wtatara Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 będę szczęśliwy-dziękuję Wam wszystkim za dom Quote
wtatara Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 jednak faceci są najlepsi nie pamietam już krzywdy Quote
Onaa Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Jak to dobrze, że są na tym świecie dobrzy ludzie. Tak się bałam o Rudolfa, że pojedzie, że akurat jemu się nie uda. Dziękuję. Quote
wtatara Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Dogo07 napisał(a):Jak to dobrze, że są na tym świecie dobrzy ludzie. Tak się bałam o Rudolfa, że pojedzie, że akurat jemu się nie uda. Dziękuję. każdemu zycze takiego psa. Chce wyjść stoi przy drzwiach i szczeka, schodzi moim psom z drogo,nawet Pixi,która wazy 4 kg.A moje psy to juz chyba zaczynają sie przyzwyczajac do Dt. Jestem zaskoczona Tabi bo ona sie boi dużych psów i szczeka na nie. A ja tylko powiedziałam do niej aby była grzeczna i jest OK.Wczesniej ze 2 dni psiaki musiałam pilnować Acha, zebyscie widziały jak uciekał do bloku po spacerze- wspaniały pies. Quote
Onaa Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 On by w tych Mysłowicach zupełnie sobie nie poradził. Widać, że to domowy psiak. Quote
shani Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Rudolfie świetnie wyglądasz :) Zupełnie inny psiak wydaje się być taki szczęśliwy, pełen życia :) Quote
mikoada Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 To naprawdę super piesek :) Dzisiaj jak go z Klaudus_ wyciągnęłyśmy z Punktu był taki szczęśliwy a że posłuszny to już nie muszę mówić :) Bardzo się cieszę, że trafił na DT do Pani Wandy, będzie mu tam jak w niebie :) Jedynym problemem jest dług, który pozostał. Wykup psiaka 38 zł oraz transport do Krakowa 100 zł :( Quote
wtatara Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 mikoada napisał(a):To naprawdę super piesek :) Dzisiaj jak go z Klaudus_ wyciągnęłyśmy z Punktu był taki szczęśliwy a że posłuszny to już nie muszę mówić :) Bardzo się cieszę, że trafił na DT do Pani Wandy, będzie mu tam jak w niebie :) Jedynym problemem jest dług, który pozostał. Wykup psiaka 38 zł oraz transport do Krakowa 100 zł :( jedynym problemem była kąpiel. Mój mąż mnie zaskakuje. Poprosił kolegi aby pozostał dłuzej za niego i postanowił go wykąpac,ja bym sobie nie poradziła. ja mam kabine i Rudolf myslał ze klatka i nie wszedł. Dopiero mąż go wniósł a potem Było juz dobrze Quote
mikoada Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 To taki mądry piesek, ale Rudolfik już wykąpany i teraz przynajmniej ładnie pachnie :) Bo u mnie w aucie to dzisiaj była jakaś masakra, kilka psiaków przewiozłam i zapaszek był śliczny :) Dopiero u Klaudus_ doprowadziłyśmy auto do normalnego stanu :) Quote
wtatara Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 pieniążki bardzo potrzebne. Jutro idziemy do weta.......... Quote
Onaa Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 wtatara napisał(a):a jak prosił łapką żeby go tam nie wsadzać Biedaczek, pewnie myślał, że znowu czeka go zamknięcie w schroniskowej ciasnej klatce :(. Quote
Klaudus__ Posted July 31, 2010 Author Posted July 31, 2010 Rudolf to wspaniały pies... Jakby był człowiekiem - daję głowę,że byłby dystyngowanym, niesamowicie inteligentnym i kultularnym starszym Panem... To wyjątkowy pies - ktoś będzie miał z Niego wspaniałą pociechę... Dawno tak stonowanego psa z taaaaaakim spojrzeniem nie miałam... Wtatara - dziękuj,że wraz z Rodziną daliście Mu szansę. Napewno się odwdzięczy! Jakbym mogła jakoś pomóc to proszę pisać :) Quote
wtatara Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 jestesmy po wizycie. Ma około 7 latek. Ma poczatki zacmy i tłuszczaka pod brzuchem. A tak to zdrowy, ząbki ładne. Zaszczepiłam go na wszystko, dostał tabletki na odrobaczenie i za wszystko wziął 70 zł. To chyba nie dużo. Quote
Klaudus__ Posted July 31, 2010 Author Posted July 31, 2010 Wczoraj jak Go 'obmacywałam' to miał powiększone węzły chłonne. No i na 'klacie':lol: był kleszcz - nie wiem czy przy kąpieli zauważyliście ;) Quote
wtatara Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 [quote name='Klaudus__']Wczoraj jak Go 'obmacywałam' to miał powiększone węzły chłonne. No i na 'klacie':lol: był kleszcz - nie wiem czy przy kąpieli zauważyliście ;) Kleszcz też usuniety Rudolf pojechał do DS. Pani przesunęła urlop ,bo nie mgli doczekac sie pieska. Podbił serca domowników. Oto reszta fotek , które mam. Quote
mikoada Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Nie dosyć, że szybko to jeszcze super domek się trafił :) Pani Wando nie widać żadnych fotek, czekamy z niecierpliwością ;) Quote
wtatara Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Rudolf z obecności mojej tabi ogląda Kraków z balkonu 7 piętra Quote
Onaa Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 mikoada napisał(a):Nie dosyć, że szybko to jeszcze super domek się trafił :) Pani Wando nie widać żadnych fotek, czekamy z niecierpliwością ;) To naprawdę niesamowite, gdyby nie wtatara to może już jutro by po nim ślad zaginął w Mysłowicach a tak, to już domek własny ma :). Ale błyskawiczna adopcja. I chyba najkrótszy pobyt pieska w dt na dogomanii :). Quote
shani Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Śliczne zdjęcia :) Pięknie Rudolf się uśmiecha na tym ostatnim zdjęciu. Quote
Recommended Posts