylizaywal, ja na to , ze tak. No i ryczal Tomek ze smiechu. Stwierdzil, ze mam ZDROWEGO PSA! To powiekszaly sie ciala jamiste. Ja nie wiem, ale Atos takiego czegos nie mial, a byl bardizj meski. Quote
zuzolandia Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 tiaaaaaaaaaaa straszne rzeczy hihihiihihihiihhiihi dobrze ze jo mo sucze hihihihihi Quote
eria Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 jo już chyba tyż byda mieć ino sucze :diabloti: strach się bac ile to jeszcze w tym psie się tajemnic mrocznych kryje!! a ta gula to : "U psa występuje specjalny mięsień, który przy skurczu zaciska światło żyt odprowadzających krew z ciał jamistych żołędzi. Wówczas opuszka silnie nabrzmiewa" Joluś godosz że Gut je niemęski ? hihihi Quote
sota36 Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Jakie Ty swinstwa piszesz! Fuj! O tych caialach Wiesz od tego wydarzenia to un jest łokropnie MYNSKI! Quote
zuzolandia Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 echh kobitki ihihihihihiihihihihihh normalnie ZDROWE SAMCE MOCIE W DOMA !!! Quote
ariss Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 [quote name='eria']jo już chyba tyż byda mieć ino sucze :diabloti: strach się bac ile to jeszcze w tym psie się tajemnic mrocznych kryje!! a ta gula to : "U psa występuje specjalny mięsień, który przy skurczu zaciska światło żyt odprowadzających krew z ciał jamistych żołędzi. Wówczas opuszka silnie nabrzmiewa" [/quote] Jakie to mądre jest:crazyeye:;) Quote
eria Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 ale to idzie zawału dostać- dyć ta 'opuszka' była wielkości mojej pięści! Quote
sota36 Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Ania a gdzie tyto wyczytalas, cos zacytowala? Quote
eria Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 [URL]http://www.klubmolosa.pl/modules.php...article&sid=52[/URL] tu .... Quote
eria Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 [URL]http://www.klubmolosa.pl/modules.php?name=News&file=article&sid=52[/URL] a teraz? Quote
zuzolandia Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 kaj niy wleziesz to czlonki ihihihih Quote
zaba14 Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 [quote name='eria']ale to idzie zawału dostać- dyć ta 'opuszka' była wielkości mojej pięści![/QUOTE] hehehe :) no to kreos widocznie ma duzy sprzet? :D:D:D:D:D na cale szczescie u Mikiego tego nie widzialam uff.. bo tez bym zaaragowala jak Ty :lol: Quote
ariss Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Jak ja mam zmienić ten napis na banerku na inną trzcionkę i inny kolor?????:niewiem: Quote
eria Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 [quote name='zaba14']hehehe :) no to kreos widocznie ma duzy sprzęt[/quote] noooo sprzęt to on mo gigantyczny hihi kurde wiecie co - nastepnym razem dla dobra nauki wezmę i to zjawisko ufocę ! Gassira -zwróć się do osoby która go robiła :) Quote
sota36 Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 NIE! TROCHE IMTYMNOSCI! Sama se ufoc jak na ...kibelku siedzisz! Quote
ariss Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 [quote name='eria'] kurde wiecie co - nastepnym razem dla dobra nauki wezmę i to zjawisko ufocę ! Gassira -zwróć się do osoby która go robiła :)[/quote] a fujjjjjjjjj!!! Ta osoba nie mów że to dla niej kłopot:-(ale sama sobie poradzę jakoś mi się uda:cool3: Quote
eria Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 e tam - i tak ufoce !! :diabloti: ale nie bede taka - jak ktoś będzie (nie)chciał to na pw wyślę :evil_lol: Quote
Recommended Posts