Pestka Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 [url]https://lh4.googleusercontent.com/-DSiwU4bJAOY/UCvqrA5wmzI/AAAAAAAAAYI/IMD7ejHoErg/s576/61a.jpg[/url] Huskacz + agi = :loveu: Mega widok, ale to chyba wyczyn, żeby pies tej rasy tak pracował? Pytam bo się nie znam na husky, a moja kolezanka ma ale ten pies to wcielenie zła :diabloti: Quote
Aleksa. Posted August 16, 2012 Author Posted August 16, 2012 [quote name='Pestka'][URL]https://lh4.googleusercontent.com/-DSiwU4bJAOY/UCvqrA5wmzI/AAAAAAAAAYI/IMD7ejHoErg/s576/61a.jpg[/URL] Huskacz + agi = :loveu: Mega widok, ale to chyba wyczyn, żeby pies tej rasy tak pracował? Pytam bo się nie znam na husky, a moja kolezanka ma ale ten pies to wcielenie zła :diabloti:[/QUOTE] hahaha, ile trzeba się poświęcić aby coś zrobiła.:lol: ręce brudne od mięsa surowego, gardło poździerane od krzyczenia 'dawaj dawaj' ewentualnie 'doooora' : D a piesek i tak kiepsko się nakręca i jakoś ją tam nie ciągnie, a ja bym chętnie spróbowała.:lol: a jak cos robi to maszeruje po torze jak biegnie, to znaczy że święto.:loveu: Quote
betty_labrador Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 [quote name='Aleksandra95']phi, to moje wyrko :lol: dobrze dzisiaj tylko jeden pies bedzie sie pchał na nie :lol: ahh, żarłok :D[/QUOTE] wyrko opanowane przez bestie :D no juz Cie odciążyłam, bedzie lżej z jednym futrem :) jutro zmniejszona dawka kolacyjna :diabloti: Quote
Aleksa. Posted August 16, 2012 Author Posted August 16, 2012 [quote name='betty_labrador']wyrko opanowane przez bestie :D no juz Cie odciążyłam, bedzie lżej z jednym futrem :) jutro zmniejszona dawka kolacyjna :diabloti:[/QUOTE] biedna Tosia:placz: musi przyjechać do cioci :D Tosia wie, że ciocia ją nakarmi :loveu: Quote
Pestka Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 [quote name='Aleksandra95']hahaha, ile trzeba się poświęcić aby coś zrobiła.:lol: ręce brudne od mięsa surowego, gardło poździerane od krzyczenia 'dawaj dawaj' ewentualnie 'doooora' : D a piesek i tak kiepsko się nakręca i jakoś ją tam nie ciągnie, a ja bym chętnie spróbowała.:lol: a jak cos robi to maszeruje po torze jak biegnie, to znaczy że święto.:loveu:[/QUOTE] Ja osobiście nigdy nie mogłabym miec takiego psa :diabloti: Widze to po tym, jak idziemy na spacer ze swoimi i idzie kolezanka ze swoim huskym :mdleje: Quote
betty_labrador Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 [quote name='Aleksandra95']biedna Tosia:placz: musi przyjechać do cioci :D Tosia wie, że ciocia ją nakarmi :loveu:[/QUOTE] o dobrze wiedzieć :diabloti: a jeszcze mnie przekonywałaś że schudła :mad: [quote name='Pestka']Ja osobiście nigdy nie mogłabym miec takiego psa :diabloti: Widze to po tym, jak idziemy na spacer ze swoimi i idzie kolezanka ze swoim huskym :mdleje:[/QUOTE] tzn jaka jest różnica wtedy? :) Quote
Aleksa. Posted August 17, 2012 Author Posted August 17, 2012 [quote name='Pestka']Ja osobiście nigdy nie mogłabym miec takiego psa :diabloti: Widze to po tym, jak idziemy na spacer ze swoimi i idzie kolezanka ze swoim huskym :mdleje:[/QUOTE] a co ten husky niegrzeczny aż tak ? :) [quote name='betty_labrador']o dobrze wiedzieć :diabloti: a jeszcze mnie przekonywałaś że schudła :mad:[/QUOTE] A ja nie wiem czy schudła musisz zważyć :D ja jej nie dokarmiam, ale jak Ty chcesz jej porcje zmniejszyc ojejej :lol: Quote
