Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='zuzolandia']Anula a propo tej guli to zdaje sie ze Jolcia podobne zdarzenie miala iihhih ale una nie wtajemniczono w arkana fizjologiczne psow ale TY?????????????TECHNIK WET i nie zakumal???

no wstydkaj sie wstydkaj hihhiihihihiihihi[/quote]

[quote name='eria']kurde już mi nie godej ani :oops::oops:
nie uczyli mnie w szkole że coś takiego u psa występuje:roll:

czamu Joli tu jeszcze nie było ?:evil_lol:[/quote]No kurna jezdem!
Ta Anula - gula gulom, ino my u weta wyladowali - Tomek nas wysmial!

Posted

[quote name='sota36']No kurna jezdem!
Ta Anula - gula gulom, ino my u weta wyladowali - Tomek nas wysmial![/quote]
ja już widziałam Kreona jutro na stole operacyjnym i już chciałam dzwonić po znajomych z samochodami, kto go po operacji do domu przywiezie .jak dobrze że takie fora istnieją , bo ja poważnie bym jutro jechała z nim przez pół miasta do weta, mimo że mam weta o dwa domy dalej. ale uznałam że to coś poważnego i trzeba jechać do tego a nie innego lekarza - ten by mnie dopiero wyśmioł- praktyki żem u niego 4 tygodnie miała!!

Posted

Przylazlam!
No to jo Ci opowiem o moim wypadku - Darek po 2 tygoniachwrocil z Gutkiem z wakacji meskich. Przychodzeze szkoly - witam sie z Gutem i nagle patrze a tu 4 jadra! Jezu! Jak Darek to zobaczyl przesraszyl sie, ze moze cos na wsi zaniedbal, nie dopilnowal. I halso - do weta. Przyjechalismy, gule sie zmiejszyly, wychodzi Tomek ( nasz wet) i pyta co sie stalo. Ja mu gadam, i gadam, wszystko dokladnie. On kiwa ze zrozumieniem glowa, w koncu parsknal smiechem. I zapytal, czy Gut sie ...masturbowal. Ja mu na to, ze nie! Bo to nie swintuch. On dalej swoje, czy sie nei wylizaywal, ja na to , ze tak. No i ryczal Tomek ze smiechu. Stwierdzil, ze mam ZDROWEGO PSA! To powiekszaly sie ciala jamiste. Ja nie wiem, ale Atos takiego czegos nie mial, a byl bardizj meski.

Posted

jo już chyba tyż byda mieć ino sucze :diabloti: strach się bac ile to jeszcze w tym psie się tajemnic mrocznych kryje!!

a ta gula to :

"U psa występuje specjalny mięsień, który przy skurczu zaciska światło żyt odprowadzających krew z ciał jamistych żołędzi. Wówczas opuszka silnie nabrzmiewa"

Joluś godosz że Gut je niemęski ? hihihi

Posted

[quote name='eria']jo już chyba tyż byda mieć ino sucze :diabloti: strach się bac ile to jeszcze w tym psie się tajemnic mrocznych kryje!!

a ta gula to :

"U psa występuje specjalny mięsień, który przy skurczu zaciska światło żyt odprowadzających krew z ciał jamistych żołędzi. Wówczas opuszka silnie nabrzmiewa"

[/quote]

Jakie to mądre jest:crazyeye:;)

Posted

[quote name='eria']ale to idzie zawału dostać- dyć ta 'opuszka' była wielkości mojej pięści![/QUOTE]

hehehe :) no to kreos widocznie ma duzy sprzet? :D:D:D:D:D

na cale szczescie u Mikiego tego nie widzialam uff.. bo tez bym zaaragowala jak Ty :lol:

Posted

[quote name='zaba14']hehehe :) no to kreos widocznie ma duzy sprzęt[/quote]
noooo sprzęt to on mo gigantyczny hihi

kurde wiecie co - nastepnym razem dla dobra nauki wezmę i to zjawisko ufocę !

Gassira -zwróć się do osoby która go robiła :)

Posted

[quote name='eria']

kurde wiecie co - nastepnym razem dla dobra nauki wezmę i to zjawisko ufocę !

Gassira -zwróć się do osoby która go robiła :)[/quote]

a fujjjjjjjjj!!!
Ta osoba nie mów że to dla niej kłopot:-(ale sama sobie poradzę jakoś mi się uda:cool3: