Agata69 Posted July 28, 2010 Author Posted July 28, 2010 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Agata69 Posted July 29, 2010 Author Posted July 29, 2010 Dzisiaj Saba, przemionowana na Sabinę będzie miała sterylkę. Quote
katimal Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 potrzeba allegro i/lub gratkę? jak coś służę pomocą dla obu pań... Quote
Agata69 Posted July 29, 2010 Author Posted July 29, 2010 katimal napisał(a):potrzeba allegro i/lub gratkę? jak coś służę pomocą dla obu pań... Katimal, spadłaś z nieba. Jesli możesz zrób allegro i gratkę, ale na razie tylko Sabinie, Janka interesuje sie jeden pan, moze coś z tego będzie. I gdybyś mogła ogłaszać tez Sarę i Skubka z mojego podpisu...... Quote
Agata69 Posted July 30, 2010 Author Posted July 30, 2010 Sabina juz po zabiegu, wszystko dobrze. Juz nie będzie szczeniaczków, uff. Janeczka interesuje sie pewien pan, ale jakos to długawo trwa. Poczekam do końca tygodnia i ruszymy z ogłosezniami. Jakoś mi obrodziły słodkie, srednie dziewczynki. Szkoda ze taki mały ruch... Quote
Agata69 Posted August 7, 2010 Author Posted August 7, 2010 Sabcia pojechała dzisiaj do nowego domu. Nawet nie musiałam robić wizyty, bo rodzina ta w zeszłym roku adoptowała moja podopieczna Majkę. Przy okazji odbyłam bardzo udaną wizytę poadopcyjną. To pierwszy mój taki wyczyn - powtórna adopcja. Bardzo się cieszę, bo Sabcia trafiła do super domu. Wszyscy maja kręćka na punkcie zwierząt. Ogródek, specjalne leżanki w ogrodzie, cud miód. Oh, żeby tak wszystkie trafiały. Mam nadzieję tylko , ze dziewczyny sie pogodza , bo trochę się boczyły... Quote
katimal Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Agata69 napisał(a):Sabcia pojechała dzisiaj do nowego domu. Nawet nie musiałam robić wizyty, bo rodzina ta w zeszłym roku adoptowała moja podopieczna Majkę. Przy okazji odbyłam bardzo udaną wizytę poadopcyjną. To pierwszy mój taki wyczyn - powtórna adopcja. Bardzo się cieszę, bo Sabcia trafiła do super domu. Wszyscy maja kręćka na punkcie zwierząt. Ogródek, specjalne leżanki w ogrodzie, cud miód. Oh, żeby tak wszystkie trafiały. Mam nadzieję tylko , ze dziewczyny sie pogodza , bo trochę się boczyły... Gratuluję udanej adopcji. Dla takich chwil chce cię żyć;) Takiego samego domku życzę dla Janeczki....Trzymam kciuki Quote
kaja69 Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Gratulacje:multi:Oby pozostałym trafiły się też super domki Quote
toyota Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Agatko , nie mogę wysłać Ci wiadomości na priva. Czy to chodzi o tą białą suczkę ? Postaram się pomóc. Quote
toyota Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Napisałam wiadomość na priva , ale chyba znowu nie dostałaś . Podaj mi proszę swój nr tel. , bo gdzieś zgubiłam , to omówimy szczegóły. Quote
Agata69 Posted August 24, 2010 Author Posted August 24, 2010 Tekst dla Janki: Janeczka ma niespełna 2 lata, a przynajmniej rok była bezdomna, koczujaca przy pewnym bloku na wsi. Rodziła przynajmniej raz, na trawniku, albo w krzakach. Nikt sie nie zlitował, nawet przy temperaturze -20 st. Najdłuższe rzęsy jakie widziałam, najsłodsza sunia jaka zabierałam z drogi. Mieszanina lęku, uległości, rezygnacji i nadziei. Janka jest w domu tymczasowym, zaopiekowana rozkwitła i zachwyca swoja opiekunke. Okazała się bardzo niesmiałą, łagodną do bólu sunią. Napewno znała dom, bo sypia tylko na kanapie, zachowuje czystość, chodzi na smyczy. absolutnie nie sprawia żadnego kłopotu; nie niszczy, nie hałasuje, spokojna w domu, bezkonfliktowa, toleruje koty, kocha dzieci. Pragnie tylko bliskosci człowieka i oddaje w dwójnasób to, co od niego dostaje. Janka jest zaszczepiona i WYSTERYLIZOWANA. Mimo, ze to pies ideał, nie szuka jednak kogos nadzwyczajnego. Pokocha cie nawet jesli nie jestes młody, nadzbyt bogaty i urodziwy. Pokocha prawdziwa psia miłościa , bo tylko ona jest naprawde bezwarunkowa. Kontakt w sprawie adopcji: 509 727 921 Quote
Agata69 Posted August 24, 2010 Author Posted August 24, 2010 Janka nadal w dt, zero ogłoszeń. Czy mógłby ktos pomóc? Tekst w pierwszym poscie Quote
katimal Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Może allegro? w razie czego proszę o info na pw. Quote
DarkWater Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Janka dynda u mnie cały czas na Allegro. Tylko, że pewnie nikt nie dzwoni :-( Quote
katimal Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Czyli ma allegro aktualne? Tak pytam, bo nie wiem, czy jest sens powtarzać... Quote
Agata69 Posted August 29, 2010 Author Posted August 29, 2010 Może trzeba jej zrobić wyróznione. Zwykłe allegro ginie w powodzi wielu innych. Quote
katimal Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 A czy ma ogłoszenia jeszcze gdzieś? Gratka, gumtree, anonse itd... Można by tam powrzucać.... Dajcie znać.... Szukamy dla fantastycznej małej domku...;) Quote
Agata69 Posted August 29, 2010 Author Posted August 29, 2010 katimal napisał(a):A czy ma ogłoszenia jeszcze gdzieś? Gratka, gumtree, anonse itd... Można by tam powrzucać.... Dajcie znać.... Szukamy dla fantastycznej małej domku...;) Robię jej co jakis czas gumtree. Nigdzie indziej jej nie ma. Quote
katimal Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 http://ale.gratka.pl/ogloszenie/6858655_pies_janeczka_kto_ja_pokocha.html Quote
katimal Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Ma też anonse interentowe i drukowane z fotką. Czekam na dobre info, mam nadzieję, że te ogłoszenia cos pomogą.... Quote
Agata69 Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 Były 3 telefony, dwa bez sensu. Zobaczymy czy cos się rozwinie z trezciego. Quote
katimal Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Jakieś wieści u Janeczki? Było więcej telefonów? Może jakieś sensowne? Quote
Recommended Posts