Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[url]https://lh4.googleusercontent.com/-DSiwU4bJAOY/UCvqrA5wmzI/AAAAAAAAAYI/IMD7ejHoErg/s576/61a.jpg[/url]
Huskacz + agi = :loveu: Mega widok, ale to chyba wyczyn, żeby pies tej rasy tak pracował? Pytam bo się nie znam na husky, a moja kolezanka ma ale ten pies to wcielenie zła :diabloti:

Posted

[quote name='Pestka'][URL]https://lh4.googleusercontent.com/-DSiwU4bJAOY/UCvqrA5wmzI/AAAAAAAAAYI/IMD7ejHoErg/s576/61a.jpg[/URL]
Huskacz + agi = :loveu: Mega widok, ale to chyba wyczyn, żeby pies tej rasy tak pracował? Pytam bo się nie znam na husky, a moja kolezanka ma ale ten pies to wcielenie zła :diabloti:[/QUOTE]

hahaha, ile trzeba się poświęcić aby coś zrobiła.:lol: ręce brudne od mięsa surowego, gardło poździerane od krzyczenia 'dawaj dawaj' ewentualnie 'doooora' : D a piesek i tak kiepsko się nakręca i jakoś ją tam nie ciągnie, a ja bym chętnie spróbowała.:lol: a jak cos robi to maszeruje po torze jak biegnie, to znaczy że święto.:loveu:

Posted

[quote name='Aleksandra95']phi, to moje wyrko :lol: dobrze dzisiaj tylko jeden pies bedzie sie pchał na nie :lol:

ahh, żarłok :D[/QUOTE]

wyrko opanowane przez bestie :D no juz Cie odciążyłam, bedzie lżej z jednym futrem :)

jutro zmniejszona dawka kolacyjna :diabloti:

Posted

[quote name='betty_labrador']wyrko opanowane przez bestie :D no juz Cie odciążyłam, bedzie lżej z jednym futrem :)

jutro zmniejszona dawka kolacyjna :diabloti:[/QUOTE]

biedna Tosia:placz: musi przyjechać do cioci :D Tosia wie, że ciocia ją nakarmi :loveu:

Posted

[quote name='Aleksandra95']hahaha, ile trzeba się poświęcić aby coś zrobiła.:lol: ręce brudne od mięsa surowego, gardło poździerane od krzyczenia 'dawaj dawaj' ewentualnie 'doooora' : D a piesek i tak kiepsko się nakręca i jakoś ją tam nie ciągnie, a ja bym chętnie spróbowała.:lol: a jak cos robi to maszeruje po torze jak biegnie, to znaczy że święto.:loveu:[/QUOTE]
Ja osobiście nigdy nie mogłabym miec takiego psa :diabloti: Widze to po tym, jak idziemy na spacer ze swoimi i idzie kolezanka ze swoim huskym :mdleje:

Posted

[quote name='Aleksandra95']biedna Tosia:placz: musi przyjechać do cioci :D Tosia wie, że ciocia ją nakarmi :loveu:[/QUOTE]

o dobrze wiedzieć :diabloti: a jeszcze mnie przekonywałaś że schudła :mad:

[quote name='Pestka']Ja osobiście nigdy nie mogłabym miec takiego psa :diabloti: Widze to po tym, jak idziemy na spacer ze swoimi i idzie kolezanka ze swoim huskym :mdleje:[/QUOTE]

tzn jaka jest różnica wtedy? :)

Posted

[quote name='Pestka']Ja osobiście nigdy nie mogłabym miec takiego psa :diabloti: Widze to po tym, jak idziemy na spacer ze swoimi i idzie kolezanka ze swoim huskym :mdleje:[/QUOTE]

a co ten husky niegrzeczny aż tak ? :)

[quote name='betty_labrador']o dobrze wiedzieć :diabloti: a jeszcze mnie przekonywałaś że schudła :mad:[/QUOTE]

A ja nie wiem czy schudła musisz zważyć :D ja jej nie dokarmiam, ale jak Ty chcesz jej porcje zmniejszyc ojejej :lol:

Posted

[quote name='Aleksandra95']a co ten husky niegrzeczny aż tak ? :)

A ja nie wiem czy schudła musisz zważyć :D ja jej nie dokarmiam, ale jak Ty chcesz jej porcje zmniejszyc ojejej :lol:[/QUOTE]

co do huskich to nie reguła -moja ze schroniska, lata luzem, trzyma sie blisko, czasem jej smaka rzuce, ale nie musze i tak jest grzeczniejsza od mojego flata :diabloti:

Nie no ja nie myślę że ją dokarmiasz :> tylko ze ją dobrze karmisz :D

a jak zmniejsze? zwyczajnie-na wadze nie bede odmierzać pol kilo, tylko 40 :diabloti: Już kiedyś taka akcję miała jak jej sie tłuszcz przelewał :evil_lol:

Posted

eyyy ale ona bycza na tym filmiku :O olbrzym!:P

hahahah jaki czad:D [url]https://lh6.googleusercontent.com/-0yTqYzNWrXI/UCbOy7z8d2I/AAAAAAAABDA/Ih5IuD-R5tk/s640/_DSC7948kopia.jpg[/url]

Posted

[quote name='Paula03']Witamy u Dory :loveu:
A co tu taka cisza? :)[/QUOTE]

heeej.:loveu: a nie mam co pisać.;)

[quote name='unikatowydiament']mizianki dla Dorci zasyłamy:)[/QUOTE]

dziękujemy.:):):)

[quote name='betty_labrador']weekend w koncu :diabloti:[/QUOTE]
po weekendzie, ale jeszcze troszkę wakacji :)

[quote name='sunshine']eyyy ale ona bycza na tym filmiku :O olbrzym!:P

hahahah jaki czad:D [URL]https://lh6.googleusercontent.com/-0yTqYzNWrXI/UCbOy7z8d2I/AAAAAAAABDA/Ih5IuD-R5tk/s640/_DSC7948kopia.jpg[/URL][/QUOTE]

Nigdy nie mówiłam, że jest mała.:) aa tak w ogóle miałam Ci ją zmierzyć zapomniałam. :p zrobię to jutro.:lol:

ta z klatki chciała wyjść :lol:

Posted

[quote name='darii_iia']bardzo chętni! :lol:[/QUOTE]

[quote name='dOgLoV']czekamy :lol: zdjęć nigdy dość ! :cool3:[/QUOTE]

[quote name='rashelek']Zawsze i wszędzie :D
A czemu taki wysyp aż?[/QUOTE]

to musicie poczekać.:diabloti: bo koleżanka u mnie z aparatem była i Dore wzięłyśmy i robiła jej foty.:lol:

Posted

[quote name='Aleksandra95']to musicie poczekać.:diabloti: bo koleżanka u mnie z aparatem była i Dore wzięłyśmy i robiła jej foty.:lol:[/QUOTE]

to czekamy :D a na fb ja psize do Ciebie i ciagle nie dochodzi :P głupie FB :/

Posted

[quote name='betty_labrador']to czekamy :D a na fb ja psize do Ciebie i ciagle nie dochodzi :P głupie FB :/[/QUOTE]

Właśnie dzid fb sie psuje :/ dlatego weszłam aż na gadu .:p