Guest TyŚka Posted October 20, 2014 Posted October 20, 2014 Yhhh, przez te durne dogo nie miałam Was w subach... no i mi nie wyświetla Waszych fotek buuuuu :( Quote
*Magda* Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 Dziękuję Olka za prezencik !!!! jest przesłodki :*:*:*:*:*:*:*:*:* Dostałaś :klacz: Quote
łamAga Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 Dostałam , dostałam <3 a w ogóle zapomniałam że kiedyś o tym pisałyśmy i w ogóle sie nie spodziewałam , patrze przesyłka od Aleksandry i w szoku byłam :D a u taka niespodzianka <3 Quote
Aleksa. Posted October 21, 2014 Author Posted October 21, 2014 Hejka Wszystkim :D no bo miała być niespodzianka, a Magda mi w tym pomogła :loveu: Quote
*Magda* Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 Zdradźcie co takiego :P W sensie w czym pomogłam Oli?? Jeśli tak, to podałam jej adres do Agnieszki :megagrin: Quote
Guest TyŚka Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 Chodziło mi co takiego Ola wysłała, ale sama się już dokopałam :D Quote
łamAga Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 Spiski robią przeciwko mnie i jeszcze głupka ze nie robią :D sama sobie wkręciłam że dawałam Oli swój adres :D Quote
łamAga Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 Aga, ah ta skleroza :D ja mam mega skleroze , i tak patrzyłam na ta przesyłke i sie zastanawiałam czy dawała Ci adres czy nie dawalam i stwierdziłam ze widocznie musiałam dawać , widzisz jak łatwo mozna czlowiekowi wmówić że zrobił coś czego na prawde nie zrobił haha :P Quote
angineuuka Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 Sama kiedyś odwalilam podobna akcje, tylko ze ja adresem poczęstwalam się sama :p znając hasło na fb xD Quote
łamAga Posted October 23, 2014 Posted October 23, 2014 Sama kiedyś odwalilam podobna akcje, tylko ze ja adresem poczęstwalam się sama :P znając hasło na fb xD To już kradzież ;D Hello ;) Quote
łamAga Posted October 23, 2014 Posted October 23, 2014 Jaka tam kradzież ;d no taka normalna , kradzież hasła :D Quote
angineuuka Posted October 23, 2014 Posted October 23, 2014 Hasło sama podała, nie moja wina ze miała takie same jak na dogo :p Quote
łamAga Posted October 23, 2014 Posted October 23, 2014 ja wszedzie prawie mam to samo ale na dogo mam całkiem inne :D Quote
marta1624 Posted October 23, 2014 Posted October 23, 2014 A ja mam wszędzie inne, i zanim wpiszę to z 10 razy pomylę :grins: Quote
łamAga Posted October 23, 2014 Posted October 23, 2014 A u mnie jak wiadomo z myśleniem nie jest za dobrze wiec ostatnio zablokowala bym sobie karte bankomatowa bo zapomniałam ze mam nową i wpisywałam pin od starej :megagrin: i jeszcze zdziwiona ze mi kasy nie chce wypłacić i karte wypluwa :megagrin: dobrze że nie skopałam tego bankomatu :megagrin: Quote
marta1624 Posted October 24, 2014 Posted October 24, 2014 A u mnie jak wiadomo z myśleniem nie jest za dobrze wiec ostatnio zablokowala bym sobie karte bankomatowa bo zapomniałam ze mam nową i wpisywałam pin od starej :megagrin: i jeszcze zdziwiona ze mi kasy nie chce wypłacić i karte wypluwa :megagrin: dobrze że nie skopałam tego bankomatu :megagrin: Haha to faktycznie za dużo różnych haseł to ty lepiej nie miej :megagrin: Swoją drogą kiedyś moja koleżanka miała kartę bankomatową,i ciągle zapominała hasła. Więc jej doradzono, żeby sobie je zapisała. No i ona to zrobiła, ale.... Na karcie :mdleje: Stwierdziła że miała na kartce, ale zapomniała gdzie rzuciła kartkę i wygodniej jej na karcie. Do czasu, aż karty nie zgubiła... Tak więc Aguś, gorsze sklerotyki od nas też istnieją :grins: Quote
łamAga Posted October 24, 2014 Posted October 24, 2014 Buhahahaha nie am to jak wpisać hasło na karcie :peace: mogła jeszcze dopisac " miłych zakupów " :megagrin: Quote
Aleksa. Posted October 24, 2014 Author Posted October 24, 2014 Cześć gadułki :jumpie: :grins: Hasło na karcie-masakra :lmaa: Quote
Recommended Posts