*Magda* Posted June 8, 2017 Posted June 8, 2017 17 godzin temu, Aleksa. napisał: Jak chcesz, to możesz mi grzywkę podciąć za te niecałe 3 tygodnie :P Quote
Aleksa. Posted June 8, 2017 Author Posted June 8, 2017 1 godzinę temu, *Magda* napisał: Jak chcesz, to możesz mi grzywkę podciąć za te niecałe 3 tygodnie :P Grzywka to za duże ryzyko :D hahahha 1 Quote
Patikujek Posted June 8, 2017 Posted June 8, 2017 3 godziny temu, *Magda* napisał: Jak chcesz, to możesz mi grzywkę podciąć za te niecałe 3 tygodnie :P Może lepiej na początek pozwól jej podciąć swoje włosy na nogach :P Ja nie wyjdzie to zgolisz hahahaha 2 Quote
*Magda* Posted June 8, 2017 Posted June 8, 2017 3 godziny temu, Aleksa. napisał: Grzywka to za duże ryzyko :D hahahha Jakby co, to będę wsuwką podpinać z włosami ;) 1 godzinę temu, Patikujek napisał: Może lepiej na początek pozwól jej podciąć swoje włosy na nogach :P Ja nie wyjdzie to zgolisz hahahaha Już nie goliłam 3 dni, to zapuszczę i będą jak znalazł :D 1 Quote
Patikujek Posted June 8, 2017 Posted June 8, 2017 5 minut temu, *Magda* napisał: Już nie goliłam 3 dni, to zapuszczę i będą jak znalazł :D I perfekcyjnie Quote
Aleksa. Posted June 10, 2017 Author Posted June 10, 2017 Cześć :D ale nie mam dla Was żadnych fotek :( Quote
Aleksa. Posted June 11, 2017 Author Posted June 11, 2017 Heeeja :D już niedługo u mnie na tarasie będzie coś w tym stylu :D na razie tylko palety i malowanie, poduszki jak odbiję się finansowo, bo chwilowo mam kryzys :P Wczoraj robiłam wstępne przymiarki, trochę przycięliśmy palety..dzisiaj szlifowałam je a jak znajdę czas w tym tygodniu to będę malowała :) Tylko stolik u mnie to w sumie nie będzie jeden duży jak na foto, tylko dwie takie połówki zrobię, czyli dwa stoliki małe, ale na kółkach zrobię :) Quote
*Magda* Posted June 12, 2017 Posted June 12, 2017 Hej Ola :) Mam nadzieję, że zdążysz przed naszym przylotem :P Quote
Aleksa. Posted June 12, 2017 Author Posted June 12, 2017 5 godzin temu, Patikujek napisał: Fajna rogówka :D no :D 3 godziny temu, *Magda* napisał: Hej Ola :) Mam nadzieję, że zdążysz przed naszym przylotem :P Phi, a jak nie to co ? :P będziesz ze mną robiła ;) na razie nie mam kasy na materace :) Quote
Tyśka) Posted June 12, 2017 Posted June 12, 2017 Ciekawe ;) Aczkolwiek jak widzę palety to od razu mam przed oczami rodzinę swoja paczkową, która nie miała łóżek i w troje spali na dwóch paletach budowlanych. Brrr, aż nadal mnie ciarki przechodzą. Quote
Aleksa. Posted June 12, 2017 Author Posted June 12, 2017 Magda jak pominęłaś wzmiankę o tym, że będziesz ze mną je najwyżej kończyła :D Quote
*Magda* Posted June 12, 2017 Posted June 12, 2017 1 minutę temu, Aleksa. napisał: Magda jak pominęłaś wzmiankę o tym, że będziesz ze mną je najwyżej kończyła :D Specjalnie :P Quote
Aleksa. Posted June 12, 2017 Author Posted June 12, 2017 2 minuty temu, *Magda* napisał: Specjalnie :P Zobaczysz będziesz ze szlifierką biegała :D Quote
*Magda* Posted June 12, 2017 Posted June 12, 2017 Przed chwilą, Aleksa. napisał: Zobaczysz będziesz ze szlifierką biegała :D A kto będzie Nathana pilnował? Przypominam, że Theodora chcę wysłać z tatusiem do kina :P Quote
Aleksa. Posted June 12, 2017 Author Posted June 12, 2017 Przed chwilą, *Magda* napisał: A kto będzie Nathana pilnował? Przypominam, że Theodora chcę wysłać z tatusiem do kina :P Przypniemy go pasami w aucie haha :D Quote
Aleksa. Posted June 22, 2017 Author Posted June 22, 2017 Siemka, doszły wczoraj do nas nowe adresówki, ze szkła akrylowego :p A tak poza tym nie mam na nic czasu, więc i fot nie mam :( Quote
Aleksa. Posted June 24, 2017 Author Posted June 24, 2017 Dnia 22.06.2017 o 20:39, *Magda* napisał: Obyś wtorek i środa miała czas :P Nie mam wyjścia :D pogoda weekendowa popsuła mi plany :( Dorka kończy dzisiaj 9 lat ! :) Quote
Recommended Posts