paulinka13 Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 Heyka!! Prosze wszystkich, ktorzy wiedza cos na temat tego obozu o jakies info:):) lacznie z tym kto jedzie i z jakimi psiakami:cool3: :cool3: :cool3: ja bardzo chcialabym pojechac, ale nie wiem czy ja z beaglem sie nadaje...diabelek z niego:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: ale cuz...chcialabym sie dowiedziec wiecej...wiem ze info sa na stronce ( podam www.zpsemnawakacje.pl) ale czekam na Wasze opinie...slyszalam, ze podobno oboz swietny:p :p :p prosze piszcie:) zalezy mi na odpowiedzi..pozdrawiam cieplutko, papa;) ;) ;) Quote
Polna Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=23806 miałam jechac, ale nie jade ... Quote
kacpru Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 Polna to moze sie wybierzesz na ten oboz do Jozefowa?:lol: Bo opinie o Rynie juz znam,same negatywne niestety. Quote
Polna Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 ja jade na dwa obozy agility ;) jeden koło kotliny kłodzkiej, a drugi jeszcze nie wiem dokładnie gdzie (koło Radomia ;)) Quote
kacpru Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 a ten kolo kotliny klodzkiej to co to za oboz? masz jakies szczegolowe info? Quote
Polna Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=21919 :) Quote
talut Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 do Józefowa? a co to za obóz? Józefów to ja mam o rzut beretem :lol: (ten k/Otwocka ;)) Quote
madzior_ka Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 własnie co to za obóz w Józefowie? jakbyscie mieli jakies info o jakichkolwiek obozach to dajcie znac prosze:) chtnie bym sie wybrala ale na jakis fajny najlepiej zeby bylo i szkolnie i agility (moze byc samo agility, szkolic sobie moge sama) Quote
kacpru Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 to oboz w Jozefowie(jak dla mnie najlepsza oferta sposrod tych ktore dotychczas przegladala,fajnie byloby gdyby jeszcze jakis forumowicz jechal :) ja nie jestem jeszcze zdecydowana ) IV PRACOWITE WAKACJE Z PSEM- (14- 23.08.2006) OBÓZ DLA POCZĄTKUJĄCYCH. Zapraszamy wszystkich chętnych, którym nie bardzo wychodzi samodzielna praca z psami, czy też mają problemy ze swymi czworonogami, lub tych którzy dopiero zaczynają. Wszystkich którzy chcą pracować bez użycia siły fizycznej radzić sobie ze swoim psem. Pracujemy metodami pozytywnymi prezentując zbiór doświadczeń. Forma prowadzenia zajęć jest atrakcyjna i niekonwencjonalna. Zajęcia teoretyczne i praktyczne uatrakcyjniają wakacyjne szaleństwa, wspaniałe zarówno dla właściciela jak i psa. "Wakacyjne- wakacje”, na które serdecznie zapraszamy. Zapewniamy wykwalifikowanych instruktorów z wieloletnim doświadczeniem: ·Maria Kuncewicz– tropienie, praca metodami pozytywnymi. ·Agnieszka Orłowska– behawiorysta, (praca z klikerem). ·Paweł Życiński– behawiorysta, (praca z klikerem). ·Alina Bendiuk- treser , praca metodami pozytywnymi. ·Dorota Smurawa- instruktor dogoterapii, animator zajęć integracyjnych. ·Piotr Smurawa– instruktor , (praca z klikerem). ·Dariusz Anużkiewicz– turystyka niekonwencjonalna. ... Oraz niezwykłe wakacyjne przygody: ·Bitwa na wodę, podchody na bagnie, zjazdy na linach, spektakle teatralne, wieczór magii, jazda konna, zwiedzanie urokliwych zakątków Suwalszczyzny, pływanie dżonkami po jeziorach augustowskich, grzybobranie i co nam jeszcze do głowy wpadnie. ·Dzieci przyjeżdżające z rodzicami podczas naszych wakacji nie mają czasu na nudę. Zapewniamy im opiekę. ·W imprezach czynny udział biorą psy , nie ma miejsca na marudzenie. Wiek uczestników jest nieistotny. Niezwykła zabawa pochłania zarówno dzieci, osoby młodsze i starsze .Bilard czy tenis stołowy zapełnia wieczory. Zakwaterowanie: ·Mieszkamy w ośmioosobowych pokojach z łazienkami w niezwykle malowniczej miejscowości koło Suwałk- Józefowie. Wraz z nami w pokojach, ”urzędują- baraszkują” psy. Prośba organizacyjna: ·Prosimy uczestników obozu wcześniej powiadomić o „ trudnych dniach” u suczek. Koszt obozów wraz z wyżywieniem: ·(dogoterapeutycznego, dla zaawansowanych, dla początkujących) Uczestnika z psem wynosi: 1100zł (tysiąc sto zł.) ·Dziecka lub osoby towarzyszącej: 650 zł (sześćset pięćdziesiąt zł.) ·Obozu dla wolontariuszy: 700 zł (siedemset zł.) OPŁATA ·Przedpłata- 50 procent opłaty obozu należy wpłacić w terminie do 30 .06.2006 na konto: Nr rachunku: PKO BP 19102013320000170202515690 Alina Bendiuk ul. Piastowska 3B m 79 15-207 Białystok ·Pozostałe 50 procent kwoty opłacamy u organizatora na miejscu pobytu. DRUK ZGŁOSZENIA – Prosimy przesłać do organizatora Wszelkie pytania proszę kierować : Alina Bendiuk www.alpi.piasta.pl e- mail: [email protected] tel. (085) 7412 469 tel. kom. 503 957303 Quote
madzior_ka Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 a mnie odległosć... bo ja na południu mieszkam *niedaleko krakowa* in nie mam transportu a rozdzice nas (mnie i Denisa) samych pociągiem nie puszczą:( więc raczej odpada...:/ a zapowiada sie super!! i to klikerowi instruktorzy to juz w ogole extra! Quote
kacpru Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 madzior_ka ja mam jeszcze dalej i tez kombinuje z transportem :shake: Quote
paulinka13 Posted May 11, 2006 Author Posted May 11, 2006 wiecie...ja tez sie nie moge zdecydowac...z transportem raczej nie ma problemu...ale cena.. Ryn (czy tam Ryna nie wiem jak sie odmienia) 1399, tu 1100...kurcze szkoda... Quote
paulinka13 Posted May 11, 2006 Author Posted May 11, 2006 kacpru napisał(a):Polna to moze sie wybierzesz na ten oboz do Jozefowa?:lol: Bo opinie o Rynie juz znam,same negatywne niestety. no wlasnie czytam te opinie... slyszalam inne...ale to dobrze ze mam rozne opinie..dzieki:) Quote
Ania_Carmen Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 Polna napisał(a):ja jade na dwa obozy agility ;) jeden koło kotliny kłodzkiej, a drugi jeszcze nie wiem dokładnie gdzie (koło Radomia ;)) A masz jakieś informacje o tym obozie koło Radomia? Marzy mi się Józefów, ale to równo drugi koniec Polski :shake: Quote
madzior_ka Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 madzior_ka ja mam jeszcze dalej i tez kombinuje z transportem :shake: i co wykombinowałaś? a gdzie dokładne jest Józefów? Quote
talut Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 eee to jakiś inny Józefów :eviltong: koło Suwałk to nawet nie tak bardzo daleko, wydaje się fajny, ale odpadam ze wzgędu na agility z Cavano (chociaż jeszcze nie wiadomo na 100% terminu, ale będzie pod koniec sierpnia :() Quote
Recommended Posts