Katcherine Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Nie wiem gdzie Tanisia- mozliwe ze juz ma dosc lol. mnie ...bo lyzwow raczej nie ;). To co - moge twoje dane?;) Quote
doddy Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Możesz. Zamiast wprost napisać to Ty na okrętkę! :diabloti: Quote
Katcherine Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 To jakie dane moge? nastepnym razem nie zapytam tylko z nienacka zaczna do Ciebie dzwonic o pekinczyki ;). Quote
doddy Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 0501797018 [email protected] A ostatnio ktoś Przemkowi zrobił numer i dał do gazety ogłoszenie, że oddam yorka za 1zł. Aleeee ludu dzwoniło. Mało brakowało, a by oddał Izy yorka do nowego domecku :diabloti: A te dane to bedziesz podawac akcja się uda, czy już tera? Bo ja mało ogarnięta jestem. Quote
Katcherine Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 ja tym bardziej bo pisze majac juz jedna noge w bucie.... podam teraz do ogloszen bazarkowych- i tak tam narazie jest ze szukamy domku. ajak pozniej beda szukac i skladek to i nawet lepiej... DZIEKI Lol. ide bo mnie z roboty wyrzuca....jezuuuuu 10 godzin z wariatami....chyba wole psy.... Quote
doddy Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Nadzieja matką głupich, czyli po raz milionowy ogłosiłam Ptysia :) Oczywiście żartuję, ale łudzę się że w końcu ktoś zadzwoni o tego eklerka. Quote
doddy Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Zdjęcia Ptysia z hoteliku. Ten delikwent coś nie ma szczęścia i dłuugo czeka na swój pałacyk. Quote
doddy Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Ptyś zamieszkał w domu tymczasowym w Warszawie u Grześka. Ogromnie dziękujemy Grześkowi za danie mu szansy na lepsze życie oraz przetestowanie w codziennych, domowych, miejskich warunkach oraz dziękujemy Anicie za pomoc i pamięć o nas. Ptysiek obecnie mieszka w mieszkaniu w towarzystwie 3 kotów. Bardzo obawialiśmy się reakcji Ptysia na koty, o dziwo problem jest odwrotny, to zachowanie kotów bywa problematyczne. W Ptysiu jest duże zaciekawienie małymi współlokatorami, ale nie ma agresji, a raczej chęć zabawy. Ptyś w warunkach domowych jest grzecznym, wyciszonym towarzyszem dla tymczasowej rodziny. Uwielbia być obok człowieka, uwielbia spacery, ruch. W domu zaś najchętniej spał by na kanapie, albo gdzieś gdzie krząta się blisko człowiek. Zostawiany sam w domu Ptysiol nie niszczy. Na spacerach jest usłuchany, chętny do pracy. Akceptuje małe psy i suczki. Z dużymi już nie jest tak łatwo... Ptysiol strasznie pokochał Grześka, chodzi za nim jak cień. Lubi podróżować samochodem. Jedynym póki co problemem jest lecznie uszu, tu nawet miłość Ptysia do Grześka przegrywa i wkraplanie leków musi być "z zaskoczenia" bo Ptyś protestuje łapkami (nie ma w tym agresji). Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że Ptysiek czyni postępy. Quote
Katcherine Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Czar kanapy dziala...trzymam kciuki za Ptysia. Quote
doddy Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Zapraszamy na MEGA BAZAREK na Fundację AST. Można nabyć rzeczy dla siebie, bądź dla swojego psiaka. Są m.in. zabawki, oryginalne perfumy, kamerki internetowe. Zajrzyj, zalicytuj. http://www.dogomania.pl/threads/213174-MEGA-BAZAR-rzeczy-dla-ps%C3%B3w-ludzi-z-PL-Anglii-na-F.-AST-do-31.08.-do-23.?p=17473922#post17473922 Quote
doddy Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Od sierpnia Ptyś ma prawdziwy dom. Został na stałe u Grześka, a my w ostatnią niedzielę byliśmy u chłopaków z wizytą poadopcyjną :) Już długo się zbieraliśmy, ciągle coś wypadało, a teraz wiosna nam do głów uderzyła, więc kolejny spacer trzeba było zaliczyć. I kolejny raz nacieszyliśmy oko na kolejny tydzień i naładowaliśmy akumulatory. Ptysio wygląda super! Rozrósł się, przytył. Z dotykaniem karku nie ma już problemów. W ogóle jest super grzecznym chłopcem, a jak jest piłka to istny aniołek. Ptyś został dużym, słodkim Ptysiem! Grzesiu, dziękujemy Ci! Quote
Recommended Posts