betty_labrador Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 [quote name='Aleksandra95']a co ten husky niegrzeczny aż tak ? :) A ja nie wiem czy schudła musisz zważyć :D ja jej nie dokarmiam, ale jak Ty chcesz jej porcje zmniejszyc ojejej :lol:[/QUOTE] co do huskich to nie reguła -moja ze schroniska, lata luzem, trzyma sie blisko, czasem jej smaka rzuce, ale nie musze i tak jest grzeczniejsza od mojego flata :diabloti: Nie no ja nie myślę że ją dokarmiasz :> tylko ze ją dobrze karmisz :D a jak zmniejsze? zwyczajnie-na wadze nie bede odmierzać pol kilo, tylko 40 :diabloti: Już kiedyś taka akcję miała jak jej sie tłuszcz przelewał :evil_lol: Quote
Paula03 Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 Witamy u Dory :loveu: A co tu taka cisza? :) Quote
sunshine Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 eyyy ale ona bycza na tym filmiku :O olbrzym!:P hahahah jaki czad:D [url]https://lh6.googleusercontent.com/-0yTqYzNWrXI/UCbOy7z8d2I/AAAAAAAABDA/Ih5IuD-R5tk/s640/_DSC7948kopia.jpg[/url] Quote
Aleksa. Posted August 20, 2012 Author Posted August 20, 2012 [quote name='Paula03']Witamy u Dory :loveu: A co tu taka cisza? :)[/QUOTE] heeej.:loveu: a nie mam co pisać.;) [quote name='unikatowydiament']mizianki dla Dorci zasyłamy:)[/QUOTE] dziękujemy.:):):) [quote name='betty_labrador']weekend w koncu :diabloti:[/QUOTE] po weekendzie, ale jeszcze troszkę wakacji :) [quote name='sunshine']eyyy ale ona bycza na tym filmiku :O olbrzym!:P hahahah jaki czad:D [URL]https://lh6.googleusercontent.com/-0yTqYzNWrXI/UCbOy7z8d2I/AAAAAAAABDA/Ih5IuD-R5tk/s640/_DSC7948kopia.jpg[/URL][/QUOTE] Nigdy nie mówiłam, że jest mała.:) aa tak w ogóle miałam Ci ją zmierzyć zapomniałam. :p zrobię to jutro.:lol: ta z klatki chciała wyjść :lol: Quote
Aleksa. Posted August 21, 2012 Author Posted August 21, 2012 ale będę miała wysyp zdjęć Dory !! będą chętni ? :lol: Quote
rashelek Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 Zawsze i wszędzie :D A czemu taki wysyp aż? Quote
Aleksa. Posted August 21, 2012 Author Posted August 21, 2012 [quote name='darii_iia']bardzo chętni! :lol:[/QUOTE] [quote name='dOgLoV']czekamy :lol: zdjęć nigdy dość ! :cool3:[/QUOTE] [quote name='rashelek']Zawsze i wszędzie :D A czemu taki wysyp aż?[/QUOTE] to musicie poczekać.:diabloti: bo koleżanka u mnie z aparatem była i Dore wzięłyśmy i robiła jej foty.:lol: Quote
betty_labrador Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 [quote name='Aleksandra95']to musicie poczekać.:diabloti: bo koleżanka u mnie z aparatem była i Dore wzięłyśmy i robiła jej foty.:lol:[/QUOTE] to czekamy :D a na fb ja psize do Ciebie i ciagle nie dochodzi :P głupie FB :/ Quote
Aleksa. Posted August 21, 2012 Author Posted August 21, 2012 [quote name='betty_labrador']to czekamy :D a na fb ja psize do Ciebie i ciagle nie dochodzi :P głupie FB :/[/QUOTE] Właśnie dzid fb sie psuje :/ dlatego weszłam aż na gadu .:p Quote
betty_labrador Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 [quote name='Aleksandra95']Właśnie dzid fb sie psuje :/ dlatego weszłam aż na gadu .:p[/QUOTE] czy to początek końca FB? :diabloti: Quote
Aleksa. Posted August 21, 2012 Author Posted August 21, 2012 [quote name='betty_labrador']czy to początek końca FB? :diabloti:[/QUOTE] oby nie :evil_lol: Quote
betty_labrador Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 [quote name='Aleksandra95']oby nie :evil_lol:[/QUOTE] etam bedzie kolejny portal :D Quote
bianka19 Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 przyszliśmy się przywitać i zapytać kiedy zdjęcia:evil_lol: mi fb nie szwankuje, wszystko chodzi jak powinno.:D Quote
Klaudia&Aza Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 Ja tam żyję bez Fb i jakoś daję radę, wcale mnie aż tak do niego nie ciągnie:evil_lol: Quote
Recommended Posts