Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 154
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak to dobrze, że są na tym świecie dobrzy ludzie.
Tak się bałam o Rudolfa, że pojedzie, że akurat jemu się nie uda.
Dziękuję.

Posted

Dogo07 napisał(a):
Jak to dobrze, że są na tym świecie dobrzy ludzie.
Tak się bałam o Rudolfa, że pojedzie, że akurat jemu się nie uda.
Dziękuję.

każdemu zycze takiego psa. Chce wyjść stoi przy drzwiach i szczeka, schodzi moim psom z drogo,nawet Pixi,która wazy 4 kg.A moje psy to juz chyba zaczynają sie przyzwyczajac do Dt. Jestem zaskoczona Tabi bo ona sie boi dużych psów i szczeka na nie. A ja tylko powiedziałam do niej aby była grzeczna i jest OK.Wczesniej ze 2 dni psiaki musiałam pilnować
Acha, zebyscie widziały jak uciekał do bloku po spacerze- wspaniały pies.

Posted

To naprawdę super piesek :) Dzisiaj jak go z Klaudus_ wyciągnęłyśmy z Punktu był taki szczęśliwy a że posłuszny to już nie muszę mówić :) Bardzo się cieszę, że trafił na DT do Pani Wandy, będzie mu tam jak w niebie :) Jedynym problemem jest dług, który pozostał. Wykup psiaka 38 zł oraz transport do Krakowa 100 zł :(

Posted

mikoada napisał(a):
To naprawdę super piesek :) Dzisiaj jak go z Klaudus_ wyciągnęłyśmy z Punktu był taki szczęśliwy a że posłuszny to już nie muszę mówić :) Bardzo się cieszę, że trafił na DT do Pani Wandy, będzie mu tam jak w niebie :) Jedynym problemem jest dług, który pozostał. Wykup psiaka 38 zł oraz transport do Krakowa 100 zł :(

jedynym problemem była kąpiel. Mój mąż mnie zaskakuje. Poprosił kolegi aby pozostał dłuzej za niego i postanowił go wykąpac,ja bym sobie nie poradziła. ja mam kabine i Rudolf myslał ze klatka i nie wszedł. Dopiero mąż go wniósł a potem Było juz dobrze

Posted

To taki mądry piesek, ale Rudolfik już wykąpany i teraz przynajmniej ładnie pachnie :) Bo u mnie w aucie to dzisiaj była jakaś masakra, kilka psiaków przewiozłam i zapaszek był śliczny :) Dopiero u Klaudus_ doprowadziłyśmy auto do normalnego stanu :)

Posted

wtatara napisał(a):
a jak prosił łapką żeby go tam nie wsadzać

Biedaczek, pewnie myślał, że znowu czeka go zamknięcie w schroniskowej ciasnej klatce :(.

Posted

Rudolf to wspaniały pies...
Jakby był człowiekiem - daję głowę,że byłby dystyngowanym, niesamowicie inteligentnym i kultularnym starszym Panem... To wyjątkowy pies - ktoś będzie miał z Niego wspaniałą pociechę...
Dawno tak stonowanego psa z taaaaaakim spojrzeniem nie miałam...
Wtatara - dziękuj,że wraz z Rodziną daliście Mu szansę.
Napewno się odwdzięczy!
Jakbym mogła jakoś pomóc to proszę pisać :)

Posted

jestesmy po wizycie. Ma około 7 latek. Ma poczatki zacmy i tłuszczaka pod brzuchem. A tak to zdrowy, ząbki ładne.
Zaszczepiłam go na wszystko, dostał tabletki na odrobaczenie i za wszystko wziął 70 zł. To chyba nie dużo.

Posted

[quote name='Klaudus__']Wczoraj jak Go 'obmacywałam' to miał powiększone węzły chłonne.
No i na 'klacie':lol: był kleszcz - nie wiem czy przy kąpieli zauważyliście ;)

Kleszcz też usuniety
Rudolf pojechał do DS. Pani przesunęła urlop ,bo nie mgli doczekac sie pieska. Podbił serca domowników. Oto reszta fotek , które mam.

Posted

mikoada napisał(a):
Nie dosyć, że szybko to jeszcze super domek się trafił :) Pani Wando nie widać żadnych fotek, czekamy z niecierpliwością ;)

To naprawdę niesamowite, gdyby nie wtatara to może już jutro by po nim ślad zaginął w Mysłowicach a tak, to już domek własny ma :). Ale błyskawiczna adopcja. I chyba najkrótszy pobyt pieska w dt na dogomanii :).