karolina_g_k Posted July 12, 2010 Author Posted July 12, 2010 Dodałam małą na jeszcze kilka portali, edytowałam trochę tekst do ogłoszeń. Siku nadal brak ech.... Quote
baronka23 Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 zapiszę sobie w razie gdyby jeden domek nadal coś w typie szukał ( mają coś na oku ale niewiadomo czy coś z tego wyjdzie ) Quote
Laura1108 Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Adoptuj zwierzaka - czeka na akceptacje Administratora więc link jutro :) Quote
karolina_g_k Posted July 12, 2010 Author Posted July 12, 2010 Dziękuję w imieniu małej :) Po prawie dobie udało się i wszystkie "sprawy" zostały załatwione na spacerze :multi: (co prawda spacer trwał prawie dwie godziny ale jednak) Radocha ogromna, zamiast smaczka pachnąca szyneczka ;) Może się dziewczynka przekona? Ona jak już nie może wytrzymac (a chyba nikt by nie wytrzymał tyle czasu) to szuka jak najbardziej gęstych krzaków, tak jakby chciała się ukryć. No nic, póki co ciesze się z dzisiejszego zwycięstwa :) i mam nadzieję, że z każdym dniem będzie coraz lepiej. Quote
Laura1108 Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 To brawa dla Malinki i dla Karoliny za spacerek taki długi :) Pajęczyna też czeka na aktywację Quote
Laura1108 Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 http://www.e-zwierzak.pl/oddam/0,1,0,0,0,0/13740/ http://www.pajeczyna.pl/Spolecznosc-zwierzaki/458329-mix_jamnik_d_ugow_osy_malinka.html Quote
anouk92 Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Ja sobie tak myślę że może ona np. była bita za to że siusiała w domu i teraz ma małą traumę z tym związaną. Nie wiem jaka była jej przeszłość ale wygląda na zadbanego psa więc może jednak miała dom. Czy na spacerki chodzicie w fartuszki? Bo może przez niego nie może się załatwić. Quote
karolina_g_k Posted July 13, 2010 Author Posted July 13, 2010 Laura bardzo dziękuję :loveu: Ania na spacerki chodzimy bez fartuszka, a na ogrodzonym terenie również bez smyczy. Malinka jest bardzo grzeczna chodzi przy nodze, a jak odejdzie to zawsze podchodzi na zawolanie. Od wczoraj znów nic z zalatwienia potrzeb. Ale ogolnie jest chyba coraz lepiej bo ogonek czasami jest juz ponad linia grzbietu, pycholek bardziej usmiechniety i nawet zaszczekala dwa razy ;) Telefon milczy... Quote
karolina_g_k Posted July 13, 2010 Author Posted July 13, 2010 Odpisałam na dwa maile w sprawie Malinki. Zobaczymy co z tego wyniknie... Quote
karolina_g_k Posted July 13, 2010 Author Posted July 13, 2010 Ma :) I coraz lepiej z czystością :) Jutro najprawdopodobniej czeka nas wizyta u weterynarza bo dzis obejrzałam szew i nie bardzo mi sie podoba :shake: Na razie tylko delikatnie przemylam, zobacze jak będzie wygladal rano. Quote
karolina_g_k Posted July 14, 2010 Author Posted July 14, 2010 Dziś szew wyglada juz dużo lepiej, Malinka równiez nie zdradza żadnych niepokojących objawów. Rano powitala mnie podskokami i lataniem ogonka na wszystkie strony :) Apatyt jej dopisuje. Zaczyna kręcic sie i piszczec jak chce na dwór ;) Marta gdzie moglabym odebrac karme dla malej? o 1:28 dostalam smsa o treści "czy ogloszenie nadal aktualne" :cool3: ludzie sa boscy Quote
obraczus87 Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 [quote name='karolina_g_k']Dziś szew wyglada juz dużo lepiej, Malinka równiez nie zdradza żadnych niepokojących objawów. Rano powitala mnie podskokami i lataniem ogonka na wszystkie strony :) Apatyt jej dopisuje. Zaczyna kręcic sie i piszczec jak chce na dwór ;) Marta gdzie moglabym odebrac karme dla malej? o 1:28 dostalam smsa o treści "czy ogloszenie nadal aktualne" :cool3: ludzie sa boscy To bardzo dobre wieści ! Karolinko, mój TZ dostarczył mi karmę, ale dla szczeniaków (do 1 roku). Jak wróci do domu to sprawdzi mi czy mam tam jeszcze jakąś paczkę dla psów dorosłych. Czy ewentualnie taka karma Ci odpowiada czy raczej nie? Quote
karolina_g_k Posted July 14, 2010 Author Posted July 14, 2010 Wiesz ona jest jeszcze mlodziutka, myśle ze taka karma jej nie zaszkodzi, a przy jej niedoborach wręcz przeciwnie. Tak, że jak najbardziej pasuje :) Quote
obraczus87 Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 karolina_g_k napisał(a):Wiesz ona jest jeszcze mlodziutka, myśle ze taka karma jej nie zaszkodzi, a przy jej niedoborach wręcz przeciwnie. Tak, że jak najbardziej pasuje :) To super. Karma jest u mnie, mieszkam niedaleko Galerii mokotów. A kiedy i o której mogłabyś podjechać?? :) Quote
karolina_g_k Posted July 14, 2010 Author Posted July 14, 2010 A kiedy Tobie pasuje? Dostosuję sie :) Quote
obraczus87 Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 karolina_g_k napisał(a):A kiedy Tobie pasuje? Dostosuję sie :) Wysyłam PW ;) Quote
anouk92 Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Dobrze że szwy już wyglądają lepiej. Dr. Spruch robi bardzo ładne sterylki więc raczej nie powinno być żadnych problemów. Cieszę się że mała odzyskuję radość życia i że dostała taką szansę :) Ja na smsy wogóle nie odpisuję, jak komuś żal wydać na telefon to ja mam takiego kogoś w nosie. Quote
karolina_g_k Posted July 14, 2010 Author Posted July 14, 2010 Dziewczyny potrzebuje kogoś kto może zrobic wizyte przedadopcyjną dla malej w Zabrzu. Polecicie kogos? Quote
karolina_g_k Posted July 14, 2010 Author Posted July 14, 2010 Do góry! Pani, która chce adoptowac sunie mieszka w centrum Zabrza. Quote
mshume Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 O ,super :) Napisz może na wątku schroniska Zabrze, tam jest sporo dziewczyn. Quote
esperanza Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Napisałaś do halbiny? Nie mam do niej numeru tel, ale może by pomogła? Z Zabrza są też: pati_zabrze Patikujek Mysia_ Quote
Recommended Posts