łamAga Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 Nie wiem czy znacie ;) Nie tylko, ale głównie. Jednak przeraża mnie wizja oddania tak małego dziecka do żłobka ;) Agnieszka R. :P Mnie przeraża i oddanie tak małego dziecka w obce ręce , chociaż tutaj to nie tak całkiem obce bo pracuje tam moja koleżanka , bardzo dobra osoba , to ta koleżanka która starała sie o dziecko 12 lat ;) i przerażają mnie też te choroby , po tym pobycie w szpitalu na prawde jestem przerażona nawet jak młody kichnie , ten szpital to totalna patologia ;( Dla sprostowania Agnieszka R to nie ja :D :P Quote
*Magda* Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 Radwanska nie ma dziecka :P Nie wiem, w macice jej nie zaglądam :P Quote
*Magda* Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 Rylik? Poważnie? Uważaj, żebyć w zęby nie zarobiła :D Żartuję oczywiście :) Quote
Aleksa. Posted February 4, 2015 Author Posted February 4, 2015 Pani Agnieszka jest bardzo bardzo super sympatyczną osobą :D pisze poważnie :P Quote
*Magda* Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 Pani Agnieszka jest bardzo bardzo super sympatyczną osobą :D pisze poważnie :P A ja Ci wieżę :) Sport mnie nie rajcuje, ale wiem co trenowała ;) I ogólnie w wywiadach widać, że kobieta stoi twardo na nogach :) Quote
łamAga Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 wow , no to duża odpowiedzialnośc na Tobie ciąży :) Quote
Aleksa. Posted February 4, 2015 Author Posted February 4, 2015 Ja jak tam byłam to tak mi coś w głowie świeciło, że skądś ją kojarzę. Dopiero w google wpisałam :D on wie wszystko :D mama mi mówi, że kiedyś jej paznokcie robila :P Czemu Aga? :P Quote
łamAga Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 No wiesz , osoba publiczna , paparazzi i te sprawy :P Quote
marta1624 Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 O, Agnieszka Rylik... Dobrych kilka lat temu ją "molestowałam" o autograf z całą klasą :D Quote
łamAga Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 To ja zacofana jestem bo dopiero teraz na fb sprawdzałam kto to ;) Quote
angineuuka Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 Tez musiałam sprawdzić bo twarz mi z głowy wyleciała i nie wiedziałam o kogo chodzi :P Quote
marta1624 Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 Aga wcale się nie dziwię :D Tabalugi tyż nie znasz :p Quote
łamAga Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 chyba musze nadrobić co nieco bo czuje sie tutaj jak neandertalczyk :D Quote
Aleksa. Posted February 4, 2015 Author Posted February 4, 2015 No wiesz , osoba publiczna , paparazzi i te sprawy e tam, na razie jest okej :D O, Agnieszka Rylik... Dobrych kilka lat temu ją "molestowałam" o autograf z całą klasą i co, dała ? :D To ja zacofana jestem bo dopiero teraz na fb sprawdzałam kto to spoko, ja też tak mam :D też nie wiedziałam kto to, tylko twarz kojarzyłam xd Tez musiałam sprawdzić bo twarz mi z głowy wyleciała i nie wiedziałam o kogo chodzi ;p Aga wcale się nie dziwię Tabalugi tyż nie znasz jak można nie znać Tabalugi?! :D mamy gościa do niedzieli, chcecie zobaczyć jakiego ? :D Quote
Aleksa. Posted February 4, 2015 Author Posted February 4, 2015 A ja wiem jakiegooo Ty to jak zawsze :D Quote
Aleksa. Posted February 5, 2015 Author Posted February 5, 2015 Dała :D Jakiego masz gościa? to dobrze :D możecie mi jako fani zazdrościc takiej pracy haha :D W końcu na hoteliku normalnego małego psa! Normalnego tzn, mam na myśli, że w końcu może Dora z tym psem chodzić swobodnie po domu, czy wszyscy śpimy w jednym pokoju! :) Z poprzednimi małymi psami miałam tak, że w domu były agresywne w stosunku do Dory i traktowały dom jako swoją wlasność. Ricci i Dora te foty z lampą :D Quote
Recommended Posts