Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
22 minut temu, Aleksa. napisał:

A Twoje psy same z siebie tam wchodziły ? Czy jakoś zachęcałaś ?Zastanawiam się, jak Rudasa przekonać :P  Bo Dora to panikara

Wtedy miały pierwszy raz kontakt z basenem więc podchodzily ale wejść nie chciały za bardzo. To ja weszłam z ulubioną piłką , zachecalam no i jak juz raz weszły to się przekonaly. Brando i wskakiwal , nurkowal , kopał :p w tym roku bez problemu - bardzo się ucieszyly z prywatnego baseniku :p  pomogło też wrzucanie piłki bo wtedy były zmuszone wejść uratować piłeczkę :) 

Posted
O 6.06.2016 o 11:34, *Magda* napisał:

Ale teraz na dogo łatwo się wrzuca foty, to po co kopiować z fb :P

O 6.06.2016 o 11:35, Ania :) napisał:

Ja z reguły zrzucam sobie na tel a później z komórki dodaję :p 

Z komórki jak chcę wrzucić, to często mi błąd wyskakuje :P na kompie też, jakby za duże foty były :D a z fb szybciej :D

Posted

Powiem Wam, że 'dopiero' kupowałam bilety..termin wyjazdu, który wtedy był za 6 miesięcy wydawał mi się nieskończonością. A wiecie jak to jest, jak się człowiek na coś nakręci. Kupiłam bilety i żyłam tylko tym wyjazdem, jakby moje życie obecne się nie toczyło :D Zamęczałam Magde ciągłymi wiadomościami, że jak to będzie, a tamto...i tak dalej. Dziwie się, że jeszcze mnie nie pogoniła :D Ale tak to chyba jest, jak się człowiek na coś nakręci. Potem chwilowo mi przeszło, a teraz nagle zostało równe 3 tygodnie do wyjazdu. clap.gif

Wszystkie zajęcia teoretyczne i praktyczne na ten moment zakończyłam. Wczoraj miałam ostatni egzamin, zaliczony na 3, ale ważne że do przodu! Zostało mi teraz sporo praktyk wakacyjnych..miało być tak łatwo wszystko załatwione, bo z koleżanką po znajomości szpital miałyśmy załatwiony, a teraz wychodzą różne problemy i jeżdżę ciągle szpital-uczelnia, uczelnia-szpital i nic nie wiem co dalej. uhh chytry.gif

Do szpitala podjeżdżam komunikacją miejską, bo tam ciężko z parkowaniem..czy ja zawsze muszę mieć przygody w komunikacji ?!gwizdze.gif

Nic tylko napisać mi na czole  'oblechomagnes' clap.gif ( słyszałam to w jednym z seriali zresztą całkiem fajny no i idealnie pasuje do mnie !) 

Kiedyś Wam pisał, jak jakiś pedofil się mnie przyczepił w komunikacji....to dzisiaj jakiś typek zaczął mnie szkicować! nosz kurna, co ze mną nie tak ?

Posted
2 godziny temu, Aleksa. napisał:

Powiem Wam, że 'dopiero' kupowałam bilety..termin wyjazdu, który wtedy był za 6 miesięcy wydawał mi się nieskończonością. A wiecie jak to jest, jak się człowiek na coś nakręci. Kupiłam bilety i żyłam tylko tym wyjazdem, jakby moje życie obecne się nie toczyło :D Zamęczałam Magde ciągłymi wiadomościami, że jak to będzie, a tamto...i tak dalej. Dziwie się, że jeszcze mnie nie pogoniła :D Ale tak to chyba jest, jak się człowiek na coś nakręci. Potem chwilowo mi przeszło, a teraz nagle zostało równe 3 tygodnie do wyjazdu. clap.gif

Kiedyś Wam pisał, jak jakiś pedofil się mnie przyczepił w komunikacji....to dzisiaj jakiś typek zaczął mnie szkicować! nosz kurna, co ze mną nie tak ?

To co, odliczamy? 21 :)

Ładna jesteś, to masz powodzenie ;)

Posted

Z tą uroda to się do konca zgodzic nie moge, ale dziekuje :)

Wiecie..ten mlody chlopak to spoko..jednak stary pedofil to niemile wspomnienie. Potem balam sie wieczorami komunikacja jezdzic

Posted

Nie bądź wobec siebie taka surowa ;)

Pamiętam jak miałam jakieś 13-14lat i szłyśmy z koleżankami (w sumie 5 dziewczyn) koło rzeki na spacer. Podjechał koło nas koleś na motorku, rozpiął spodnie i se trzepie. My w pierwszym momencie szok! Jedna koleżanka jednak zachowała zimną krew i z tekstem do kolesia "Wróć, jak będziesz miał większego!" Koleś się zmieszał, zapiął gacie i odjechał :D

• Upvote 1
Posted

w naszych czasach Madziu też było masę zboczeńców, tylko nie było to tak nagłaśniane. Pamiętam jak stałam w delikatesach w Jeleniej i facet w kolejce się obnażał (teraz pewnie zaraz byłby krzyk, policja- wtedy po prostu ludzie się odsuwali)

Posted

Majoka- nie przyglądałam mu się jakoś, ale ogólnie lepiej młody niż taki staruch xd

Magda- nie jestem surowa :P

To miałyście przygody :P

Posted
1 minutę temu, majoka napisał:

myślałam, iz może się jakoś poznaliście (romantycznie tak jakoś)

Może się jeszcze poznają i Ola przyleci w duecie do mnie :)

Posted

Zapomniałam o czymś :P

20!