łamAga Posted March 1, 2015 Posted March 1, 2015 Dzisiaj tylko widzialaś a jutro bedziesz z nimi obiad jadła :D fanie tak widzieć jakieś "gwiazdy" ja co jedynie w parku spotykam z psem dwóch z zespołu Big Cyc i czasami stoje w inter w kolejce do kasy za takim kolesiem młodym co starował w muzycznym programie i zajał 2gie miejsce , taki niski , ale nie pamietam programu i nie pamietam jak sie nazywa haha wiem ze w tym programie mieszkali w takim pietrowym domu wszyscy uczestnicy razem ;) Quote
Aleksa. Posted March 1, 2015 Author Posted March 1, 2015 Nie śmiej się :D miałam stresa idąc z nimi na obiad :D to planujesz być na tej wystawce ? :D Quote
angineuuka Posted March 1, 2015 Posted March 1, 2015 Ale ogarnijcie czy będziecie w tym samym dniu, bo wątpię że grupa II i III będzie razem :p Quote
łamAga Posted March 1, 2015 Posted March 1, 2015 Nie dziwie sie sama bym miała stresa ;) Sebastian swierdził że sędzina jest obiecująca to możemy się zastanowic nad tą wystawą :D Angi to jest krajówka ;) Quote
Aleksa. Posted March 1, 2015 Author Posted March 1, 2015 Ale Lara nie byłaby wystawiana :P nawet nie wiem, czy udałoby i się ją wziąć :) Quote
łamAga Posted March 1, 2015 Posted March 1, 2015 Ale Lara nie byłaby wystawiana :P nawet nie wiem, czy udałoby i się ją wziąć :) Teoretycznie dało by się ale praktycznie różnie to bywa , ale ze szczeniakiem nie powinni raczej robić problemów żeby wpuścić ;) Quote
Aleksa. Posted March 1, 2015 Author Posted March 1, 2015 Teoretycznie dało by się ale praktycznie różnie to bywa , ale ze szczeniakiem nie powinni raczej robić problemów żeby wpuścić ;) Bardziej miałam na myśli, czy bym mogła ją zabrać im na 1-2 dni :P socjal by miała :P Quote
angineuuka Posted March 1, 2015 Posted March 1, 2015 Na krajowke powinni ją wpuścić, tylko weź książeczkę ze sszczepieniem ważnym ;) Quote
łamAga Posted March 1, 2015 Posted March 1, 2015 Na pewni by się zgodzili :D a socjal rewelacyjny by miała ;) Quote
Aleksa. Posted March 2, 2015 Author Posted March 2, 2015 Zapomniałam, że Beata filmik zrobiła :P https://www.youtube.com/watch?v=AWKjjZuYtBw Quote
vege* Posted March 2, 2015 Posted March 2, 2015 To jak miła i kulturalna to super :D Vege 30 km to bliziutko :D musisz tam być :D Jeśli będzie miał mnie kto zawieźć to przyjadę :D Bo autobusy do NDM chyba ode mnie nie chodzą, albo chodzą tylko 2 w ciągu dnia -.- Dzisiaj tylko widzialaś a jutro bedziesz z nimi obiad jadła :D fanie tak widzieć jakieś "gwiazdy" ja co jedynie w parku spotykam z psem dwóch z zespołu Big Cyc i czasami stoje w inter w kolejce do kasy za takim kolesiem młodym co starował w muzycznym programie i zajał 2gie miejsce , taki niski , ale nie pamietam programu i nie pamietam jak sie nazywa haha wiem ze w tym programie mieszkali w takim pietrowym domu wszyscy uczestnicy razem ;) Aga mistrzu hahaha! :D Ja w Wawie często widzę jakieś osoby, ostatnio widziałam Kuleszę w Galerii Mokotów, powiem tylko, że jak na swoje 43 lata to wygląda strasznie staro :P Rusin nie lubię, jest cholernie niesympatyczna i mnie drażni swoją gadką <_< Quote
Aleksa. Posted March 2, 2015 Author Posted March 2, 2015 Ja tam innych nie oceniam, bo nie wiem jacy są poza TV :P A dzisiaj tak się ucieszyłam, że wracam prosto po zajęciach do domu..do tego angielski udało się przełożyć na 8, więc byłam w domu po 14.. miałam tyle zrobić i nauczyć się na srode, czwartek bo jutro już wracam ok.22 Wyszło tak, że dopiero skończyłam sprzątać.. :( jak żyć ? :( ;) Quote
Aleksa. Posted March 2, 2015 Author Posted March 2, 2015 Zanim zjadłam obiad, psa przejrzałam z kleszczy, to była gdzieś 17 ;) a ogarniałam jedynie swój pokój, łazienkę,przedpokój.. ;) no ale niestety to troche zajmuje Quote
łamAga Posted March 2, 2015 Posted March 2, 2015 Vege ja mam skleroze jak mało kto :D Ola ale masz przechlapane , ale sama dzisiaj do poludnia ogarniałam dom :/ Quote
vege* Posted March 2, 2015 Posted March 2, 2015 Ja dziś byłam na uczelni teoretycznie od 10, pojawiłam się o 11, wróciłam o 17. Jutro jestem na nogach od 7 i wracam o 21 :/ Quote
Aleksa. Posted March 2, 2015 Author Posted March 2, 2015 Vege, ja ostatnio jak wstawałam 5,30 to wracałam po 21 :P ale da się :D Szkoda tylko Dorciakowej, ale ona przesypia, jak zawsze :D tylu osób mi mówi, że powinnam wziąć już tego drugiego psa,a jak widać ja nie mam czasu na dwa.. :( pieniędzy tym bardziej :P Quote
vege* Posted March 3, 2015 Posted March 3, 2015 Vege, ja ostatnio jak wstawałam 5,30 to wracałam po 21 :P ale da się :D Ja wstawałam cały pierwszy rok o 4.30, teraz mam luzy i mogę pospać aż do 7 xD Quote
Aleksa. Posted March 7, 2015 Author Posted March 7, 2015 Siemaa :D Żyjemy jakoś :P odkąd znowu pracuje mam mniej czasu na neta. Szkoła, praca, praktyki :D Ale w pracy fajnie :D po dzisiejszym dniu mam zakwasy :D byłam z Marysią w sali zabaw..zjeżdżalnie, wspinaczki.. a co to za zabawa bez cioci Oli?! także no zakwasy mam, dupa boli, ale jak fajnie czas mija :D i mamy słodkie foto :D hahaha Quote
łamAga Posted March 7, 2015 Posted March 7, 2015 kurcze ale fajnie , ja tez chce juz chodzic na takie "zabawy" :D poka foto :D Quote
Recommended Posts