Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

bez większego problemu....
po stracie Filki żaden pies mnie zbytnio nie interesuje, wyprowadzam daje jeść...ale to jest wszystko tak mechaniczne że aż sama siebie nie poznaje, w pewnym sensie to inne psy mnie teraz denerwują/irytują...bo dlaczego one żyją a moja Fila nie? :-(

• Replies 76
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agada']Sonia lecisz przede mną :evil_lol:[/QUOTE]

taaaaa,tylko ciekawe do kogo jescze dolecę :roll: jak ja taki nielot i do tego ślepak:lol: ha,a może już bylam u wszystkich nowych:loveu:

Posted

[quote name='sacred PIRANHA']bez większego problemu....
po stracie Filki żaden pies mnie zbytnio nie interesuje, wyprowadzam daje jeść...ale to jest wszystko tak mechaniczne że aż sama siebie nie poznaje, w pewnym sensie to inne psy mnie teraz denerwują/irytują...bo dlaczego one żyją a moja Fila nie? :-([/QUOTE]
bardzo smutno :-(

Posted

[quote name='sacred PIRANHA']bez większego problemu....
po stracie Filki żaden pies mnie zbytnio nie interesuje, wyprowadzam daje jeść...ale to jest wszystko tak mechaniczne że aż sama siebie nie poznaje, w pewnym sensie to inne psy mnie teraz denerwują/irytują...bo dlaczego one żyją a moja Fila nie? :-([/QUOTE]

Nie miej di siebie opretensji.Zrobiłaś wszystko co mogłaś najlepiej.

Posted

[quote name='sonia71']taaaaa,tylko ciekawe do kogo jescze dolecę :roll: jak ja taki nielot i do tego ślepak:lol: ha,a może już bylam u wszystkich nowych:loveu:[/QUOTE]
Taaaa, nie przesadzaj, masz zdecydowanie za niskie libido :razz:, muszę Ci podnieść :evil_lol:

Posted

Maja ma się dobrze, spróbuje pozniej w nocy wstawic jej foty z moją Emilką - aktualnie mam dwa chętne domy na nią - jednemu odpisałam szczegółowo na maila a drugi jest z okolic i ma przedyskutowac sprawę w domu;-)

Posted

nie no jeszcze nie, ale chetni już są...
tymczasem Maja coś mi osowiała, dziś w nocy kupka jakaś rzadziuteńka i to pod siebie...jakby przez sen...nie wiem, ale ja jestem wyczulona na te sprawy i zaiwaniamy zaraz do weta jak tylko Emilka wstanie...trzymajci kciuki żeby to było nic groźnego a najleouej tylko chwilowe...

Posted

my po wizycie u weta, nie wygląda to jednak zbyt dobrze bo mała jest co raz bardziej osowiała,ma obniżoną temperatutre, bolesny brzuszek, stan zaplany gardła i migdałków, biegunke...na razie nie ma wymiotów i oby nie było,włączyliśmy antybiotyk, dostałam elektrolity i będę ją doustnie nawadniać...
wieczorem mam sie pojawić z nią znowu i zobaczymy co dalej, wtedy też się rozlicze z wetem
w związku z tym ,że ja leże i kwicze finansowo po ratowaniu mojej suni ...bardzo proszę o wpłaty, nawetj najmniejszy grosik się przyda:oops:

Posted

Maja ma się średnio...nie ma poprawy ale nie ma też pogorszenia, na parwo to nie wygląda...ewentualnie nosówka...no na razie trudno wyczuc, można zamówić test ale to drogo;/
w związku z tym ze ja bez kasy totalnie umówiłam się z wetem że zapłace na końcu za wszystko razem, wet kazał mi się przygotować na jakies 100zl (zakładając że ten antybiotyk pomoże i nie będzie pogorszenia) mała biegunke ma nadal ale nie wymiotuje no i pije sama wode więc źle nie jest, co pół godziny daje jej tez elektrolity strzykawką, mam nadzieje że jutro będzie już leppiej oby...
joodith dostaniesz pw od furciaczek z moim nr konta bo ja mam taki internet ze ledwo chodzi i ciagle mnie wywala a wysłanie pw to zbytnie obciążenie dla mojego netu...tego posta pisze juz 3raz mam nadzieje ze tym razem mnie nie wywali....

Posted

wiecie co no dziś wydaje mi się ze czuje sie lepiej...
nie ma biegunki, nie wymiotuje (co prawda nic nie je bo ma zakaz tylko jej elektrolity podaję) i jakaś taka troszkę żywsza...dostała dziś znowu leki i dostałam zastrzyk do podania jej jutro...
nie chce zapeszac ale wygląda jakby było nieco lepiej...dzisiaj jadę do cioci na weekend, Maja jedzie oczywiście ze mną, będę mieć tam internet więc będe na bieżąco wszystko pisać no i wkleje jakieś fotki malucha...
jeden dom chętny mi się wykruszył niestety okazało się że nie wszyscy w domu sa tacy chętni a jak nie wszyscy to wole nie ryzykowac że przy byle jakim problemie z psem się go pozbędą...