Czoko Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 Już mi sie wydawało że nareszcie jest lepsza pogoda bo nie miałam pojęcia jaka jest wichura...brrr... Bedzix czy masz gdzieś wątek swojego pieska? nie mogę Was znaleźć i też złożyć wizytę! Klaudia znowu mi znikają posty - składałam życzenia Jubilatce i wcale ich u Ciebie nie widzę! Pozdrawiam Wszystkich serdecznie Ewa &Choco Quote
Czoko Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 Właśnie wróciłyśmy ze spaceru, podczas którego Chocula przeżyła dramat - spotkałyśmy warczącego potwora i nie dało się go oswoić!!! Na ścieżce w parku pojawił się dźwig z włączonym silnikiem i człowiekiem zmieniającym żarówki w ulicznych latarniach!!! Quote
Katerinas Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 [quote name='Czoko']Właśnie wróciłyśmy ze spaceru, podczas którego Chocula przeżyła dramat - spotkałyśmy warczącego potwora i nie dało się go oswoić!!![/quote] Mam rozumieć Czoko obszczekała warczącego potwora? ;) A co do pogody to faktycznie nie zaciekawa ostatnio. :roll: Najpierw na ogrodzie miała błotko, miejscami bagienko.... teraz znów wichurzysko wieje.... Quote
Rudzia-Bianca Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 [quote name='Czoko']Właśnie wróciłyśmy ze spaceru, podczas którego Chocula przeżyła dramat - spotkałyśmy warczącego potwora i nie dało się go oswoić!!! Na ścieżce w parku pojawił się dźwig z włączonym silnikiem i człowiekiem zmieniającym żarówki w ulicznych latarniach!!![/quote] współczuję , Bianca chyba by padła ze strachu :( biedna Chocula , prosze ją wyglakać od cioteczki i Bianeczki :) Quote
hanyg Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 [IMG]http://images31.fotosik.pl/61/2a1583304b2d1da6.jpg[/IMG] [COLOR=DarkOrchid][SIZE=3][FONT=Georgia]Ewuniu, witaj !!! :multi: Śliczna jak zwykle Twoja czekoladowa księżniczka. :loveu::loveu::loveu: Buziaczki i głaski. [/FONT][/SIZE][/COLOR][COLOR=DarkOrchid][SIZE=3][FONT=Georgia]:buzi: [/FONT][/SIZE][/COLOR][COLOR=DarkOrchid][SIZE=3][FONT=Georgia]:calus: [/FONT][/SIZE][/COLOR] Quote
Czoko Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 [quote name='Katerinas']Mam rozumieć Czoko obszczekała warczącego potwora? ;) A co do pogody to faktycznie nie zaciekawa ostatnio. :roll: Najpierw na ogrodzie miała błotko, miejscami bagienko.... teraz znów wichurzysko wieje....[/quote] Tak a wspólnie głaskałyśmy, mała obwąchała ale ponieważ potwór dalej warczał (tzn. włączony silnik) nie dało rady oswoić! [quote name='Rudzia-Bianca']współczuję , Bianca chyba by padła ze strachu :( biedna Chocula , prosze ją wyglakać od cioteczki i Bianeczki :)[/quote] Dziękujemy bardzo - już wygłaskana i wypieszczona! [quote name='hanyg'] [COLOR=darkorchid][SIZE=3][FONT=Georgia]Ewuniu, witaj !!! :multi:[/FONT][/SIZE][/COLOR] [SIZE=3][FONT=Georgia][COLOR=darkorchid]Śliczna jak zwykle Twoja czekoladowa księżniczka. :loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Georgia][COLOR=darkorchid]Buziaczki i głaski. [/COLOR][/FONT][/SIZE][COLOR=darkorchid][SIZE=3][FONT=Georgia]:buzi: [/FONT][/SIZE][/COLOR][COLOR=darkorchid][SIZE=3][FONT=Georgia]:calus:[/FONT][/SIZE][/COLOR] [/quote] Dziękujemy bardzo! Odwiedzam Wasze Maleństwa, podziwiałam wszystkie zdjęcia i też córka bardzo mi sie podoba i tylko się nie wpisałam! Czy to jest jakiś sposób na stojące uszka - ta ich pozycja na najnowszej serii zdjeć? Quote
Czoko Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 [SIZE=3]Na naszaklasa pojawiło się 8 osób i brakuje tylko jednej ostatniej klasy ze Studium ale nawet wtedy zbytnio nie utrzymywałyśmy ze sobą kontaktów. [FONT=Verdana]Właśnie tam czekała na mnie niespodzianka – znalazłam trzy osoby ze swojej rodziny i dwie natychmiast się odezwały. [/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Verdana]Troszkę wcześniej bo w okresie świąteczno noworocznym ogarnęły mną wspomnienia a jeszcze za czasów gdy mieszkałam w domu rodzinnym bywaliśmy często u rodziny Taty. W tamtych latach tworzyliśmy z bratem [B]drzewo[/B] [B]genealogiczne[/B] ale już tutaj w Warszawie zginęły mi wszystkie notatki.[/FONT][/SIZE] [FONT=Verdana][SIZE=3]Teraz odkryłam serwis moikrewni.pl i po wielu problemach z uaktywnieniem (nie współpracuje a nawet blokuje się wiele serwerów pocztowych – założyłam konto na gmail.com). Niestety adresy brata i kolejnych kuzynek serwery odrzucają i nie mogą sami nic dopisywać.[/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=3]W jakiś dzień może uda mi się pójść na spacer na cmentarz i odpiszę daty i nazwiska dotyczące rodziny babci Krzysia żeby później określiła stopień pokrewieństwa. O rodzinie swojego ojca mąż nie wie nic – nawet imion jego rodziców (odszedł gdy mąż miał około 11 lat).[/SIZE][/FONT] Quote
