Aleksa. Posted February 27, 2015 Author Posted February 27, 2015 dziewczyny, chetnie sie z wami spotkam, ale w innej okolicznosci :D Quote
łamAga Posted February 27, 2015 Posted February 27, 2015 w innych okolicznosciach pewnie nie bedzie okazji , wystawy to najlepszy sposób na spotkania ;) Quote
angineuuka Posted February 27, 2015 Posted February 27, 2015 Potwierdzam ;) i na zawarcie nowych znajomości :) Quote
łamAga Posted February 27, 2015 Posted February 27, 2015 dokładnie ;) gdyby nie wystawy pewnie nigdy nie poznała bym osobiscie Magdy ;) Quote
Aleksa. Posted February 28, 2015 Author Posted February 28, 2015 Podobno ma być w Nowym Dworze Mazowieckim, bedziecie ? Quote
łamAga Posted February 28, 2015 Posted February 28, 2015 Podobno ma być w Nowym Dworze Mazowieckim, bedziecie ? My mamy tam za daleko :/ ale bysmy mogli sie poswiecic gdybys Ty była ;) a kiedy jest ta wystawa ? Quote
Aleksa. Posted February 28, 2015 Author Posted February 28, 2015 My mamy tam za daleko :/ ale bysmy mogli sie poswiecic gdybys Ty była ;) a kiedy jest ta wystawa ? Serio ?! :D to przyjadę! żeby poznać Fabianka i Ciebie zawsze! :D szczerze, nie wiem :p gdzie to się sprawdza ? znalazłam jakieś info o 11-12 kwietnia Quote
Aleksa. Posted February 28, 2015 Author Posted February 28, 2015 Przyszłam się pożalić :( Wracam z pracy, podjeżdżam pod dom godz. ok 21 i dzwoni tek... dzwoni znajoma, że z kimś tam jest i że mam przyjeżdżać do pizzerii...no spoko, chciała szybko wziac Dore na siku i jechać.. tak się spieszyłam, że otwierając drzwi telefon upadł na beton.. tym razem szkiełko pękło :( i jeszcze dora niespodzianke w domu zostawila... Quote
marta1624 Posted March 1, 2015 Posted March 1, 2015 Ojej, nieciekawie z telefonem :( Bo Dorciakowa niespodzianka to chociaż szybka do naprawienia, i tania :) Quote
angineuuka Posted March 1, 2015 Posted March 1, 2015 Właśnie widzę P.Agnieszke w TVN... ...rozmowa na temat dzieci :P Quote
Aleksa. Posted March 1, 2015 Author Posted March 1, 2015 Ojej, nieciekawie z telefonem :( Bo Dorciakowa niespodzianka to chociaż szybka do naprawienia, i tania :) taa ale śmierdząca :D tzn telefon działa, ale taka wielka krecha.. jeszcze nigdy żadnego tel nie zniszczyłam i tu pech Właśnie widzę P.Agnieszke w TVN... ...rozmowa na temat dzieci :P Wiem wiem, wczoraj narzekała, że do pracy musi iść :P ja natomiast idę dzisiaj z Marią tu http://formykolory.pl/:p Quote
Aleksa. Posted March 1, 2015 Author Posted March 1, 2015 Będziesz malować jajeczka? :lol: Niee, chyba robić mydełka i świeczki haha :D zobaczymy :D Quote
Aleksa. Posted March 1, 2015 Author Posted March 1, 2015 Jak tak, to zrobię jakiś ładny zapaszek :) :D Quote
łamAga Posted March 1, 2015 Posted March 1, 2015 A wiecie coś na temat sędziny Viva Maria Soleckyj-Szpunar bo Ona bedzie w NDM oceniała tybetany ;) Quote
vege* Posted March 1, 2015 Posted March 1, 2015 Serio ?! :D to przyjadę! żeby poznać Fabianka i Ciebie zawsze! :D szczerze, nie wiem :P gdzie to się sprawdza ? znalazłam jakieś info o 11-12 kwietnia Ej to może też się zjawię, do NDM mam zaledwie 30 km :D Quote
Aleksa. Posted March 1, 2015 Author Posted March 1, 2015 Ja mam z 45 km :P hmm, niedawno do domu wróciłam, a rzeczy na jutrzejsze zajęcia nieruszone UPSsss... Całkiem fajnie było z Marią. :P Zrobiłyśmy świeczki o zapachu jabłka z cynamonem, mydełko, pomalowałyśmy talerzyk- za kilka dni bedzie do odbioru ;p Potem wszyscy pojechaliśmy na obiad do restauracji ;) trochę miałam obawy, ale nie było źle. :D dobrze, że założyłam dzisiaj sukienkę :D W restauracji widziałam Kinge Ruisin-jak nie pomyliłam :D Sokołowską :p a tam gdzie byłam z Marią był na chwile Adam Fidusewicz Quote
łamAga Posted March 1, 2015 Posted March 1, 2015 To jak miła i kulturalna to super :D Vege 30 km to bliziutko :D musisz tam być :D Quote
angineuuka Posted March 1, 2015 Posted March 1, 2015 Sokolowska, w sensie ta z Na dobre? Nie kojarzę, pana F tez nie Quote
łamAga Posted March 1, 2015 Posted March 1, 2015 światowa osoba sie z Ciebie robi , musze Cie poznac i autograf wziąć bo pozniej sie nie dopcham :D Quote
Aleksa. Posted March 1, 2015 Author Posted March 1, 2015 Sokołowska z top model ;p Tylko widziałam, a nie gadałam :D Aga, spokojnie :D Pan F z na wspólnej :D Quote
Recommended Posts