Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

o kurcze, ale Theoś narobił sobie.. :(

No tak, ale też całkiem innego jak dziecko sie uderzy przy mamie,a przy niani :D

A wiesz ile razy odbieram go z guzem od niani?!

Nie mam do niej pretensji, bo Theodor nie jest dzieckiem spokojnym :D

I wiem, że sam jest sobie winny, jak nabije sobie guza ;)

Madzia jest twarda a ja miętka :P

Spokojnie, też wkrótce będziesz twarda ;)

Posted

Przycielam prawa dłoń, jak chciałam otworzyć drzwi od strychu... i zle zlapalam i schody się przytrzasnely na dłoń jestem tak zdolna jak Ty Aga ;)

Posted

nie ma złamania, tylko stłuczone..

Trafiłam na jakiegoś dupka, który mi nawet nie usztywnil tego palca, ani nie przepisał żadnej maści nic.. tylko do.wesela się Zagoi.. sama kupiłam tabletki altacetu i zrobię okład na noc

Posted

hej ;) dzisiaj lepiej. Pomógł okład z altacetu..opuchnięcie zeszło i boli już o wiele mniej.. o dziwo nie boli mnie dłon a przedramię  strasznie ..

Angi, ja nie byłam pewna czy to tylko stłuczenie.. wyciągajac reke ze schodów była fioloetowa i szybko spuchła..potem palec który był przyciśniety tak spuchł, ze zgiąć nie mogłam

Guest TyŚka
Posted

Pojechałabym drugi raz... do drugiego lekarza mimo wszystko...

Posted

Ale na tym zdjęciu rentgenowskim nie widać złamania :) a ręką na drugi dzień ruszałam już, bo pomógł okład z altacetu :) w sumie zostały mi tylko otraci na ręku, bo bolu praktycznie nie ma