łamAga Posted March 25, 2015 Posted March 25, 2015 Wcale że nie :P a ile Marcelek ma ? wiem ze malutko ale zapomniałam ile to miesiecy było ;) Quote
Aleksa. Posted March 25, 2015 Author Posted March 25, 2015 Wcale że nie :P a ile Marcelek ma ? wiem ze malutko ale zapomniałam ile to miesiecy było ;) obecnie jakoś 5,5 miesiaca ;p Quote
łamAga Posted March 25, 2015 Posted March 25, 2015 maleństwo <3 i sama z nim będziesz już jutro ? Quote
Aleksa. Posted March 25, 2015 Author Posted March 25, 2015 maleństwo <3 i sama z nim będziesz już jutro ? Nie, z p. Aga :P pokaże mi co i jak :D Quote
Aleksa. Posted March 25, 2015 Author Posted March 25, 2015 Pieluszki kupki mleko i te sprawy :D To raczej chodzi własnie o przygotowanie mleka, bo też jest uczulony, wiec jakieś inne pije.. moze już ma wprowadzone deserki nie wiem :D dowiem się :D Quote
łamAga Posted March 25, 2015 Posted March 25, 2015 Jak ma 5,5 miesiąca to powinien juz jesc zupki i deserki ;) Quote
Pusiakowa Posted March 26, 2015 Posted March 26, 2015 Witam, witam trochę nadrobiłam :) słodki maluch :D Quote
Guest TyŚka Posted March 26, 2015 Posted March 26, 2015 Cześć :) Dzisiaj u Ciebie pewnie Marcelkowo :D a nie psio :D Quote
Aleksa. Posted March 27, 2015 Author Posted March 27, 2015 Wczoraj z Marcelem było ok. Właściwe byłam z jego mama, więc luzik. Natomiast dzisiaj jestem sama.. ;) troszkę marudzil, bo wczoraj kupki nie zrobił i brzuszek go bolał, ale już po wszystkim. Byliśmy rano na spacerku, bo było 20 st w słońcu, wiec zdrzemnal się 30 min. Teraz też usnal.;) położyłam go do łóżeczka. No i wstanie i dopiero na wieczór pójdzie spać :) Taaak i tutaj post dziecięcy :D Quote
łamAga Posted March 27, 2015 Posted March 27, 2015 Hhahahaha musimy zmienić nazwe tego forum :D super że sie nie zraziłas po pierwszym dniu :D Quote
Aleksa. Posted March 28, 2015 Author Posted March 28, 2015 Musze wstać i znowu jechać z Dora do weta.. od poniedziałku ma antybiotyk, ale pogorszyło się strasznie :( Quote
marta1624 Posted March 29, 2015 Posted March 29, 2015 A co jej sie dzieje ? :/ Dołączam się do pytania... Quote
Aleksa. Posted March 29, 2015 Author Posted March 29, 2015 W poniedziałek po zajęciach wracam do domu, a Dora znowu ma całe oko sklejone ropą..:( przemyłam jej, zjadłam obiad, bo byłam meeega głodna i dopiero pojechałam do weta. Oczywiście stałam z 1,5-2h w kolejce.. Poprzednio uszkodzone miała lewe oko, teraz prawe.. wetka zrobiła test na uszkodzenie rogówki, ale wyszło wszystko ok, natomiast ciężko było go zrobić, tak miała sucho w oczku. Wetka więc zrobiła test na wilgotność w oku... i w tym chorym i zdrowym wyszło bardzo słabo :( Pani podejrzewa u Dory zespół suchego oka (po kuracji powtarzamy test) Dostała antybiotyk do chorego oka i mam jej podawać krople (sztuczne łzy) do jednego i drugiego żeby nawilżać. Nie wiadomo, czy się ukłuła, czy podczas szaleństw z Lara, czy ten zespół suchego oka, że najmniejszy pyłek, piasek powoduje rope Od razu wracając do domu pojechałyśmy do apteki, więc antybiotyk przyjmowała natychmiast.. wracam w piątek z pracy a ona ma prawie zamknięte oko, spuchnięte i nachodziło jej takie krwiste czerwone cos.. jako że było za późno do weta.. jechałam wczoraj rano.. Znowu test na rogówkę.. płyn nie wyleciał nosem, a powinien...zapchane kanaliki.. te krwiste czerwone okazało się być wylewem :( Pani zajrzała w uszy dorce, a tam zaczerwienione i na kolejnej wizycie znowu patrzymy, czy to nie zapaleniee się robi.. :( ona tak się stresuje wetem, ze zrobiła w gabinecie kupe......... no i kołnierz ma Quote
marta1624 Posted March 30, 2015 Posted March 30, 2015 Biedactwo :( Oby szybko przeszło ;) I hej :) Quote
Recommended Posts