sylwiaso Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 Polarku życzę Ci z całego serca dobrego domu,domu,domu!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Romka Posted July 17, 2010 Author Posted July 17, 2010 Romka napisał(a):Byłam dziś w schronisku,kiedy wszystkie psiaki podchodziły do krat boksu,tylko jeden Polar cofnął się jak mnie zobaczył.Za mało się znamy! Tak myślałam!Ale dziś zgodziłabym się z tezą Mamanabank,że on jednak niedowidzi i kiedy poczuje i zobaczy z bardzo bliska to wtedy cofa się.dziś ugryzł w bok Irysa.Irys spoko nic nie powiedział ale myślę,że zwyczajnie przestraszył się go jak na niego wpadł.Nie wyprowadzałyśmy go bo nieznany go jeszcze zbyt dobrze.Może w następną sobotę! Quote
Romka Posted July 19, 2010 Author Posted July 19, 2010 Dziewczyny jak zachowywał się Polar w niedzielę w schronisku? Quote
Paula03 Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Jak przechodziłyśmy obok jego boksu to szczekał, a potem położył się z tyłu i leżał z Iryskiem! Quote
Romka Posted July 26, 2010 Author Posted July 26, 2010 Spójrzcie na górne zdjęcie(to pierwsze)tak właśnie patrzy Polar,jakby troche nie widząc. Quote
Romka Posted July 27, 2010 Author Posted July 27, 2010 Polara juz nie ma w schronisku,pojechał wczoraj do domu.Razem z Polarem do tego samego domu pojechał Lupus.Psiaki będą mieszkały w kojcu,każdy bedzie miał swój kojec.ale obok siebie.Na wieczór będa wypuszczane na podwórko.Zamieszkały w dużym gospodarstwie po Kutnem,gdzie gospodarzowi odeszły w krótkim czasie 2 psy ze starości.Polar juz nie jest młody więc to nie uzytkowy charakter psiaków był najwazniejszy w wyborze strózów podwórka.Polar bardzo spodobał sie ludziom i chcieli mieć po prostu takiego psa.Kutno nie jest daleko więc pewnie tam pojedziemy i zobaczymy jak mieszkaja psiaki.Wszystkiego dobrego POlarku w nowym domu. Quote
Paula03 Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Świetnie! Ciekawe czy chłopaki się lubią. Mimo wakacji wczoraj poszły do domku 4 psy, to chyba dobrze :) Quote
Szarotka Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Mam nadzieje, ze pojedziecie odwiedzic Polarka i dacie znac jak mu jest ??????????? Quote
Romka Posted July 27, 2010 Author Posted July 27, 2010 Szarotko pojedziemy same chcemy to wiedzieć!To była adopcja prosto ze schroniska,nie miałyśmy na nią wpływu.Sprawdzimy domek Polara. Quote
Recommended Posts