Aleksa. Posted July 11, 2016 Author Posted July 11, 2016 Wybrałyśmy się z koleżanką i psami-labradorką Sarą i Larą nad wodę, niedaleko mnie. Chciałam żeby pierwszy kontakt Lary z wodą był z pływającym psem...i dobrze zrobiłam, bo sama do wody głębiej by nie weszła. Lara chciała wejść głębiej, ale się bała..szczekała na Sarę żeby ta jej zabawkę zaaportowała. :P Lare miałam na szelkach i lince, ale po kilku razach, gdy Sara biegła dalej na głębszą wodę ta tak pociągnęła, że wyrwała mi linkę z ręki i podskokami poleciała..aż zorientowała się, że nie ma gruntu. Zaczęła nerwowo machać łapkami, coraz paniczniej aż w końcu była w miejscu i ledwo łeb jej wystawał.... zrzuciłam szybko aparat, plecak, saszetkę z telefonem i weszłam z koleżanką trochę do wody żeby ją przywołać, żeby choć bliżej podpłynęła..udało się i kawałek podpłynęła, a dalej ją podholowałam nad brzeg.. Zarówno my, jak i pies strasznie się zdenerwowałyśmy. Ania miała ze sobą kapok, bo brałyśmy pod uwagę założenia go Larze. Rozmiar pudelkowy, ale jakoś się udało. Lara mimo tej przygody weszła do wody ponownie, ale już nie tak głęboko. A teraz kilka foteczek Quote
*Magda* Posted July 11, 2016 Posted July 11, 2016 Lara chyba była zbyt pewna, że tak "poleciała" ;) Oby teraz się nie zraziła i chętnie pływała :) P.S. Ślicznie jej w tym kapoku :) Quote
Aleksa. Posted July 11, 2016 Author Posted July 11, 2016 4 minuty temu, *Magda* napisał: Lara chyba była zbyt pewna, że tak "poleciała" ;) Oby teraz się nie zraziła i chętnie pływała :) P.S. Ślicznie jej w tym kapoku :) Nie tyle pewna, co wkręcała się na Sare, bo ta aportowała zabawki..a ona chciała.. :p Quote
Ania :) Posted July 11, 2016 Posted July 11, 2016 No pięknie :D to chodźcie nad wodę z drugim psem pływającym to może w końcu odważy się wejść głębiej i jej się w końcu spodoba :)) Quote
łamAga Posted July 11, 2016 Posted July 11, 2016 Przygody nie zazdroszczę ale foty przepiekne <3 Quote
Aleksa. Posted July 12, 2016 Author Posted July 12, 2016 To jak tak się Wam podobają fotki, to macie więcej :p Kapok ma, a płynie jak ciota :P Quote
Aleksa. Posted July 12, 2016 Author Posted July 12, 2016 Śmiejecie się, że pływać nie umiem ? :p Quote
Aleksa. Posted July 12, 2016 Author Posted July 12, 2016 Jutro dam resztę, bo jeszcze mam haha :D Quote
Aleksa. Posted July 12, 2016 Author Posted July 12, 2016 Teraz, *Magda* napisał: Dawaj dziś :P Będziesz wtedy spała, to co za różnica. Ja jeszcze w pracy :P Quote
łamAga Posted July 12, 2016 Posted July 12, 2016 Cudne te fotki <3 i takie piękne są na nich kolory lata <3 Quote
Aleksa. Posted July 12, 2016 Author Posted July 12, 2016 LLara oczywiście czeka aż jej Sara zaaportuje :p Quote
Aleksa. Posted July 12, 2016 Author Posted July 12, 2016 Nawet w kapoku płynie jak ostatnia sierota :D Quote
Aleksa. Posted July 13, 2016 Author Posted July 13, 2016 2 godziny temu, Paulina94 napisał: Super zdjęcia :) Dzięki :P Magda, tak chciałaś foty, Gdzie jesteś ? :P Quote
Recommended Posts