Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 61
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

katimal napisał(a):
potrzeba allegro i/lub gratkę? jak coś służę pomocą dla obu pań...

Katimal, spadłaś z nieba. Jesli możesz zrób allegro i gratkę, ale na razie tylko Sabinie, Janka interesuje sie jeden pan, moze coś z tego będzie. I gdybyś mogła ogłaszać tez Sarę i Skubka z mojego podpisu......

Posted

Sabina juz po zabiegu, wszystko dobrze. Juz nie będzie szczeniaczków, uff.
Janeczka interesuje sie pewien pan, ale jakos to długawo trwa. Poczekam do końca tygodnia i ruszymy z ogłosezniami. Jakoś mi obrodziły słodkie, srednie dziewczynki. Szkoda ze taki mały ruch...

• 2 weeks later...
Posted

Sabcia pojechała dzisiaj do nowego domu. Nawet nie musiałam robić wizyty, bo rodzina ta w zeszłym roku adoptowała moja podopieczna Majkę. Przy okazji odbyłam bardzo udaną wizytę poadopcyjną. To pierwszy mój taki wyczyn - powtórna adopcja. Bardzo się cieszę, bo Sabcia trafiła do super domu. Wszyscy maja kręćka na punkcie zwierząt. Ogródek, specjalne leżanki w ogrodzie, cud miód. Oh, żeby tak wszystkie trafiały. Mam nadzieję tylko , ze dziewczyny sie pogodza , bo trochę się boczyły...

Posted

Agata69 napisał(a):
Sabcia pojechała dzisiaj do nowego domu. Nawet nie musiałam robić wizyty, bo rodzina ta w zeszłym roku adoptowała moja podopieczna Majkę. Przy okazji odbyłam bardzo udaną wizytę poadopcyjną. To pierwszy mój taki wyczyn - powtórna adopcja. Bardzo się cieszę, bo Sabcia trafiła do super domu. Wszyscy maja kręćka na punkcie zwierząt. Ogródek, specjalne leżanki w ogrodzie, cud miód. Oh, żeby tak wszystkie trafiały. Mam nadzieję tylko , ze dziewczyny sie pogodza , bo trochę się boczyły...

Gratuluję udanej adopcji. Dla takich chwil chce cię żyć;) Takiego samego domku życzę dla Janeczki....Trzymam kciuki

Posted

Tekst dla Janki:

Janeczka ma niespełna 2 lata, a przynajmniej rok była bezdomna, koczujaca przy pewnym bloku na wsi. Rodziła przynajmniej raz, na trawniku, albo w krzakach. Nikt sie nie zlitował, nawet przy temperaturze -20 st.
Najdłuższe rzęsy jakie widziałam, najsłodsza sunia jaka zabierałam z drogi. Mieszanina lęku, uległości, rezygnacji i nadziei.
Janka jest w domu tymczasowym, zaopiekowana rozkwitła i zachwyca swoja opiekunke. Okazała się bardzo niesmiałą, łagodną do bólu sunią. Napewno znała dom, bo sypia tylko na kanapie, zachowuje czystość, chodzi na smyczy. absolutnie nie sprawia żadnego kłopotu; nie niszczy, nie hałasuje, spokojna w domu, bezkonfliktowa, toleruje koty, kocha dzieci. Pragnie tylko bliskosci człowieka i oddaje w dwójnasób to, co od niego dostaje.
Janka jest zaszczepiona i WYSTERYLIZOWANA. Mimo, ze to pies ideał, nie szuka jednak kogos nadzwyczajnego. Pokocha cie nawet jesli nie jestes młody, nadzbyt bogaty i urodziwy. Pokocha prawdziwa psia miłościa , bo tylko ona jest naprawde bezwarunkowa.

Kontakt w sprawie adopcji: 509 727 921

Posted

katimal napisał(a):
A czy ma ogłoszenia jeszcze gdzieś? Gratka, gumtree, anonse itd...
Można by tam powrzucać.... Dajcie znać....
Szukamy dla fantastycznej małej domku...;)

Robię jej co jakis czas gumtree. Nigdzie indziej jej nie ma.