Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 89
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuję w imieniu małej :)

Po prawie dobie udało się i wszystkie "sprawy" zostały załatwione na spacerze :multi: (co prawda spacer trwał prawie dwie godziny ale jednak)
Radocha ogromna, zamiast smaczka pachnąca szyneczka ;)
Może się dziewczynka przekona?

Ona jak już nie może wytrzymac (a chyba nikt by nie wytrzymał tyle czasu) to szuka jak najbardziej gęstych krzaków, tak jakby chciała się ukryć.

No nic, póki co ciesze się z dzisiejszego zwycięstwa :) i mam nadzieję, że z każdym dniem będzie coraz lepiej.

Posted

Ja sobie tak myślę że może ona np. była bita za to że siusiała w domu i teraz ma małą traumę z tym związaną. Nie wiem jaka była jej przeszłość ale wygląda na zadbanego psa więc może jednak miała dom.

Czy na spacerki chodzicie w fartuszki? Bo może przez niego nie może się załatwić.

Posted

Laura bardzo dziękuję :loveu:

Ania na spacerki chodzimy bez fartuszka, a na ogrodzonym terenie również bez smyczy. Malinka jest bardzo grzeczna chodzi przy nodze, a jak odejdzie to zawsze podchodzi na zawolanie.
Od wczoraj znów nic z zalatwienia potrzeb.
Ale ogolnie jest chyba coraz lepiej bo ogonek czasami jest juz ponad linia grzbietu, pycholek bardziej usmiechniety i nawet zaszczekala dwa razy ;)

Telefon milczy...

Posted

Ma :)

I coraz lepiej z czystością :)

Jutro najprawdopodobniej czeka nas wizyta u weterynarza bo dzis obejrzałam szew i nie bardzo mi sie podoba :shake:
Na razie tylko delikatnie przemylam, zobacze jak będzie wygladal rano.

Posted

Dziś szew wyglada juz dużo lepiej, Malinka równiez nie zdradza żadnych niepokojących objawów.
Rano powitala mnie podskokami i lataniem ogonka na wszystkie strony :) Apatyt jej dopisuje. Zaczyna kręcic sie i piszczec jak chce na dwór ;)

Marta gdzie moglabym odebrac karme dla malej?

o 1:28 dostalam smsa o treści "czy ogloszenie nadal aktualne" :cool3: ludzie sa boscy

Posted

[quote name='karolina_g_k']Dziś szew wyglada juz dużo lepiej, Malinka równiez nie zdradza żadnych niepokojących objawów.
Rano powitala mnie podskokami i lataniem ogonka na wszystkie strony :) Apatyt jej dopisuje. Zaczyna kręcic sie i piszczec jak chce na dwór ;)

Marta gdzie moglabym odebrac karme dla malej?

o 1:28 dostalam smsa o treści "czy ogloszenie nadal aktualne" :cool3: ludzie sa boscy

To bardzo dobre wieści !

Karolinko, mój TZ dostarczył mi karmę, ale dla szczeniaków (do 1 roku). Jak wróci do domu to sprawdzi mi czy mam tam jeszcze jakąś paczkę dla psów dorosłych. Czy ewentualnie taka karma Ci odpowiada czy raczej nie?

Posted

karolina_g_k napisał(a):
Wiesz ona jest jeszcze mlodziutka, myśle ze taka karma jej nie zaszkodzi, a przy jej niedoborach wręcz przeciwnie.
Tak, że jak najbardziej pasuje :)

To super. Karma jest u mnie, mieszkam niedaleko Galerii mokotów. A kiedy i o której mogłabyś podjechać?? :)

Posted

Dobrze że szwy już wyglądają lepiej. Dr. Spruch robi bardzo ładne sterylki więc raczej nie powinno być żadnych problemów.
Cieszę się że mała odzyskuję radość życia i że dostała taką szansę :)

Ja na smsy wogóle nie odpisuję, jak komuś żal wydać na telefon to ja mam takiego kogoś w nosie.