angineuuka Posted February 23, 2017 Posted February 23, 2017 8 minut temu, mar....ka napisał: gdzie robiłaś, też chcę- niekoniecznie różową (chociaż Gabi byłaby przeszczęśliwa) Wyglada jak z PikPika :D KynoArt tez fajne robi :) Quote
Aleksa. Posted February 23, 2017 Author Posted February 23, 2017 Bluzę dostałam w prezencie, jest z pik-pika :) Quote
Aleksa. Posted February 25, 2017 Author Posted February 25, 2017 Znowu mamy nowych sąsiadów, a raczej sąsiada, bo na razie tylko faceta widziałam. Ten dom często zmienia właścicieli...no to teraz dowalili, nie dość że koleś wydaje się dziwny, to ma uwaga..owczarka..ale będę miała jazdy z Dorą :D dzisiaj do domu wrócił nie chciała, jak go zobaczyła. Tamten non stop ujadał. Ciekawe, czy on jest w domu, czy gdzieś go zamyka, bo jak wróciłam po 21 do domu, to go nie było :P Mój czyścioszek <3 Quote
*Magda* Posted February 26, 2017 Posted February 26, 2017 Kurde, widać na zdjęciach, że to futro jest inne po kąpieli :) Efekt "na żywo" jest pewnie jeszcze bardziej widoczny :) Quote
Aleksa. Posted February 26, 2017 Author Posted February 26, 2017 Byłam teraz wyrzucić śmieci i Dora wyszła ze mną :D I w sumie dobrze. Znowu pojawił się owczarek u nowych sąsiadów, tym razem był na terenie, gdzie nos w nos z Dorą mógł się zobaczyć. Dora macha ogonem, a on przechodzi olewczo koło siatki, więc kamień z głowy :D nie będzie wojny między psami przez siatkę. Wiecie większość owczarków non stop szczeka-mam sąsiada z jakimś miksem i non stop ujada, nawet jak idą na spacer on ciągle szczeka. A tutaj jak on gryzł patyk, to Dora na niego szczeknęła i nie odszczekał się, więc jest gites :D Dziecko się z nim bawiło, więc jak to ja zagadałam :) Pies to Dżeki, ma rok. Wcześniej mieszkał w mieszkaniu, a teraz przez to, ze na podwórku mają takie bajoro i on jest cały czarny, to zamykają go w pomieszczeniu gospodarskim. Potem z tego co zrozumiałam mają mu wybudować kojec, czy budę, ale niby ma mieć wstęp do domu. Szkoda, że łazi w kolczatce. A i żeby potem i z nimi spiny nie było, uprzedziłam żeby nie dokarmiali Dory :)) Quote
*Magda* Posted February 26, 2017 Posted February 26, 2017 A to oni mieszkają tak gdzie kiedyś Ci co Dorę dokarmiali? To jak on ją olewa, to może Dora "polubi" owczarki :) Quote
Aleksa. Posted February 26, 2017 Author Posted February 26, 2017 Tak, dokładnie tam. Wiesz u Beaty jak mieszkała, to za siatką był owczarek i nie było tak źle. Problem pojawia się, jak siatki nie ma, lub pies też non stop agresywnie szczeka. Ona zrobiła się zaczepna i dominująca :/ Quote
łamAga Posted February 26, 2017 Posted February 26, 2017 Wiem że mam z banią co do czystości :P ale jak Ty to robisz ze legowisko masz takie czyste ?:P Fajnie ze macie psa za plotem , moze na spacerki bedziecie razem chodzic ;) Quote
Aleksa. Posted February 26, 2017 Author Posted February 26, 2017 6 minut temu, łamAga napisał: Wiem że mam z banią co do czystości :P ale jak Ty to robisz ze legowisko masz takie czyste ?:P Fajnie ze macie psa za plotem , moze na spacerki bedziecie razem chodzic ;) Czyste jest, bo je wyprałam kiedy Dora była u fryzjera. dodatkowo odkurzałam je dzisiaj :P Drugie, te nowe które ma kocyk w środku włożony jest całe w sierści. :P Ale powiem Ci, że z tego minki bardzo ładnie wszystko schodzi :) Nie będziemy chodzić razem ;p pisze ten post któryś raz, bo podczas pisania wszystko samo się usuwa...u was wszystko ok ? Quote
