Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj tylko widzialaś a jutro bedziesz z nimi obiad jadła :D

fanie tak widzieć jakieś "gwiazdy" ja co jedynie w parku spotykam z psem dwóch z zespołu Big Cyc i czasami stoje w inter w kolejce do kasy za takim kolesiem młodym co starował w muzycznym programie i zajał 2gie miejsce , taki niski , ale nie pamietam programu i nie pamietam jak sie nazywa haha wiem ze w tym programie mieszkali w takim pietrowym domu wszyscy uczestnicy razem ;)

Posted

Nie dziwie sie sama bym miała stresa ;)

Sebastian swierdził że sędzina jest obiecująca to możemy się zastanowic nad tą wystawą :D

Angi to jest krajówka ;)

Posted

Ale Lara nie byłaby wystawiana :P nawet nie wiem, czy udałoby i się ją wziąć :)

Teoretycznie dało by się ale praktycznie różnie to bywa , ale ze szczeniakiem nie powinni raczej robić problemów żeby wpuścić ;)

Posted

Teoretycznie dało by się ale praktycznie różnie to bywa , ale ze szczeniakiem nie powinni raczej robić problemów żeby wpuścić ;)

Bardziej miałam na myśli, czy bym mogła ją zabrać im na 1-2 dni :P socjal by miała :P 

Posted

To jak miła i kulturalna to super :D

Vege 30 km to bliziutko :D musisz tam być :D

Jeśli będzie miał mnie kto zawieźć to przyjadę :D Bo autobusy do NDM chyba ode mnie nie chodzą, albo chodzą tylko 2 w ciągu dnia -.-  

Dzisiaj tylko widzialaś a jutro bedziesz z nimi obiad jadła :D

fanie tak widzieć jakieś "gwiazdy" ja co jedynie w parku spotykam z psem dwóch z zespołu Big Cyc i czasami stoje w inter w kolejce do kasy za takim kolesiem młodym co starował w muzycznym programie i zajał 2gie miejsce , taki niski , ale nie pamietam programu i nie pamietam jak sie nazywa haha wiem ze w tym programie mieszkali w takim pietrowym domu wszyscy uczestnicy razem ;)

Aga mistrzu hahaha! :D

Ja w Wawie często widzę jakieś osoby, ostatnio widziałam Kuleszę w Galerii Mokotów, powiem tylko, że jak na swoje 43 lata to wygląda strasznie staro :P

Rusin nie lubię, jest cholernie niesympatyczna i mnie drażni swoją gadką     <_<

Posted

Ja tam innych nie oceniam, bo nie wiem jacy są poza TV :P 

A dzisiaj tak się ucieszyłam, że wracam prosto po zajęciach do domu..do tego angielski udało się przełożyć na 8, więc byłam w domu po 14.. miałam tyle zrobić i nauczyć się na srode, czwartek bo jutro już wracam ok.22 Wyszło tak, że dopiero skończyłam sprzątać.. :( jak żyć ? :( ;)

Posted

Zanim zjadłam obiad, psa przejrzałam z kleszczy, to była gdzieś 17 ;) a ogarniałam jedynie swój pokój, łazienkę,przedpokój.. ;) no ale niestety to troche zajmuje 

Posted

Vege, ja ostatnio jak wstawałam 5,30 to wracałam po 21 :P ale da się :D

Szkoda tylko Dorciakowej, ale ona przesypia, jak zawsze :D

tylu osób mi mówi, że powinnam wziąć już tego drugiego psa,a jak widać ja nie mam czasu na dwa.. :( pieniędzy tym bardziej :P 

Posted

Vege, ja ostatnio jak wstawałam 5,30 to wracałam po 21 :P ale da się :D

Ja wstawałam cały pierwszy rok o 4.30, teraz mam luzy i mogę pospać aż do 7 xD

Posted

Siemaa :D Żyjemy jakoś :P 

odkąd znowu pracuje mam mniej czasu na neta. Szkoła, praca, praktyki :D 

Ale w pracy fajnie :D po dzisiejszym dniu mam zakwasy :D byłam z Marysią w sali zabaw..zjeżdżalnie, wspinaczki.. a co to za zabawa bez cioci Oli?! także no zakwasy mam, dupa boli, ale jak fajnie czas mija :D

i mamy słodkie foto :D hahaha