Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Romka napisał(a):
Byłam dziś w schronisku,kiedy wszystkie psiaki podchodziły do krat boksu,tylko jeden Polar cofnął się jak mnie zobaczył.Za mało się znamy!

Tak myślałam!Ale dziś zgodziłabym się z tezą Mamanabank,że on jednak niedowidzi i kiedy poczuje i zobaczy z bardzo bliska to wtedy cofa się.dziś ugryzł w bok Irysa.Irys spoko nic nie powiedział ale myślę,że zwyczajnie przestraszył się go jak na niego wpadł.Nie wyprowadzałyśmy go bo nieznany go jeszcze zbyt dobrze.Może w następną sobotę!

Posted

Polara juz nie ma w schronisku,pojechał wczoraj do domu.Razem z Polarem do tego samego domu pojechał Lupus.Psiaki będą mieszkały w kojcu,każdy bedzie miał swój kojec.ale obok siebie.Na wieczór będa wypuszczane na podwórko.Zamieszkały w dużym gospodarstwie po Kutnem,gdzie gospodarzowi odeszły w krótkim czasie 2 psy ze starości.Polar juz nie jest młody więc to nie uzytkowy charakter psiaków był najwazniejszy w wyborze strózów podwórka.Polar bardzo spodobał sie ludziom i chcieli mieć po prostu takiego psa.Kutno nie jest daleko więc pewnie tam pojedziemy i zobaczymy jak mieszkaja psiaki.Wszystkiego dobrego POlarku w nowym domu.