Czoko Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Wczoraj zabezpieczyłam p/kleszczowo swoje zwierzaki – weterynarz potwierdzał konieczność zabezpieczania przy tej temperaturze a pojawiły się informacje o znalezieniu kleszczy chodzących po pieskach w Warszawie![/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]W piątek idziemy na szczepienie p/wściekliźnie![/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Za dwa dni rozpoczynamy ferie i może udałoby się nam wyruszyć na ciekawszą wycieczkę z psinką![/SIZE][/FONT] Quote
Figa Bez Maku Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Ha widzę Ewo że wszyscy wpadacie w "szpony" naszej klasy:diabloti: Mój mąż tam się zarejstrował i Madzia a ja nie....czasem wchodzę jako obserwator:cool3:....ale faktycznie....też jakichś kuzynó odszukałam...Internet to potęga!... jak znajdę chwilę czasu to poszukam psich dokumentów co do chipa..... Quote
Mudik Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='Czoko'][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Wczoraj zabezpieczyłam p/kleszczowo swoje zwierzaki – weterynarz potwierdzał konieczność zabezpieczania przy tej temperaturze a pojawiły się informacje o znalezieniu kleszczy chodzących po pieskach w Warszawie![/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]W piątek idziemy na szczepienie p/wściekliźnie![/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Za dwa dni rozpoczynamy ferie i może udałoby się nam wyruszyć na ciekawszą wycieczkę z psinką![/SIZE][/FONT][/quote] Faktycznie nie pomyślałam a jeszcze mam fiprexy muszę zakroplić piesy tylko czy małemu nie zaszkodzi(np."spożycie pofiprexowego futra babci?) Pozdrawiamy P.S na naszym blogu masz odpowiedz Ewo:lol: Quote
Asiaczek Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Rozumiem, ze wyjazd doszedł do skutku, skoro tutaj taka cisza... pzdr. Quote
aneczka0106 Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Witajcie, dawno nie byłam u Chocuni...widzę, ze treningi skutkują:cool3: Mizianka dla czekoladki:loveu: Quote
Mudik Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Oj bedzie miała Ewa do nadrabiania i oglądania Pozdrówka,mam nadzieje ,że urlop sie uda. Quote
Rudzia-Bianca Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 hej ho jest tu ktoś ? co u Was Dziewczyny ? Quote
Czoko Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 Już jestem ale w pracy coś się zmieniło po awarii internetu (czyżby częściowa blokada?) W domu ciężko się doczekać swojej kolejki albo mam dostęp gdy są inne obowiązki i zajmowanie się domem i rodziną i do tego w domu mi przeskakuje wszystko na ekranie ale może chociaż da się napisać. Quote
Mudik Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Ale oglądać możesz ? Bo u nas sporo fotek przez ten czas,zasłodzi Cię. Pozdrawiamy! Urlop się udał? Quote
Rudzia-Bianca Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Czoko, a napisz co u Psinki, jak ona się w końcu czuje, wszystko u Was w porządku ?? pozdrawiamy Quote
Czoko Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 Wrażenia z urlopu będę opisywała stopniowo. Mieliśmy wszystkie pory roku ale na pobyt tuż pod miastem to wystarczało. Z Choco wszystko dobrze ale gorzej z Krzysiem - wczoraj był pierwszy dzień nauki i na podstawie ocen uczeń klasy matematyczno-fizyczno-informatycznej okazał się całkowitym humanistą! Pozdrawiamy serdecznie Wszystkich Gości i przesyłamy dużo pieszczot dla wszystkich piesków! Quote
Mudik Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 A może zmienić profil. A na relacje czekamy cierpliwie:multi: Quote
Pandisia Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [B]Czoko [/B]zawitałam do Ciebie tutaj :evil_lol: ukrywasz się kochana ostatnio :placz:. Buziaczki dla Lisiczki :loveu: Quote
Mudik Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [quote name='Pandisia'][B]Czoko [/B]zawitałam do Ciebie tutaj :evil_lol: ukrywasz się kochana ostatnio :placz:. Buziaczki dla Lisiczki :loveu:[/quote] Jaki śliczny avatarek to Pando? ma galerię??? Quote
Pandisia Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [quote name='Mudik']Jaki śliczny avatarek to Pando? ma galerię???[/quote] Tak na avatarku jest Pando ale nie ma galerii :shake: Quote
Rudzia-Bianca Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 no to czekamy na relację :) a profil zawsze można zmienić :) Quote
Mudik Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [quote name='Pandisia']Tak na avatarku jest Pando ale nie ma galerii :shake:[/quote] A to czemu?? miguniem takiej śliczności zakładać galeryjkę!!!!!:mad::mad::mad::mad::mad: Quote
Recommended Posts