Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj trafiła do mnie mała, wystraszona suczka. Wygląda jak ŻYWY SZKIELET. Miała zostać uśpiona, bo nie daje dobrych rokować. Według nich nie chciała jeść, co jest wielką bzdurą! :angryy:Owszem, suchego nie jada- może ma problemy z zębami. Tego jeszcze nie wiemy. Bardzo boi się ręki - kuli się. :shake::shake:
Prosimy o wsparcie finansowe. Na szczepienia, lepsze jedzenie aby mała mogła przytyć i w razie czego na leczenie.

WPŁATY:
20zł -Wiedźma(bazarek Martyny P.):loveu:
60zł -Wiedźma(bazarek):loveu:
10zł -Wiedźma(dopłata z bazarku):loveu:

WYPŁATY:
52zł -wizyta u weterynarza
106zł -wizyta u weterynarza

= -68zł!!!!

• Replies 91
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

witam. jejku coz za biedactwo. cale szczescie ze juz wyciagnięta. znalazlam sie na watku przypadkowo lecz zagladne jeszcze napewno. mam kilka propozycji imionek moze sie cos nada:)
INKA
ZUZIA
MOLLY
NELLY
DIMA
LENA
SONIA
TOSIA
MEGI
VIKI
TILA
ENI:)

Guest _Kamila
Posted

Oj strasznie biedna psinka! :-( Życzę szybkiego powrotu do normalnego wyglądu;)

Posted

Glutofia napisał(a):
o mamo jaka malizna! Mnie też pasuje Inka :)
Klaudio napisz coś coś na temat suńki, tyle na ile dała się poznać, damy ją na stronę fundacji

Jaka jest? Bardzo wystraszona. Boi się dużych psów.
Ale dziś już jest lepiej. Sama przychodzi i prosi o głaskanie. Uwielbia wylegiwać się na kolankach a jeszcze bardziej na łóżku :eviltong:. Warczy na moje psy, ale przejdzie jej. Dupka lata jej ciągle. Nawet obszczekała dziś jedną panią :evil_lol: Chyba ma coś z pęcherzem- podsikuje. Nie jakieś duże ilości, raczej kropelkowo. Ma problemy z zębami lub coś ze szczenką, ma problemy z jedzeniem. Ale jutro jedziemy do pana doktora. Zobaczymy co dalej.

Posted

Zadzwoniła do mnie Pani- szuka duzej suni do półtora roku. Nie wilkowatej bo pani umarł wilczur, którego kochała i nie chce psa podobnie wyglądającego. Sunia byłaby na ogrodzie i chodzi o to,zeby pilnowała, ale nie była agresywna. Pani ma jeszcze dwa pieski w tym jedną znajdę i 3 koty. Gdzie szukać takiego cuda???? Moze ktoś o takim wie???? Duża do 1,5 roku z podsierstkiem ( będzie mieszkałą w budzie), tolerancyjna na inne psy i koty, nieagresywna, ale stróżująca i nieufna do obcych............................... Pani mieskza w Jastrzębiu- ja mogę się zająć wizytą przed adoipcyjną. Czy ktoś wie o takiej suni????