łamAga Posted February 26, 2017 Posted February 26, 2017 4 minuty temu, Aleksa. napisał: Czyste jest, bo je wyprałam kiedy Dora była u fryzjera. dodatkowo odkurzałam je dzisiaj :P Drugie, te nowe które ma kocyk w środku włożony jest całe w sierści. :P Ale powiem Ci, że z tego minki bardzo ładnie wszystko schodzi :) Nie będziemy chodzić razem ;p pisze ten post któryś raz, bo podczas pisania wszystko samo się usuwa...u was wszystko ok ? Kurcze to musze w minki zaunwestowac :D mi sie wymazuje jak wpisuje literke "ą" bo wtedy mi się zaznacza caly tekst i sie wymazuje :/ Quote
Aleksa. Posted February 26, 2017 Author Posted February 26, 2017 ejj, napisałam Ci że dzisiaj odkurzałam..a te foty nie z dzisiaj ups :D ale wtedy zapewne też odkurzyłam ;p Quote
łamAga Posted February 26, 2017 Posted February 26, 2017 Przed chwilą, Aleksa. napisał: ejj, napisałam Ci że dzisiaj odkurzałam..a te foty nie z dzisiaj ups :D ale wtedy zapewne też odkurzyłam ;p hahahahahahahahahahahahahahahahaha i co ?! zawsze masz tak czysto tylko sciemniasz :P Quote
Aleksa. Posted February 26, 2017 Author Posted February 26, 2017 Ale nie ściemniłam, że legowisko wyprane. Foty robione po kąpieli dory, ale w czwartek ;p i masz racje od czwartku chyba każdego dnia odkurzałam dywan w pokoju i legowisko, bo sierść po kąpieli nieźle leciała, a nie chciałam by babeczka cały podszerstek wyczesywała. A że miałam wolne i jestem chora...to odkurzałam :D no, czuję się już wytłumaczona :D Quote
łamAga Posted February 26, 2017 Posted February 26, 2017 1 minutę temu, Aleksa. napisał: Ale nie ściemniłam, że legowisko wyprane. Foty robione po kąpieli dory, ale w czwartek ;p i masz racje od czwartku chyba każdego dnia odkurzałam dywan w pokoju i legowisko, bo sierść po kąpieli nieźle leciała, a nie chciałam by babeczka cały podszerstek wyczesywała. A że miałam wolne i jestem chora...to odkurzałam :D no, czuję się już wytłumaczona :D No dobra , przyjmuje takie wyjaśnienia :P Quote
łamAga Posted February 26, 2017 Posted February 26, 2017 2 minuty temu, Aleksa. napisał: Ufff, co za szczęście :D ja sie juz boje jak u Nas bedzie wygladalo jak dojdzie kolejny zwierzak :P juz teraz nie ogarniam tych ktore mam :P Quote
Aleksa. Posted February 26, 2017 Author Posted February 26, 2017 no to czas nauczyć Fabiana obsługi odkurzacza :D Quote
łamAga Posted February 26, 2017 Posted February 26, 2017 3 minuty temu, Aleksa. napisał: no to czas nauczyć Fabiana obsługi odkurzacza :D wolała bym żeby tą umiejętność opanował jego tatuś :P było by super :P Quote
Aleksa. Posted February 26, 2017 Author Posted February 26, 2017 17 minut temu, łamAga napisał: wolała bym żeby tą umiejętność opanował jego tatuś :P było by super :P Jeśli tatuś jeszcze nie nabył....to już tylko na straty.. :( ;p Quote
*Magda* Posted February 27, 2017 Posted February 27, 2017 22 godziny temu, łamAga napisał: wolała bym żeby tą umiejętność opanował jego tatuś :P było by super :P Trochę już za późno chyba :P Ale zawsze możesz złożyć reklamację u teściowej Quote
Aleksa. Posted March 2, 2017 Author Posted March 2, 2017 Dnia 27.02.2017 o 20:26, *Magda* napisał: Trochę już za późno chyba :P Ale zawsze możesz złożyć reklamację u teściowej Pewnie i na reklamację za późno :D Quote
Aleksa. Posted March 7, 2017 Author Posted March 7, 2017 Nikt nie zagląda, ale przywitam się :P Quote
Aleksa. Posted March 7, 2017 Author Posted March 7, 2017 Nie mam co pisać. Chyba że wiadomość, że mama jest haha :D Quote
Recommended Posts