Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 479
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

elmira napisał(a):
O rany, ale kwota na te szczepienia

jest 8 maluchów i sunia. 45,- tzw trójka x8 = 360 + sunia.Poszukam, może da się taniej gdzieś kupić.

Posted

Nie, ja wiem, że to tyle kosztuje.

Tylko co innego to ogarnąć przy jednym szczeniorze, a przy takim stadku koszty są znaczne. A akurat przy szczepieniach to nie ma wyboru. Trzeba szczepić i już.

Posted

to mała dziewczynka - bardzo lubi siedzieć na kolanach,przytulać się ale jak ją któryś chłopak wkurzy potrafi się ostro z nim rozprawić.

to najdzielniejszy z chłopaków jednak postawiony do zdjęcia schował ogonek

mała dziewczynka - troszeczkę nieśmiała ale inteligentna

kolejny chłoptaś

to piesek, najmniejszy w stadzie. Chyba będzie najbardziej podobny do mamy. Już ma szorstkawą sierść i troszeczkę dłuższą. Jest bardzo delikatny.

suczka - podobna do braciszka ale jest mniej pręgowana. Strasznie energiczna i dzielna.
A reszta psiaków jutro bo uciekły

Posted

ciapuś napisał(a):
Trzeba pomyśleć o jakiś bazarkach na te szczepienia
Luka zostałaś z nimi sama czy ktoś Ci pomaga ???

Łolkie już szykuje śliczny bazarek z fantów przekazanych przez asinek5. Cuda cudeńka i wszystko cudne :p, a ja skromnie ale też próbuję.
Ciapuś nie jestem sama - mam WAS :loveu:

Posted

nie mają imion ale reagują gromadnie na wołanie "MIŚKI". Gnają jak sfora w łowach na lisa. Zresztą wtedy wszystkie psy z poza boksów przybiegają, bo myślą że coś dobrego dostaną.

Posted

luka1 napisał(a):
nie mają imion ale reagują gromadnie na wołanie "MIŚKI". Gnają jak sfora w łowach na lisa. Zresztą wtedy wszystkie psy z poza boksów przybiegają, bo myślą że coś dobrego dostaną.

Tak jak już napisałam Jest Księżniczka!! a reszta nie ma imion!!