klaudiaaa Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Dzisiaj trafiła do mnie mała, wystraszona suczka. Wygląda jak ŻYWY SZKIELET. Miała zostać uśpiona, bo nie daje dobrych rokować. Według nich nie chciała jeść, co jest wielką bzdurą! :angryy:Owszem, suchego nie jada- może ma problemy z zębami. Tego jeszcze nie wiemy. Bardzo boi się ręki - kuli się. :shake::shake: Prosimy o wsparcie finansowe. Na szczepienia, lepsze jedzenie aby mała mogła przytyć i w razie czego na leczenie. WPŁATY: 20zł -Wiedźma(bazarek Martyny P.):loveu: 60zł -Wiedźma(bazarek):loveu: 10zł -Wiedźma(dopłata z bazarku):loveu: WYPŁATY: 52zł -wizyta u weterynarza 106zł -wizyta u weterynarza = -68zł!!!! Quote
malawaszka Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 ale widac, że ogonek już w ruchu :loveu: uratowaliście jej Życie! :Rose: Quote
klaudiaaa Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 BoUnTy napisał(a):To pies fundacyjny? Tak. Został wyciągnięty przez Panią Jankę po dogadaniu z Panią Anetą :-) Quote
Vannes Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Boziuuu... Naprawdę można się uczyć anatomii.. ;< Quote
JOMA Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 nie dość, że chudzinka to jeszcze takie maleństwo :shake:- "O" szansy w schronie Quote
protzlav Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 A imię sunieczka ma ??? Czas ją podtuczyć ... (D.) Quote
matahari81 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 witam. jejku coz za biedactwo. cale szczescie ze juz wyciagnięta. znalazlam sie na watku przypadkowo lecz zagladne jeszcze napewno. mam kilka propozycji imionek moze sie cos nada:) INKA ZUZIA MOLLY NELLY DIMA LENA SONIA TOSIA MEGI VIKI TILA ENI:) Quote
kuba123 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 mnie z tej listy pasuje INKA nie wiem jak Klaudii Quote
klaudiaaa Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 Bardzo ładnie reaguje na Miśka- nawet przychodzi na zawołanie! :-) Quote
klaudiaaa Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 Bardzo możliwe. Ale widać że w domu była: potrafi siadać, gdy widzi smycz to się cieszy. Bardzo mądra psinka. A teraz śpi pod kołderką :loveu: Quote
MartynaP Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 dużo propozycji imion :D zapraszamy do wyboru tu: http://www.dogomania.pl/threads/188674-Pomóż-żywemy-szkielecikowi...do-12.07.2010-g-22?p=14989761#post14989761 wsparcie potrzebne !! Quote
Guest _Kamila Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Oj strasznie biedna psinka! :-( Życzę szybkiego powrotu do normalnego wyglądu;) Quote
Glutofia Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 o mamo jaka malizna! Mnie też pasuje Inka :) Klaudio napisz coś coś na temat suńki, tyle na ile dała się poznać, damy ją na stronę fundacji Quote
klaudiaaa Posted July 6, 2010 Author Posted July 6, 2010 Glutofia napisał(a):o mamo jaka malizna! Mnie też pasuje Inka :) Klaudio napisz coś coś na temat suńki, tyle na ile dała się poznać, damy ją na stronę fundacji Jaka jest? Bardzo wystraszona. Boi się dużych psów. Ale dziś już jest lepiej. Sama przychodzi i prosi o głaskanie. Uwielbia wylegiwać się na kolankach a jeszcze bardziej na łóżku :eviltong:. Warczy na moje psy, ale przejdzie jej. Dupka lata jej ciągle. Nawet obszczekała dziś jedną panią :evil_lol: Chyba ma coś z pęcherzem- podsikuje. Nie jakieś duże ilości, raczej kropelkowo. Ma problemy z zębami lub coś ze szczenką, ma problemy z jedzeniem. Ale jutro jedziemy do pana doktora. Zobaczymy co dalej. Quote
protzlav Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 A więc witamy Misię w "Rodzinie" !!! U Klaudii będzie miała jak u Pana Boga za piecem :) (D.) Quote
Zofija Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Zadzwoniła do mnie Pani- szuka duzej suni do półtora roku. Nie wilkowatej bo pani umarł wilczur, którego kochała i nie chce psa podobnie wyglądającego. Sunia byłaby na ogrodzie i chodzi o to,zeby pilnowała, ale nie była agresywna. Pani ma jeszcze dwa pieski w tym jedną znajdę i 3 koty. Gdzie szukać takiego cuda???? Moze ktoś o takim wie???? Duża do 1,5 roku z podsierstkiem ( będzie mieszkałą w budzie), tolerancyjna na inne psy i koty, nieagresywna, ale stróżująca i nieufna do obcych............................... Pani mieskza w Jastrzębiu- ja mogę się zająć wizytą przed adoipcyjną. Czy ktoś wie o takiej suni???? Quote
protzlav Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 W katowickim schronisku albo w Fundacji na pewno by się taki piesek znalazł: www.katowice.schronisko.net oraz www.fundacjasosdlazwierzat.org Pozdrawiam (D.) Quote
Zofija Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 protzlav napisał(a):W katowickim schronisku albo w Fundacji na pewno by się taki piesek znalazł: www.katowice.schronisko.net oraz www.fundacjasosdlazwierzat.org Pozdrawiam (D.) dziękuję!!! Quote
matahari81 Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 hej daje linka z duzymi suczkami:) moze ktoras bedzie miala szczescie:) http://www.fauna.rsl.pl/podstrona.php?s=nasi_podopieczni&id_kat=1 Quote
matahari81 Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 http://www.fauna.rsl.pl/podstrona.php?s=nasi_podopieczni&id_kat=1&strona=4 na tej stronce jest sunia LUNA:) przesliczna:) Quote
matahari81 Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 http://www.e-zwierzak.pl/post/0,1,0,0,0,0,0,0,0,1/13104/ Quote
Wiedźma Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Zapraszam na bazarek dla chrześnicy: http://www.dogomania.pl/threads/188674-Pom%C3%B3%C5%BC-%C5%BCywemu-szkielecikowi...do-12.07.2010-g-22 Quote
Recommended Posts