Ati Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 suczka jedzie, fajna, mila, grzeczna, szczepiona, chipowana, wysterylizowana, raczej zdrowa, ino chuda- Anka napisze jak wroci do doma oplata schroniskowa 50 ,- no to zakladamy dziewczynie skarbonke i zaczynamy zbierac kaske na jej utrzymanie w hotelu- miesiac 350 wyzlofani:) Quote
kanna Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 no tak...opłata co łaska, ale min. 50 dych...tyle, że kwit dostałam... sunia grzeczna w samochodzie ,że ach zaraz sama wlazła , całą drogę rozglądała się a na parkingu w hoteliku zakręciła się wokół.....tylnejgo zagłówka środkowego i nie mogliśmy jej odplątać...mała miała minę -róbcie coś bo sama to ta nijak nie dam rady Ati proszę wklej zdjęcie:loveu: a poważnie to...sunia 7 lat, zaszczepiona odrobaczan w marcu do schroniska dostała się wysterylizowana!! bez cienia agresji w stosunku do ludzi, miła w obsłudze, na razie niekonfliktowa, lecz przejawia pewne cechy dominacyjne...za kilka dni się okaże jak silne...z sukami innymi przywitała się bez cienia agresji....bardzo łakinie towarzystwa człowieka jest średniej wielkości ..chuda ogromnie... żywiołowa...ogon obcięty futro w złym stanie na dzień dobry obcieliśmy jej spilśnioną brodę i zanim zrobiłam zdjęcia pt. " jaka jestem biedna" została wyczesana i odpracowana..:evil_lol: więć zdjęć prosto ze schronu poza tym w aucie nie ma zdjętaka zgram i jeszcze dziś prześlę ciotce Ati co by je wkleiła na wątek i jeszcze jedno ogromnie dziękuję panu Marcinowi i ciotce bahlsie za okazaną pomoc:loveu: pan Marcin zawiózł sunię do hotelu zupełnie za darmo... bahlso przekaż szanownemu synowi ukłony od wszystkich ciotek wyżłofanek:loveu: Quote
Ati Posted August 27, 2010 Author Posted August 27, 2010 kolejne zdjatka lubie biegac zgadzam sie z pieskami jestem taka sobie sredniaczka Quote
kanna Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 suka nie sprawia ( odpukać) problemów karna, zapatrzona w człowieka ...ułożona..... na wybiegu chętnie biega lecz na inne psy nie zwraca uwagi.( z pierwszych obserwacji) chętnie na rozkaz wychodzi i wraca do boksu.... do adopcji już:lol: Quote
kanna Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Nora- to pomysl opiekunek w hoteliku :lol: mnie sie podoba... Quote
kanna Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 sara-schroniskowo....papierowo.... Nora jako propozycja na poczet jej nowego zycia:roll: a w nowym domu pewnie i tak zmienią imię:evil_lol: decydujta:cool3: Quote
Ati Posted August 27, 2010 Author Posted August 27, 2010 jak reagowala na Sara i tak do niej w schronie gadali to ja bym byla za zostawieniem ,pewnie to tez imie z domu, z ktorego ja oddali, bo jak mowisz pewnie w nowym domu jej zmienia, to juz jej w glowie nie mieszajmy to moj glos, a bedzie decyzja za wiekszoscia Quote
kanna Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 bardziej chodzi jakie imię podać w ogłoszeniach... a na imię żadne nie reaguje jakoś specjalnie... oglądając jej papiery jest kilka wykluczjących się "nieścisości" mnie poinformowano ,że sunia została wyłapana w 2009 r. a są szczepienia przeciwko wściekliźnie z 2008....ze schronu:crazyeye: Quote
kanna Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 a...i taka uwaga suńka jest chuda..pod skórą same kośći...kiedy ją odbierałam w misce stały u niej i u innych psiaków małe brązowe kuleczki wielkości groszków...nie bardzo się nimi interesowały... w hoteliku natychmiast pożarła przygotowaną dla niej porcję...mała wymiata , że hej:cool3: Quote
Ati Posted August 27, 2010 Author Posted August 27, 2010 jak nie reaguje specjalnie to niech daja jak chca Quote
tanitka Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 czy droga bahlsa zechce zrobić dla Nory pakiecik ogłoszonek? :) Quote
bahlsa Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 zrobię, oczywiście, może nie tak błyskawicznie ale będą :) rozmawiałam już z kanną o ogłoszeniach, muszę mieć tekst (nie tak długi jak na allegro), zdjęcia ściągnę z wątku i w wolnej chwili zacznę kleić. Quote
tanitka Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 wspaniale. Moze jakis tekścik ktoś podrzuci :) Quote
kanna Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 dajmy małej czas do poniedziałku... obaczymy dokładnie jej charakterek i obyczaje.... zrobię projekcik tekstu i będę mieć troszkę więcej czasu na dobre zdjęcia... Quote
kanna Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 sunia gotowa do adopcji...taki szorstkowłosy rumcajs..:evil_lol: dwie osoby zadzwoniły w sobotę do mnie z pytaniem o wyżełka...nie jakiegoś konkretnego....norosara jako , że jej nic nie brakuje...do spokojnego domku nadałaby się wspaniale... Quote
kanna Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 chyba już mówiłam to gdzieś, że najlepszą metodą znajdowania domków jest notowanie nie tylko tego jednego, jedynego ale notowanie wszytkich dobrych adresów..rozmowy z ludźmi :lol:..czasmi coś dobrego z tego wynika:lol: nic konkretnego jeszcze nie mam..ale rozmawiałam z panią , która dzwoniła o cypka ale tak naprawdę potrzebuje psa już dojrzłego , ułożonego...krk dom z ogrodem...dziś ma do mnie zdzwonić jeszcze raz....przemyśłeć... Quote
Ati Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 za 6 dni sierpnia mamy do zaplacenia 70,00 Quote
Recommended Posts