Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

witam!!!

Bardzo bardzo pilnie poszukuje dt moze byc platny poniewaz jest sponsor najlepiej w warszawie lub okolicach.Dla cudnego psiaka cudem odratowanego z wypadku....Milek bo on nim mowa kocha wszystkich ludzi jest nie duzym psiakiem ponizej kolana zdjec narazie nie mam niestety...czeka na dom juz dlugo do tej pory trzymany glownie w malutkiej klatce wolnoscia mogl cieszysc sie tylko w chilach spacerow.Byl w lecznicy gdzie maja wielkie serce dla psow ale z powodu przepelnienia sytuacja jest tragiczna a niestety milek ma jeden problem...nie akctepuje wiekszosci psow...pisze wiekszosci gdyz zdazylo mu sie miec psiego przyjaciela..jednak ten byl mlody i sliczny wiec szybko znalazl dom i milek znow zostal sam...Obecnie psiak kilka dni spedzil w bardzo zaangazowanym potencjalnym ds jednak jest tam juz kilka psow..i niestety milek rzucal sie na nie..istnialo ryzyko ,ze tam przywodca stada duzo wiekszy i silniejszy by go zagryzl..dlatego milek wraca..ma jednak malo czasu ..jedzie wlasnie do mojej mamy..ale tam za to jest bernardyn kompletnie nie akceptujacy innych psow...dlatego blagam was o pomoc...bardzo bardzo potrzebny dt!!!!moze byc platny czy ktos pomoze?:(

Posted

nikt nie pomoze milusiowi?:((prosze jezeli ktos moze go za oplata przygarnac na dt..albo jezeli wiecie gdzie sa jakies wolne miejsca?

Posted

Clo - PODSyŁam watek do yumanji - tam sa psy z szydłwoca....chyba ma miejsce...ale niech sama Ci napisze..
miejsce kolo Garwolina - kolo warszawy....

jeszcze podłoga unigruntem nie pociagnieta...ale nasze psy juz sa i maja sie odbrze :)

aha..płytek nie ma..budy tez..ale kojce w pomieszczeniu..i są kolderki narazie...klimat jest

Posted

jestem,jestem juz czyszcze skrzynke..sorry ale wczoraj padlam i nie zauwazylam..:(co yumanji jakby sie udalo byloby cudnie...do milusia to on jest taki ponizej kolana i jak na moje oko to pewnie tak z 15kg wazy ale nie wiem nie wazylam go:(ale duzy nie jest a uroczy bardzo:)tylko te psy ehh no..nie lubi jak narazie...:/ale moze i to sie zmieni?a jaki koszt yumanjii u ciebie?w razie co podaje moj nr tel 509 173 446jakby mnie na dogo nie bylo

Posted

dziewczyny dziekuje za przybycie!:))anito za pomoc!

milus ma jechac w niedziele do yumanji!:))))moja mama powiedziala,ze narazie oplaci milusia ale nie bedzie to latwe dlatego chce zebrac chociaz polowe deklaracji dla biedaka.dlatego jesli moge prosic was o pomoc w rozsylaniu watku potrzebuje chociaz 150zl zeby sie uzbieralo i bedzie super.

Posted

no cos mi sie o uszy obilo ze bedziecie w garwolinie:P

hihihi

dzis bylam..nasze psie szczesliwe i jakies ODMIENIONE po paru dniach!!!!

najbardziej zadzwil mnie Cywil -pol roku go lapalismy..a ten typ teraz do kojca podchodzi i loze po rekach..merda ogonem!!!!